reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witajcie :happy:

Wyspałam się do 7.20 i jestem jak nowa:-)
Dzień jakiś szaro-bury, chyba będzie lało. Idę chyba zaraz z Kubą na jakieś zakupo-spacerki, póki jeszcze mogę.

Eklerka - leć bezpiecznie:tak:

Kinga - co Ty takie sprzeczne dane podajesz? Jeden suwaczek pokazuje 18 tc, a drugi 17t2d? :-p

eklerka ucałuj ziemię ojczystą Ja do porodu chyba zostaę na wyspie, no chyba że kuzyn będzie autem do PL jechał t się zabiorę Ale nie chce podróżować po 5 msc, nie chce męczyć młodej a to jednak daleko...
Ja się postanowiłam poprawić i pije kawe z 1 łyżeczki zamiast dwóch.
Dziś do pracy 1 a potem pracy 2. Cały wieczór wczoraj wisiałam na telefonach, normalnie tyle załatwień mam teraz ze szok.

Witajcie :happy:

Wyspałam się do 7.20 i jestem jak nowa:-)
Dzień jakiś szaro-bury, chyba będzie lało. Idę chyba zaraz z Kubą na jakieś zakupo-spacerki, póki jeszcze mogę.

Eklerka - leć bezpiecznie:tak:

Kinga - co Ty takie sprzeczne dane podajesz? Jeden suwaczek pokazuje 18 tc, a drugi 17t2d? :-p
jeden jest terminem OM drugi z USG.....,ale i tak wiem ze porod bedzie miedzy 22-28 kwietnia ...;-)

nosek juz ok :)
znam ten bol jeden chlopiec tez zawsze dokuczal a nawet bil mojego synka do tego stopnia ze musialam przeprowadzic powazna rozmowe z paniami i mama chlopca i wzieli tego chlopca do innej grupy bo to taki maly rosnacy kryminalista byl i jest
do stomatologa ;)

Gorzej jak we własnym domu ma się takiego małego gagadka, któremu łapska latają:wściekła/y:

Kaja- odpoczywaj kobito;-)

Eklerka- spokojnego lotu:tak:

Ok... dziecie odprowadzone do szkoły, a mamunia idzie luli:tak:
5 razy wstawałam w nocy na siku i jestem mega niepatomna:-(

Miłego dnia dziołchy!

Mdła, w zasadzie nie czytam ani poradników, ani o ciąży ;-) A polecić mogę wszystko, ale co z tego, skoro nie wiem, jaki gatunek lubisz? :-)

heloł...

Aska ma nawrót zielonego kataru, znow w nocy sie dusiła... a ciągle bierze leki na zatoki, nie ogarniam tego, ide do rodzinnego i bez skierowania na wymaz nie wyjde....

Mnie gardło napitala, katar sie leje po gardle... wiec tez zatokowo grrr... czosnek w natarciu, sol fizjologiczna, dzis kupie mrozone maliny i zasypie cukrem.... myslałam zeby kupic ten syrop dla ciezarnych, ale po pierwsze jest drogi a po drugie konserwowany benzoesanem sodu.... wiec nie bede dziecka truc hyhy i siebie przy okazji.

Cześć kochane.
Nadrobiłam was, ale do mojej zaglutowanej mózgownicy nie dotarło nic poza samolotem.
Od wczoraj znowu walczę z gorączką, gardłem i kaszlem.
A siedzenie powoduje kołowrotek w łepetynie.

Załamana jestem.
Idę się nafaszerować cebulą :dry:

reklama
dzien dobry,
ale mialam dzis szczescie, moj synus ma urodziny wczoraj wieczorem pieklismy ciasto ale tatus zajrzal i opadlo :wściekła/y: wiec dzis rano do cukierni i kupilam nowe ciasto do przedszkola zaplacilam sporo, wyszlam z cukierni i miedzy autami znalazlam banknot... tymze sposobem za ciasto zaplacilam tylko 80 centow :)

Zapominajka- widze ze chorobska sie was podobnie jak i nas uczepily, zdroweczka oczywiscie zyczymy

mysiak - dla was rowniez zdrowka. kaszle tez? niech robia wymaz moze antybiotyk bedzie konieczny, u nas w de na kaszel ciezarnym tez nic nie daja, wiec naturalne domowe sposoby tylko, ktore wiecznosc trwaja

eklerka- spokojnego lotu

a mi siostra niespodzianke sprawila i powiedziala ze ma dla mnie super prawie wogole nieuzywany wozek dla dziecka od swojej przyjaciolki, ktora nawet po kazdym spacerze wozek myla bo jest troche pedantyczna i wozek jak nowka, na 4 kolkach pompowany przekladana raczka... itp jezszce go wszak nie widzialam ale skoro za darmo i moja siora mowi ze ekstra to sie ciesze, jeszcze ma mi lozeczko dla dziecka z nowym materacykiem wziac, rewelacja, to tylko fotelik samochodowy bede musiala dokupic

Do góry