reklama
Nia
Fanka BB :)
też mam zagadkę -6kg na koncie mimo, że brzuch już naprawdę pokaźny. Lekarz kazał sie tylko cieszyć więc się jarzę, bo z moją nadwagą to naprawdę rewelka
ALG - bardzo mi przykro z powodu córci Twojej sis
Przed ciażą byłam mega kawoszką;-) teraz kawy nie tknę:-(
Współczuję rozbitego noska (przepraszam umknęło mi , która z Was o tym pisała. Dzieci niestety często bywają nieostrożne ale wyobraźcie sobie wku...wa jak jakieś inne dziecko robi krzywdę Waszemu maluszkowi niestety doświadczyłam tego nie raz
Witam nowe forumki!:-)
Cholipa znowu ząb mnie boli;/
Kaja trzymam &&&&&&&&&&!
nosek juz ok
znam ten bol jeden chlopiec tez zawsze dokuczal a nawet bil mojego synka do tego stopnia ze musialam przeprowadzic powazna rozmowe z paniami i mama chlopca i wzieli tego chlopca do innej grupy bo to taki maly rosnacy kryminalista byl i jest
do stomatologa
ZAPO, jezdza, a jakze..
CYTRYNA, a badz sobie capo di tutti capi w tej swojej kwasnej partii ale nie zkaczkuj mi bo tego moje trzy serca moga nie przezyc..
O jaaa, jestem czlowiekiem o trzech sercach, ale jazda..
No i tak jak myslalam. Dostalam zwolnienie. Dwa tygodnie..Z powodu zużycia materiału..i mam zwolnic, odpoczywac, tylko czy ja to umiem...
CYTRYNA, a badz sobie capo di tutti capi w tej swojej kwasnej partii ale nie zkaczkuj mi bo tego moje trzy serca moga nie przezyc..
No i tak jak myslalam. Dostalam zwolnienie. Dwa tygodnie..Z powodu zużycia materiału..i mam zwolnic, odpoczywac, tylko czy ja to umiem...
Nia
ZAPO, jezdza, a jakze..
kiedy masz odpoczac jak nie teraz, chyba cie niedlugo przeprowadzka czeka wiec jeszcze bedziesz mogla rozladowac energie
biedroneczka1980
Witam
Widze ze od rana humory dopisuja
A ja juz po wizycie, zaraz opis wstawie w odpowiednim watku , mam troche fotek. Za 3 tyg umowilam sie na nagranie filmiku z udzialem aliena . Co do wagi to u mnie dopiero ok 1,5 do przocu wg pani doktor to cos marnie, wiec mam jesc ciut wiecej ale zdrowo hehehehe, dobra ide komora cyknac foto fotek i opisac wszystko na odpowiednim watku. A juz wiemy kogo mozemy spodziewac sie w maju
Widze ze od rana humory dopisuja
A ja juz po wizycie, zaraz opis wstawie w odpowiednim watku , mam troche fotek. Za 3 tyg umowilam sie na nagranie filmiku z udzialem aliena . Co do wagi to u mnie dopiero ok 1,5 do przocu wg pani doktor to cos marnie, wiec mam jesc ciut wiecej ale zdrowo hehehehe, dobra ide komora cyknac foto fotek i opisac wszystko na odpowiednim watku. A juz wiemy kogo mozemy spodziewac sie w maju
reklama
ALG
Fiołkowa nie martw sie. Dostaniesz na pewno furagin, vit C i zurawinke.... Tez ostatnio wykryte mialam bakterie w moczu i taki zestaw dostalam wlasnie
Podziel się: