reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

a my poszliśmy na targi i zrezygnowaliśmy z wejscia. 25zł za bilet?! to ja wolę do kina! tym bardziej,że chcieliśmy tylko tak z ciekawości zajrć, a nie żeby konkretów szukać. Wszystko organizować musimy minimalnym kosztem bo dziecko i wesele na raz do ogarnięcia przez portfele nie takie znów proste:)
na to konto poszliśmy na gyrosa w ramach obiadu, objadłam się jak bąk!

reklama
Mnie się dusi gulasz wołowy z szalotkami, ciasto drożdżowe rośnie, Kaję kocham :)-D), pies chrapie i puszcza bąki (zmieniłam mu karmę... :sorry2:), gram w pokera... Normalka :-D

Oj ciasto drożdżowe mniam zjadłabym, ale nie wiem czemu ja wole gotować niż piec, jak trzeba to upiekę, ale nie jakoś tak sama z siebie, a szkoda..

Gyrem też bym nie pogardziła, my już po rosołku a na drugie spagheti i czekamy aż nas ,,zawoła" ;-)

Nie wiem czy nasza zaplanowana druga tura zakupów wypali, lenimy się, mąż gra, a ja krzątam się w gaciach i bokserce i ot cała nasza niedziela.

Musimy wymienić samochód, bo obecny nam coś daje popalić poza tym przydałby się większy skoro rodzinka będzie większa, ale nie mamy zadnego pomysłu...

Jeżeli chodzi o bąki psa mój mimo że mały też potrafi zasadzić i dziś właśnie tak począ ł:p

Ostatnia edycja:
Nanu też bym nie poszła na te targi. Za taką kasę? Poszaleli. Przecież to powinni młodym płacić :-D

Kaja a czym karmisz tego gastryka? Moja czasem tylko zapodaje bombę biologiczną, ale na prawdę rzadko...

Chyba czym ja karmię, bo Kaja nic o bąkach nie pisała :-D Wiesz co? Bento Kronen robi taką "średniopółkową" karmę Happy Life:

AdultBeef210.jpg

Kupiłam trzykilogramowe opakowanie w piątek, bo zabrakło kupowanego zwykle przeze mnie Boscha (wygląda na to, że zmiana karmy tak zadziałała na jego bączule).

bosch-adult-lamb-rice-15_2088.jpg

Nie są to niestety (nad czym bardzo ubolewam) karmy z najwyższej półki, bo nie bardzo stać nas na karmy po 20 zł za kilogram. Te powyższe kosztują 10 zł/kg, średnia półka i doprowadza mnie to do szału, bo najchętniej dawałabym mu Royal Canina po dwie dychy za kilogram :dry:

Framama, Kora- gratuluję synków;-)
Zapominajko czy ja tyż mogę prosić o zaproszenie do grupy?

Witam się niedzielnie....bez humoru...mąż w pracy, a mnie coś zimno trzęsie i totalnie na nic nie mam ochoty:-(
Citrus co za sen....
Mi się wczoraj śniło, że miałam tętniaka w brzuchu:no: chcieli mnie operować ale to by było jednoznaczne z usunięciem ciąży, więc się nie zgodziłam. W testamencie napisałam mężowi, żeby po mojej śmierci to on dysponowal moim majątkiem:no:

mój bo chapi wylądował na pogotowiu weterenaryjnym ponieważ załatwiał się z krwią, a nie jadł nic co by mu mogło podrażnić żołądek, lekarz kazał zmienić karmę i jak ręką odjął. Je nie jestem zadowolona z tego czym karmię psa, ale z suchej to on jedynie pedigri, ale żeby go oszukać dokupiję te z wyższej półki i mieszam, co nie zawsze skutkuje bo wyrzyca z miski....

reklama
Moja sunia jest meeega wybredna i tak naprawde podchodzi jej tylko butchers i pedigree. Z wyższej półki powąchała i na tym sie skończyło:-)

Btw ogląda, któras master chefa?

Do góry