reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
z racji tego że w pobliskiej galerii jest stoisko Neonail to tego własnie używam...
cenowo też atrakcyjne w porównaniu do słynnego shellaca. podpatrz na youtube:) co i jak:) ja tak się uczyłam....

wiikkii - no nie mogę kolejna z kopniakami!! ależ Wam cudownie!!! gratuluję!!!

Sekunda... hybrydowy lakier do paznoci kosztuje 45 złotych? :szok: I trzeba mieć też lampę UV? No nie :-(

Ostatnia edycja:
no trzeba... na początek jest wydatek.... ja 3 lata temu zakupiłam zestaw startowy do żelu UV z lampą za 200zł i lampy do dziś używam.... jak chce się hybrydy to trzeba top&base (ok 40 zł - ja swój mam już 1,5 roku i jeszcze na kilka miesięcy starczy), odtłuszczacz (mała but ok 12 zł, ja kupiłam chyba 1l za ok 30zł - mam już prawie 2 lata) no i wspominany lakier... teraz dla mnie to praktycznie darmowe jest...

To ja sobie najpierw zrobię u kosmetyczki i zobaczę, z czym to się w ogóle je. Rzucało mi się w oczy już wiele razy, ale nie wiedziałam, co to właściwie jest :sorry2:

moje dziecko przed chwila powiedzialo mi tak: siedz cicho jak mysz pod miotla bo musze sie skupic

a ja ::szok::szok::szok:

ja mam lampe uv w domu bo robilam kiedys zel...
to teraz NANU, tylko musialabym dokupic te lakiery czy jak?

mnie się podoba o tyle,że się 3ma długo, piękny ma połysk i łatwo się maluje - w zasadzie jak zwykłym lakierem, tylko pod lampę wkładać trzeba:)

moje dziecko przed chwila powiedzialo mi tak: siedz cicho jak mysz pod miotla bo musze sie skupic

a ja ::szok::szok::szok:

ja mam lampe uv w domu bo robilam kiedys zel...
to teraz NANU, tylko musialabym dokupic te lakiery czy jak?

to potrzebne oprócz lakieru:

baza i nabłyszczacz (1wsza i 4ta warstwa) - ja mam takie cudo 2w1 (top&base) - wygląda jak bezbarwny lakier
i odtłuszczacz, którym przecierasz paznokcie przed położeniem bazy i na koniec

lakierów używam takich:

http://allegro.pl/zel-uv-kolor-6ml-lakier-hybryda-neonail-66kolorow-i2785308906.html

taki mam chyba odtłuszczacz:

http://allegro.pl/neonail-cleaner-1000ml-wanilia-new-i2763804736.html

i wspomniana top&base

http://allegro.pl/zel-uv-15ml-lakier-hybryda-baza-top-neonail-i2788091632.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry