reklama
citrus
Fanka BB :)
Widziałyście wczoraj bloga Tuskównej? Gorąco poleca odżywkę do rzęs za 200 złotych. Nie ma to jak mówić o nierealnych kwotach polskim studentkom, którym nie daje się więcej, niż 1,5 tys. na rękę... Co za puste, próżne dziewuszysko... Ech.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ja dziś obiadu nie robię! strajk jest.
nie mam siły.
Cytryna jej płacą za takie polecanie ;-)
nie mam siły.
Cytryna jej płacą za takie polecanie ;-)
citrus
Zapominajka, ale ściemnia typowo, niestety. Inne blogerki potrafią się przyznać, że reklamują ;-)
Na obiad zrobiłam sobie surówkę z jajkiem na twardo i grzanki na maśle. Mojemu kazałam sobie ugotować bruselkę i jajka sadzone. Nie mam dzisiaj siły :-(
Na obiad zrobiłam sobie surówkę z jajkiem na twardo i grzanki na maśle. Mojemu kazałam sobie ugotować bruselkę i jajka sadzone. Nie mam dzisiaj siły :-(
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja nie zrobiłam na obiad NIC...
Fiołkowa nie martw się, takie bakterie się często w ciąży zdarzają
Fiołkowa nie martw się, takie bakterie się często w ciąży zdarzają
mysiak
Fiolkowa... spokojnie, dostaniesz leki i bedzie dobrze
Wczoraj moj R od klientki przytargał miche leczo z pieczarkami, wiec dzis obiad mam z głowy....
Wczoraj moj R od klientki przytargał miche leczo z pieczarkami, wiec dzis obiad mam z głowy....
Magdalka
Aktywna w BB
A mi poranny wkurw minął, spacer i drobne zakupy plus drzemka czynią cuda, jestem teraz do rany przyłóż.
Duszą mi się teraz pieczarki i w planie mam dla siebie jeszcze kalafiora w cieście, a dla ślubnego kurczęcie, bo już dawno orzekł, że zielska jadać nie będzie ;-)
Fiołkowa nie martw się, też mam infekcję, tylko wyszło mi jakieś paskudztwo i muszę brać silniejszy antybiotyk, ale taki los ciężarnych z tą skłonnością do takich przygód; będzie dobrze
Duszą mi się teraz pieczarki i w planie mam dla siebie jeszcze kalafiora w cieście, a dla ślubnego kurczęcie, bo już dawno orzekł, że zielska jadać nie będzie ;-)
Fiołkowa nie martw się, też mam infekcję, tylko wyszło mi jakieś paskudztwo i muszę brać silniejszy antybiotyk, ale taki los ciężarnych z tą skłonnością do takich przygód; będzie dobrze
Nia
ja tam nie zagladam, ale slyszalam ze to blog reklamowy wiec dla mnie strata czasu tam wchodzic, zreszta k. tusk jak i wiele innych znanych z tego ze sa znani nie przyciagaja mojej uwagiWidziałyście wczoraj bloga Tuskównej? Gorąco poleca odżywkę do rzęs za 200 złotych. Nie ma to jak mówić o nierealnych kwotach polskim studentkom, którym nie daje się więcej, niż 1,5 tys. na rękę... Co za puste, próżne dziewuszysko... Ech.
fiolkowa- idz z wynikami do lekarza napewno cos przepisze, wiele kobiet ma roznego typu infekcje to chyba typowe w ciazy najwazniejsze by wczesnie rozpoznac
reklama
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie
Najpierw się dość przestraszyłam, ale dzwoniłam do mojej ginki i kazała łykać 2x1 Urinal Intensiv przez tydzień i potem jeszcze raz zrobić badania moczu. Powiedziała, że na te wyniki to na razie nie trzeba antybiotyku.
Co do odżywki, czy czegokolwiek innego, to nie wiem, jak można kupować za 200 zł
Najpierw się dość przestraszyłam, ale dzwoniłam do mojej ginki i kazała łykać 2x1 Urinal Intensiv przez tydzień i potem jeszcze raz zrobić badania moczu. Powiedziała, że na te wyniki to na razie nie trzeba antybiotyku.
Co do odżywki, czy czegokolwiek innego, to nie wiem, jak można kupować za 200 zł
Podziel się: