reklama
akkm
Fanka BB :)
Super pazurki!! moje ostatnio są tragiczne łamią się i rozdwajają ratuje je odżywką z Eveline 8w1
akkm
w takim razie czekam na taki zajefajny efekt :-)
Kasienkadg
Hahaha Aniaczek nasi mezowie to potrafia skutecznie poprawic humor:-) A mogl poprostu powiedziec "Pojdziemy do sklepu i kupimy kilka nowych"))
Jestem w szoku , ze macie problem z paznokciami. Moje sa mocne jak nigdy!!! I nie rozdwajaja sie:-) Jestem z tego niesamowicie zadowolona;D Nigdy takich nie mialam
Tez czekam na Master Chefa - uwielbiam ten program Ale glosowalam na Janka ktory niestety juz odpadl:-( I teraz jest mi obojetne kto wygra
A co do psow - mam kundla ktory sie wlasnie strasznie leni. I bede z tym miala kupe roboty przy dziecku I jada zwykla Chappi. A z przysmakow oczywiscie kocha miesko, marchewke i salatke jarzynowa z majonezem Ma juz 14lat ale czasem zachowuje sie jeszcze jak szczeniak
Glodna jestem i nie wiem co mam zjesc... Rosol, sledzie, rogala z maslem.... No nie wiem... Nienawidze tego:-)
Jestem w szoku , ze macie problem z paznokciami. Moje sa mocne jak nigdy!!! I nie rozdwajaja sie:-) Jestem z tego niesamowicie zadowolona;D Nigdy takich nie mialam
Tez czekam na Master Chefa - uwielbiam ten program Ale glosowalam na Janka ktory niestety juz odpadl:-( I teraz jest mi obojetne kto wygra
A co do psow - mam kundla ktory sie wlasnie strasznie leni. I bede z tym miala kupe roboty przy dziecku I jada zwykla Chappi. A z przysmakow oczywiscie kocha miesko, marchewke i salatke jarzynowa z majonezem Ma juz 14lat ale czasem zachowuje sie jeszcze jak szczeniak
Glodna jestem i nie wiem co mam zjesc... Rosol, sledzie, rogala z maslem.... No nie wiem... Nienawidze tego:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
a ja mam coś dziś dyga że z bobo coś nie tak.... piersi nie bolą, brzuch nie kłuje.... :/
Może po prostu maluch daje ci chwilę wytchnienia przed kolejnymi dolegliwościami
A pazury super. Nigdy nie miałam hybrydy chyba czas to zmienić.
Aniaczek no co za chłop. Weź mu pozaszywaj koszulki. Powinien tyć z tobą.
Jeśli chodzi o karmy to my mamy przekichane w ogóle bo sucz jest alergikiem - niejadkiem.
Teraz je Hill;sa i o dziwo nie wybrzydza. A od czasu do czasu jej gotuję. Ale nie żadne ścinki, tylko mam niedaleko chaty takiego rzeźnika z dziada - pradziada. I ten chłop mieli resztki z wołu lub świni na taki Barf (czy jak to się zowie) i to kosztuje jakoś 2,5 zł za kg. I to jej gotuję z kaszą, warzywami i ma dziewka używanie, bo uwielbia. I kupy ma po tym ładniejsze i lepiej się sprząta
Za to kota mam niewybrednego -zjada wszystko
akkm
Kasienkadg na mnie też czekają śledzie w lodówce.
Mój pies jest mały ale jak nieraz zasadzi z tyłka to paść można heheh ja się wtedy drę na męża a on oczy robi że to nie on tylko futrzak!
Ja bym chciała żeby Kinga wygrała , ale wydaje mi się że Basia wygra.
Mój pies jest mały ale jak nieraz zasadzi z tyłka to paść można heheh ja się wtedy drę na męża a on oczy robi że to nie on tylko futrzak!
Ja bym chciała żeby Kinga wygrała , ale wydaje mi się że Basia wygra.
Moje paznokcie też nie wyglądają najlepiej, wczoraj nawet rozmawiałam z moim M że najlepiej jakby dziecko odziedziczyło po nim paznokcie a nie po mamie
A propo dziecka to dałabym głowę, że mnie kopnęła. Cudowne uczucie. Takie delikatne puknięcie, jak leżałam i czytałam książkę. Czuję niedosyt haha ale się uspokoiła.
A propo dziecka to dałabym głowę, że mnie kopnęła. Cudowne uczucie. Takie delikatne puknięcie, jak leżałam i czytałam książkę. Czuję niedosyt haha ale się uspokoiła.
reklama
Magdalka
Aktywna w BB
Gadacie o jedzeniu, psim i ludzkim, i Wam zazdroszczę, bo ostatnio nie mogę patrzeć ani na mięso ani na ryby, chętnie bym za to pochłaniała lody, czekoladę mleczną i pizzę wegetariańską, ale z racji alergii albo sama je zrobię, albo zadowolę się mlaśnięciem języka. Dobrze że jest Kozie mleczko i od czasu do czasu pozwalam sobie na szarlotkę na kukurydzianym spodzie
Psy były i będą pewnie tylko u rodziców, u nas za mało miejsca, a maleństwa typu York jakoś do mnie nie przemawiają, choć w rodzinie jest i bardzo pocieszne zwierzątko
My zaś mamy dwa cwane kanarki, które zapitalają po swojemu aż czasem echo się nieźle roznosi, jeden jest już z nami kilka lat, staruszek i niby doświadczony, a drugi to młodzieniec - tegoroczny chów, uczy się dopiero śpiewać i wychodzi mu raczej skrzek, mąż przezwał go Armstrong za tę jego niby uroczą chropowatość.
Tak, tak Zapominajka, one też uwielbiają Ramsteina i próbują wtórować ile wlezie
A wieczór myślę spędzić z filmem Firelight z Sophie Marceau, lubię tę aktorkę i film słyszałam, że świetny, a mam ochotę na coś romantycznego.
Psy były i będą pewnie tylko u rodziców, u nas za mało miejsca, a maleństwa typu York jakoś do mnie nie przemawiają, choć w rodzinie jest i bardzo pocieszne zwierzątko
My zaś mamy dwa cwane kanarki, które zapitalają po swojemu aż czasem echo się nieźle roznosi, jeden jest już z nami kilka lat, staruszek i niby doświadczony, a drugi to młodzieniec - tegoroczny chów, uczy się dopiero śpiewać i wychodzi mu raczej skrzek, mąż przezwał go Armstrong za tę jego niby uroczą chropowatość.
Tak, tak Zapominajka, one też uwielbiają Ramsteina i próbują wtórować ile wlezie
A wieczór myślę spędzić z filmem Firelight z Sophie Marceau, lubię tę aktorkę i film słyszałam, że świetny, a mam ochotę na coś romantycznego.
Ostatnia edycja:
Podziel się: