reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Weterynarz powiedzial nam,ze problemy zdrowotne u kota wlasnie przez sucha karme prawdopodobnie sie wziely.I ze jednak najlepiej gotowac...Rozpieszczac go nie chce wiec ma gotowane+puszke na zmiane.Suchego nigdy nie lubil wiec bez placzu pogodzil sie ze strata.A nalezy do koneserow kulinarnych i wszystkiego usi sprobowac :-) Pamietam jak w nocy zwedzil i zjadl ogorka konserwowego pozostawionego na talerzyku :tak: Wiecej nie dal sie skusic na ten rarytas :-)

Kora,Framama gratuluje synkow! Mnie sie czuje ze dolacze do Waszego grona ale na 100% potwierdzenie to jeszcze trzeba bedzie poczekac...Nie wiem wlasciwie jestem taka pewna(oczywiscie caly czas sobie powtarzam,ze to nic pewnego).Troche sie obawiam obslugi bo przy dziewuszce jest doswiadczenie.Z drugiej strony ciaza tez miala nie miec dla mnie niespodzianek a tu prosze...wszystko nowe:-)

Coraz wiecej kopaczy!super!Gratuluje!To niesamowite uczucie jak sie maly lokator uaktywnia...

Zapominajka ja tez chce zaproszenie!Czy to klub elitarny? :-D

dzień dobry
nadrobię Was w pracy , weekend intensywny byłam w kinie z franią i sama z przyjaciółkami.
wymiotuje od rana.
a muszę franię do przedszkola zawieźć a jest mi tak słabo.
mąż pojechał do Bielska na zarząd ,a ja sama i się źle czuje.
buuuuuuuu

Citrus Ty to masz faktycznie porąbane sny :p nie zazdroszczę. A ja robiłam w sobotę ciasto marchewkowe i zjadłam tylko jeden kawałek, jakoś nie mogę słodkiego;-)

Framama, Kora jeszcze raz gratuluję Synów:-D:-D:-D:-D

Nanulika te pierniki wyglądają obłędnie, dostałam ślinotoku …. Fajowe pazury:-)

Kaja ta Twoja córa jest bezbłędna;-)

Anetk_a super wieści. Moje dziecię nie pokazało, odwróciło się i tylko głowę było widać :p

Akkm ja też używam 8w1 i jestem z niej bardzo zadowolona, jeszcze nigdy nie miałam takich twardych i mocnych pazurów:cool:

A mnie łapie jakieś przeziębienie, wczoraj w ramach kurowania się zjadłam 3 łyżki miodu z połową cytryny. Na przemian było mi gorąco i zimno...

reklama
Dzień dobry :-)
dopiero 8.30 a ja już mam dość zupa ugotowana , pranie powieszone, a teraz delektuję się kawą wreszcie mogę ją pić :-)w południe czeka mnie jeszcze ortodonta najgorsze jest to że muszę jechać tam z Mają bo nie mam co z nią zrobić:wściekła/y:
miłego dnia życzę Wszystkim mamuśkom :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry