reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczęta! Zapraszam do wzięcia udziału w konkusie organizowanym na moim blogu. Można wygrać pakiet diety Vitalii, która - co ważne - może być dostosowana dla kobiet w ciąży, jeśli zaznaczy się odpowiednią opcję :) Znaczy że można jeść zdrowo, smacznie i nie przytyć znacząco :)

Przyjemnie jest chudnąć: Konkurs z Vitalią! Do wygrania 3 miesięczne pakiety diety

Byłam z rana u angiologa (lekarz od naczyń krwionośnych). Wbiłam się do gabinetu i poprosiłam o przesunięcie wizyty z 4 października na 24 września. I tak trzeba długo czekać, ale w końcu mogę powiedzieć, że jestem CIĘŻARNA, czyli że się spieszę :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane;
dzisiaj mi troszkę lepiej, choć nie wiem, czy to chwilowe, czy co. Trochę się martwię, bo w nocy pobolewały mnie plecy i brzuch... Ale poza tym nic się nie dzieje.

Wpadam na chwileczkę się pożegnać z Wami. Dzisiaj po południu przyszła @. Nic jej wcześniej nie zapowiadałao, poprostu przyszła i..... dupa zbita. Jutro miałam testować ale dobrze ze dzisiaj przyszła bo wolałam dostać @ niz znowu zobaczyć jedną kreskę. No i kasa zaoszczędzona ;-) Ale jest ok :-) Nie ma załamki, jest optymistyczna spojżenie na kolejny miesiac. To będzie dopiero 2 cykl starań. Tak więc zyczę Wam wszystkiego najpiękniejszego przez te niezwykłe miesiace. Niech Wasza ciążowa podróż szczęśliwie dobiegnie końca w maju :-)

PS. Jak i mnie się uda to na pewno wpadnę się pochwalić!! :-D

Trzymam zatem kciuki za czerwiec!!!!!!!

Zapominajka, Ciebie już tak strasznie męczy któryś dzień z rzędu, starasz się dużo odpoczywać?

Staram się, chociaż nie zawsze mi wychodzi...

a ja właśnie sobie pokroiłam na kolacje ananasa ... po paru kęsach od razu mnie zmuliło więc jestem happy :-)

Super!!! To znaczy super, że się uspokoiłaś, a nie że cię zmuliło ;-)

Kochane,bardzo mi przykro,ale moja firma budowlana nawaliła :-( I przylazła wredna @...Niestety...równe 5 min temu...Nie sądzę,aby to było plamienie,aczkolwiek dziwne,że mnie brzuch nie boli.Ale cóż...może na czerwiec się uda.:tak: Życzę wam spokojnych 9 miesięcy i równie spokojnego porodu,a pozostałym z nas,którym się nie udało,życzę,abyśmy się spotkały wszystkie na czerwcówkach.;-) Smutna jestem,ale.. trudno. Nic nie poradzę,nie teraz,to za chwilę. Oczywiście będę do was zaglądać. Buziaczki dla was i dla waszych fasolek.;-)

Szkoda... Trzymam kciuki za kolejny cykl!!!

Gotuję dzisiaj w końcu, po tygodniu marzeń OGÓRKOWĄ. Mam wielgachny garnek i zamierza zjeść, pochłonąć cały!!!!! Calusieńki.
Citrus potem wezmę udział w konkursie. Dzięki za info!!!

Witam z rana :-)

Karotka Kochana tak mi przykro, ze sie nie udalo :-( Nie kompetenta firme zatrudnilysmy. Czas zaczac szukac nowej, lepszej i pewnie na czerwcowkach sie spotkamy :-)

Dzisiaj mialam taki sliczny sen , szoda ze musialam sie obudzic:-( Snily mi sie dwie, piekne, grube krechy oraz radosc z nimi zwiazana.... Niestety to byl tylko sen :-(

Zapominajka ja dzisiaj tez bede gotowala ogorkowa hmm.... Tylko brak pomyslu na drugie danie ...

A ja dzisiaj z rana byłam u ginki. Zrobiłam bete i czekam :-) Nie powiem stresuję się odrobinkę :tak:

karotka00, paulinka109 przykro mi :no:
Trzymam kciuki!!! Kiedy będziesz znała wynik?

Mamolinka ja drugiego nie robię :-D Myślę, że bym nie zmieściła.

Kupiłam sobie Wyznania upiornej mamuśki i cała jestem zadowolona.

No i muli mnie :baffled:

Zapominajka zazdroszcze hehe ;) Ja musze zrobic drugie, eM wroci glodny z pracy a on potrafi zjesc hehe mimo, ze chuda szkapa z niego no i Zuzka po tatusiu za zupa nie bardzo a drugie bedzie rekoma jadla hahaha :-D

Syneczki3-Dzieki taka patrze na twoj suwak i juz blisko rozwiazania :tak: ten czas leci ja zwariowany
Citrus-zaraz kukne na ten konkurs
Zapominajka-mnie tez cos dzis w nocy lamalo ale wtedy jak mam lenia i mi sie nie chce wstac np. 4.00 siusiu
:tak:,a ta ogorkowa narobilas mi smka tez wkoncu musze sobie zrobic .
ja-guska-bedzie ok:-)
Mamolinka-Czasami sny sie sprawdzaja :tak::tak: dlaczego nie testujesz np.dzis?ile masz do terminu @

Zapominajka, "Wyznania upiornej mamuśki" są tak śmieszne, że można po prostu zakwasów na brzuchu dostać. Ja pochłonęłam na raz, umierałam po prostu, UMIERAŁAM czytając ją, po prostu jest obłędna totalnie! :-D

Btw, teraz na Allegro ją sprzedaję, (bo już mi książki na podłodze stoją z braku miejsca :D) w sumie za 20 zł z wysyłką, więc gdyby ktoś chciał, to niech uderza, podam link :)

reklama
Do góry