reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

no tak, ksiazki same sie nie przeczytaja:-D
zaczynam potrzebowac jakis luzniejszych spodni, bo juz w dzinach jakos malo wygodnie..a kurcze, nie moge sie przekonac do legginsow:dry:

reklama
Widziałyście wczoraj bloga Tuskównej? Gorąco poleca odżywkę do rzęs za 200 złotych. Nie ma to jak mówić o nierealnych kwotach polskim studentkom, którym nie daje się więcej, niż 1,5 tys. na rękę... :sorry2: Co za puste, próżne dziewuszysko... Ech.

Zapominajka, ale ściemnia typowo, niestety. Inne blogerki potrafią się przyznać, że reklamują ;-)

Na obiad zrobiłam sobie surówkę z jajkiem na twardo i grzanki na maśle. Mojemu kazałam sobie ugotować bruselkę i jajka sadzone. Nie mam dzisiaj siły :-(

A mi poranny wkurw minął, spacer i drobne zakupy plus drzemka czynią cuda, jestem teraz do rany przyłóż.
Duszą mi się teraz pieczarki i w planie mam dla siebie jeszcze kalafiora w cieście, a dla ślubnego kurczęcie, bo już dawno orzekł, że zielska jadać nie będzie ;-)

Fiołkowa nie martw się, też mam infekcję, tylko wyszło mi jakieś paskudztwo i muszę brać silniejszy antybiotyk, ale taki los ciężarnych z tą skłonnością do takich przygód; będzie dobrze :tak:

Widziałyście wczoraj bloga Tuskównej? Gorąco poleca odżywkę do rzęs za 200 złotych. Nie ma to jak mówić o nierealnych kwotach polskim studentkom, którym nie daje się więcej, niż 1,5 tys. na rękę... :sorry2: Co za puste, próżne dziewuszysko... Ech.
ja tam nie zagladam, ale slyszalam ze to blog reklamowy wiec dla mnie strata czasu tam wchodzic, zreszta k. tusk jak i wiele innych znanych z tego ze sa znani nie przyciagaja mojej uwagi

fiolkowa- idz z wynikami do lekarza napewno cos przepisze, wiele kobiet ma roznego typu infekcje to chyba typowe w ciazy najwazniejsze by wczesnie rozpoznac

reklama
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie :happy:
Najpierw się dość przestraszyłam, ale dzwoniłam do mojej ginki i kazała łykać 2x1 Urinal Intensiv przez tydzień i potem jeszcze raz zrobić badania moczu. Powiedziała, że na te wyniki to na razie nie trzeba antybiotyku.

Co do odżywki, czy czegokolwiek innego, to nie wiem, jak można kupować za 200 zł:szok:

Do góry