reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Nanulika, wytrzymamy :-) Świetnie, że przypomniałaś o pazurach, muszę jutro pociągnąć odżywką odbudowującą płytkę. Mam fatalne paznokcie ostatnio :sorry2:

reklama
polecam eveline 8w1
po pół roku non stop zelu i hybrydy miałam masakre
po miesiącu tej odzywki jest tak:

IMAG1546.jpg

Hahaha Aniaczek nasi mezowie to potrafia skutecznie poprawic humor:-) A mogl poprostu powiedziec "Pojdziemy do sklepu i kupimy kilka nowych";)))

Jestem w szoku , ze macie problem z paznokciami. Moje sa mocne jak nigdy!!! I nie rozdwajaja sie:-) Jestem z tego niesamowicie zadowolona;D Nigdy takich nie mialam:-D

Tez czekam na Master Chefa - uwielbiam ten program;) Ale glosowalam na Janka ktory niestety juz odpadl:-( I teraz jest mi obojetne kto wygra:-p

A co do psow - mam kundla ktory sie wlasnie strasznie leni. I bede z tym miala kupe roboty przy dziecku:baffled: I jada zwykla Chappi. A z przysmakow oczywiscie kocha miesko, marchewke i salatke jarzynowa z majonezem:szok: Ma juz 14lat ale czasem zachowuje sie jeszcze jak szczeniak:-p

Glodna jestem i nie wiem co mam zjesc... Rosol, sledzie, rogala z maslem.... No nie wiem... Nienawidze tego:-)

a ja mam coś dziś dyga że z bobo coś nie tak.... piersi nie bolą, brzuch nie kłuje.... :/

Może po prostu maluch daje ci chwilę wytchnienia przed kolejnymi dolegliwościami :tak:
A pazury super. Nigdy nie miałam hybrydy :dry: chyba czas to zmienić.

Aniaczek no co za chłop. Weź mu pozaszywaj koszulki. Powinien tyć z tobą.

Jeśli chodzi o karmy to my mamy przekichane w ogóle bo sucz jest alergikiem - niejadkiem.
Teraz je Hill;sa i o dziwo nie wybrzydza. A od czasu do czasu jej gotuję. Ale nie żadne ścinki, tylko mam niedaleko chaty takiego rzeźnika z dziada - pradziada. I ten chłop mieli resztki z wołu lub świni na taki Barf (czy jak to się zowie) i to kosztuje jakoś 2,5 zł za kg. I to jej gotuję z kaszą, warzywami i ma dziewka używanie, bo uwielbia. I kupy ma po tym ładniejsze i lepiej się sprząta :-D

Za to kota mam niewybrednego -zjada wszystko :-p

Kasienkadg na mnie też czekają śledzie w lodówce.

Mój pies jest mały ale jak nieraz zasadzi z tyłka to paść można heheh ja się wtedy drę na męża a on oczy robi że to nie on tylko futrzak!

Ja bym chciała żeby Kinga wygrała , ale wydaje mi się że Basia wygra.

zapominajka polecam! moim zdaniem lepsze to niz zwykły zel UV. trzyma sie do 3 tyg i samej łatwo zrobić:)

wszystko zajmuje mi godzinkę a potem 2-3 tyg laby:)

Moje paznokcie też nie wyglądają najlepiej, wczoraj nawet rozmawiałam z moim M że najlepiej jakby dziecko odziedziczyło po nim paznokcie a nie po mamie :)
A propo dziecka to dałabym głowę, że mnie kopnęła. Cudowne uczucie. Takie delikatne puknięcie, jak leżałam i czytałam książkę. Czuję niedosyt haha ale się uspokoiła.

reklama
Gadacie o jedzeniu, psim i ludzkim, i Wam zazdroszczę, bo ostatnio nie mogę patrzeć ani na mięso ani na ryby, chętnie bym za to pochłaniała lody, czekoladę mleczną i pizzę wegetariańską, ale z racji alergii albo sama je zrobię, albo zadowolę się mlaśnięciem języka. Dobrze że jest Kozie mleczko i od czasu do czasu pozwalam sobie na szarlotkę na kukurydzianym spodzie :p

Psy były i będą pewnie tylko u rodziców, u nas za mało miejsca, a maleństwa typu York jakoś do mnie nie przemawiają, choć w rodzinie jest i bardzo pocieszne zwierzątko :)

My zaś mamy dwa cwane kanarki, które zapitalają po swojemu aż czasem echo się nieźle roznosi, jeden jest już z nami kilka lat, staruszek i niby doświadczony, a drugi to młodzieniec - tegoroczny chów, uczy się dopiero śpiewać i wychodzi mu raczej skrzek, mąż przezwał go Armstrong za tę jego niby uroczą chropowatość.
Tak, tak Zapominajka, one też uwielbiają Ramsteina i próbują wtórować ile wlezie :)

A wieczór myślę spędzić z filmem Firelight z Sophie Marceau, lubię tę aktorkę i film słyszałam, że świetny, a mam ochotę na coś romantycznego.

Ostatnia edycja:
Do góry