reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka, więc jeśli masz ochotę mordować, to zapraszam. Ja chętnie dzisiaj komuś w gębę przygrzmocę, możemy razem ludzi tłuc :-D

reklama
Chcialam przypomniec, ze jedna grupa zorganizowana tu juz istnieje i jest nas troje, iglonostra sie nazywa.. Dementony.. I nie tworzyc mi tu podgrup jakis , zapisac sie jak chcecie byc mafii ciezarowej:-D..
Czekam. Nudy...

Nigdzie się nie zapisuje, sama chcę być capo il tutti capi, nie lubię się dzielić władzą, zupełnie jak Jarosław K.

:-D

Przywalić to raczej nie. Ja nie jestem agresywna :-p
Zresztą dzisiaj nie miałabym siły na machanie pięściami.

Kajak a na hulajgirach jeżdżą?

Kto zatańczy??
7293672.jpg

A może masaż??
7293673.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja też dziś jak na kacu, głowa boli i ogólnie jakaś osłabiona.

Citrus
moja ostatni wizyta wyglądała prawie identycznie, tylko posłuchała tętna i jak zapytałam o płeć to zerknęła ale wsio było zasłonięte.
Teraz doczytałam na wizytowym, że nie miałaś USG, ja miałam, ale baaardzo krótkie..

Aśka roześmiałam się przez Ciebie w głos w pracy!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry