reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
Lorelain Kochana dziekuje za wsparcia hehe dzieki tobie chyba jak wybije 24:01 i bedzie juz poniedzialek zrobie test
mamolinka90
A ja wpadłam w histerię i się upłakałam jak nienormalna. Uświadomiłam sobie, że przy moich kilkunastu ogomnych, wypukłych żylakach grozi mi zakrzepica. Boję się, że coś mi się stanie, boję się, że nie dostanę refundowanej heparyny w brzuch rozrzedzającej krew... Moje własne zdrowie jest dla mnie najważniejsze, do jasnej cholery
Citrusku !! Musisz byc dobrej mysli, nic Ci sie nie stanie !!!!!! Wiadomo chyba, ze zaden lekarz by na to nie pozwolil!!! Chyba powinnas byc w takim razie pod stala opieka lekarza,ktory bedzie dbal o Ciebie !!! Nie plakaj juz
-Lorelain-
mamolinka - ja miałam cały arsenał testów, co z tego że kupa kasy na to poszła, ano ale jaka pamiątka :-)
mamolinka90
Oj,ja myślę mamolinka,że oni kompetentni są raczej :-) hehe.
A tak poza tym,to zmykam kąpać moją potworynkę i powoli lulu. Buziaki.Do jutra.:*
Dobranoc :* Do jutra , spijcie dobrze :-)
-Lorelain-
ja tez sie zaraz wybieram spac, ale puki co mam telefoniade z pracy to nie wiem czy mi sie opłaca kłaść
mamolinka90
Lorelain ja tam moglabym i codziennie robic tylko chyba nie znioslabym widoku tej I przekletej kreski.... U mnie jest dopiero 11 dzien po owu... a gdzies cczytala, ze chyba musi byc 12 minimalnie, zeby test wyszedl... A Tobie kiedy wyszly II krechy ?
Kochana to gdzie Ty pracujesz tak z ciekawosci pytam, ze o tej porze jeszcze telefon sie urywa ?
Kochana to gdzie Ty pracujesz tak z ciekawosci pytam, ze o tej porze jeszcze telefon sie urywa ?
-Lorelain-
w 10 dniu był jeszcze negatywny, w 11 nie robiłam a w 12 był już pozytywny. Nie ma konkretnego dnia od kiedy widać kreski, wszystko zależy od zagnieżdżenia. Od tego czasu w ok 72 godziny jest beta w moczu. Zagnieżdżenie jest przeważnie między 5 a 12 dniem po owu.
reklama
mamolinka90
No to wychodzi, ze w sumie moglabym w sobote testowac Ale chyba poczekam chociaz do poniedzialku... Moze cos by mi tak juz wyskoczylo :-)
Ja tez Kochane uciekam , Kolorowych i spijcie dobrze, DOBRANOC :*:*:*
Ja tez Kochane uciekam , Kolorowych i spijcie dobrze, DOBRANOC :*:*:*
Podziel się: