reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

A ja bym coś słodkiego zjadła :zawstydzona/y:

I maluda coś dzisiaj nieruchawa...

Mdła mnie już odrzucanie opuściło, choć nadal są takie rzeczy, których absolutnie nie tykam.

Ja mam na imię Ola (Aleksandra)

reklama
Zapominaja, nigdy bym nie pomyślała, że Ola :-) Myślałabym na przykład, że... bo ja wiem... nie wiem, właściwie nigdy nie myślałam o żadnej z Was w kategoriach 'imiennych' :-D

Fajna ta promocja ciekawe czy w sklepach w galeriach też są, muszę się przejść do najbliższego Smyka i poobczajać.

A propo imienia to ja prosto i zwięźle ULA

Dziewczyny, czy to normalne, że ostatnim razem nie dostałam skierowania na badanie krwi od ginekologa? Wizytę mam we wtorek (przesunięta z poniedziałku z powodu nieobecności lekarza), ale nie dostałam zleconych żadnych badań...
Czy któraś z Was ma podkrążone oczy i jest blada? :-(

Ej ... patrzcie, ale wypas!

[video=youtube;zXWJeeG0nxo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zXWJeeG0nxo[/video]

Cytryna, a ja w zyciu bym nie pomyslala ze Ty Agniecha.. Wikki , myslalam Wiktoria.. Zapominajka, wiem od wielu lat ze Oleńka.. Framamcia, Iza pasuje mi do Cię jak ulał. Tak samo do Nii , Iwona:-)..

Kaja, a Ty nosisz imię, którego niestety nie znoszę (kobiety w życiu W. - obydwie miały tak na imię). ALE!!! Już odczarowujesz swoją cudownością moją niechęć :-)

Mmmm... nagotowałam wczoraj tyle krupniku, że będziemy chyba jeść do czwartku :-D Bardzo mądra jestem... Teraz spadam do flebologa, na wykład i sssssrrrrrrrrruuuuu, do roboty :)

Ostatnia edycja:
Cytrynko, ło matko, taka wtopa na starcie:p.. Dzieki siłom wyzszym ,ze sie jakos bronie..:-D

Do domu kcem:-D.. A tu jeszcze 2 i pol godziny..

reklama
Do góry