reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Oj,ja myślę mamolinka,że oni kompetentni są raczej :-) hehe.
A tak poza tym,to zmykam kąpać moją potworynkę i powoli lulu. Buziaki.Do jutra.:*

reklama
A ja wpadłam w histerię i się upłakałam jak nienormalna. Uświadomiłam sobie, że przy moich kilkunastu ogomnych, wypukłych żylakach grozi mi zakrzepica. Boję się, że coś mi się stanie, boję się, że nie dostanę refundowanej heparyny w brzuch rozrzedzającej krew... Moje własne zdrowie jest dla mnie najważniejsze, do jasnej cholery :crazy:

Citrusku !! Musisz byc dobrej mysli, nic Ci sie nie stanie !!!!!! Wiadomo chyba, ze zaden lekarz by na to nie pozwolil!!! Chyba powinnas byc w takim razie pod stala opieka lekarza,ktory bedzie dbal o Ciebie !!! Nie plakaj juz :-D

Lorelain ja tam moglabym i codziennie robic tylko chyba nie znioslabym widoku tej I przekletej kreski.... U mnie jest dopiero 11 dzien po owu... a gdzies cczytala, ze chyba musi byc 12 minimalnie, zeby test wyszedl... A Tobie kiedy wyszly II krechy ?

Kochana to gdzie Ty pracujesz tak z ciekawosci pytam, ze o tej porze jeszcze telefon sie urywa ?

w 10 dniu był jeszcze negatywny, w 11 nie robiłam a w 12 był już pozytywny. Nie ma konkretnego dnia od kiedy widać kreski, wszystko zależy od zagnieżdżenia. Od tego czasu w ok 72 godziny jest beta w moczu. Zagnieżdżenie jest przeważnie między 5 a 12 dniem po owu.

reklama
No to wychodzi, ze w sumie moglabym w sobote testowac ;) Ale chyba poczekam chociaz do poniedzialku... Moze cos by mi tak juz wyskoczylo :-)

Ja tez Kochane uciekam , Kolorowych i spijcie dobrze, DOBRANOC :*:*:*

Do góry