reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

heja! u mnie dziś S zdał egzamin na maxa! wracam do domu a on już przy garach i obiad robi:) wprawdzie kotleciki i kapustka były od wczoraj ale ziemniaczki obrał i podał wszystko a potem mnie poprzytulał... mmm....
jutro odbieramy łóżeczko od kumpla, co się chce go pozbyć:D do szykowania kąta dla malucha daleka droga ale coraz nam przybywa ekwipunku:)))) dziś też doszedł zestaw butelek.

ja jeszcze jutro do pracy, w czw i pt mam szkolenie z six sigma, poza firmą więc może jakoś minie przyjemnie:) dziś intensywny pracowy dzień ale zakończyłam jeden z punktów jakie miałam zamiar zakończyć przed L4 - także idę do przodu:)

reklama
:((( właśnie wychodze z pracy, do której weszłam o 7 rano.... nie ma to jak praca w ciaży nie? ale od jutra L4....

nadrobie jutro dziewczynki, spadam spać... Zosia dziś zostaje u moich rodziców znowu, no ale musiałam pokończyc wszystko w pracy....

Fiołkowa na pewno urinal pomorze, ja tez mam bakterie w moczu, ale moja Gin powiedziala ze na tym etapie nie robimy z tym nic.

Nanulinka
pozazdrościć, mój jak chce też potrafi się postarać.

Kora biedulko odpręż się i odpocznij po ciężkim dniu.

U mnie od godziny 15 leje, mało przyjemnie się zrobiło.

Witam
Ja dzis radykalnie poprawilam sobie humor wizyta u fryzjera, to byla dosc znaczaca zmiana, z wlosow nagle uszlo dobre 15 cm juz mialam je za dlugie nie moglam rozczesac bo tak duzo ich mam, straszne mi sie koltuny w nocy robily, kazalam sobie pocieniowac teraz mam troche za ramiona wlosy i tak pewnie szybko odrosna hehehe

Fiolkowa u mnie czesto bakterie wychodza i dodatkowo leukocyty, jesli nie jest tego strasznie duzo to wlasnie to lagodne srodki daja rade ja zaopatrzylam sie z suszona zurawine i sok z zurawiny i czesto sie tym racze to pomaga wyplukiwac bakterie z ukl moczowego

Mmm ja za piętnaście minut kończę pracę, szczęście i radość mnie ogarnia od czubka głowy po końce palców u stóp :-D Czytam FANTASTYCZNĄ (!!!) książkę - "Jak wychować dziecko, psa, kota i... faceta". Dziewczyny, no pięknie napisane, poszukajcie koniecznie, bo świetne babki ją napisały i naprawdę warto :-)

nanulika, ale masz faceta, świetny pod każdym względem;-)

kora30, już sobie odpoczniesz:elvis:

biedroneczka1980, nie ma to, jak duża zmiana fryzury - poprawia humor :tak:
A leukocyty ja też mam, 25 przy normie 10, więc to chyba niedużo. No nic, wzięłam już jeden urinal, zobaczymy po tygodniu, co pokaże badanie.

idę chyba zaraz spać, bo po położeniu Kuby jakoś i mi się zachciało:sorry2:

Myślicie, że pomidorowa zagrywana ananasem to dobre połącznie ;-)

Kolorowych snów Fiołkowa.

Citrus tytył mi się już spodobał, a aktualnie nie mam co czytać :-)

Aniaczek, jeśli na dodatek mówi Ci coś nazwisko DOROTA KRZYWICKA, to zdecydowanie powinnaś sięgnąć po tę książkę :-)

reklama
Do góry