reklama
citrus
Fanka BB :)
Ja gamoniowi gotuję też czasami mięcho jakieś, kupuję skrawki cielęciny, albo wołowiny, lub kurczaka, gotuję, tym mięsnym bulionem zalewam suchą karmę i mięcho dorzucam. Czasami też jakieś jarzynki, czy jajka lub makaron.
Zapominajka, Purina chyba mu nie podchodziła, z tego co pamiętam. On w ogóle jest wybredny trochę, co jakiś czas muszę mu zmienić smak karmy, bo inaczej nie tknie. Tym sposobem go oszukuję, co dwa tygodnie kupuję albo z jagnięciną Boscha, albo z kurczakiem, albo z wołowiną
O, moje klusałki :-) Idę mu pazura obciąć, bo jeden mu rośnie miliard razy szybciej, niż pozostałe
Zapominajka, Purina chyba mu nie podchodziła, z tego co pamiętam. On w ogóle jest wybredny trochę, co jakiś czas muszę mu zmienić smak karmy, bo inaczej nie tknie. Tym sposobem go oszukuję, co dwa tygodnie kupuję albo z jagnięciną Boscha, albo z kurczakiem, albo z wołowiną
O, moje klusałki :-) Idę mu pazura obciąć, bo jeden mu rośnie miliard razy szybciej, niż pozostałe
Ostatnia edycja:
mysiak
nanulinka witam w klubie "duga" hehs... mnie tez cycki nie bolą juz od kilku dni...brzuch w nocy mnie bolał, ale ranow wc byłam wiec pewnie jelita pracowały...ale i tak stresa mam.
Zezarłam fasolke po bretonsku ze słoika... jakoś mi sie zechciało, cały "sloik" wciagnełam...
Zezarłam fasolke po bretonsku ze słoika... jakoś mi sie zechciało, cały "sloik" wciagnełam...
aniaczek
Właśnie się zryczałam bo wzięłam się za szafe, pakowanie ciuszków w worki próżniowe w których już nie będę chodzić i probowałam założyć kilka na siebie, za ciasne, jedno, drugie, kolejne i kolejne. Sporo się tego uzbierało i dopadła mnie chandra i płacz. Przyszłam do pokoju, a mąż po co ryczysz, sama chciałaś być w ciąży, chyba normalne, że kobiety w ciązy tyją i że będziesz gruba. No i jeszcze gorszy ryk.. eh
reklama
Podziel się: