reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam.

Teściowie .. temat rzeka ;-) Moja teściowa jako ,,koleżanka" jest ok. Natomiast nie interesuje się nami, czy jest wszystko ok, czy mamy co jeść, ma to w poważaniu, ale o sobie i o swoich problemach uwielbia opowiadać. Najważniejsze w sumie, że nam się nie wtrącają. Teścia jako osobę lubię, ale też ma dziwne podejście do pewnych spraw, ale co tu dużo pisać same wiecie jak to jest ;-)

Ja dziś samopoczucie w miarę. Rano chciało mi się strasznie spać, ale robota w pracy mnie troszkę doprowadziła do porządku.

Na ćwiczenia z chęcią bym pochodziła, ale podobnie jak Ty Citrus nie mam kiedy, pracuje po 8 godzin dziennie i po pracy jestem wypluta, może uda mi się w domku, ale to bardziej w weekendy.

Co do snów mi przedwczoraj śnił się taki zaj....ty sen sex na szczęście z mężem, że jak się obudziłam to nie wiedziałam czy to mi się śniło czy wydarzyło na prawdę. Myślę, że miałam orgazm przez sen!!
Życzę miłego dnia :happy:

reklama
Witam
Zaraz nadrobie coscie kochane skrobaly przez caly weekend i poniedzialek, ja mialam intensywne 3 dni. w sobote wypad do Łodzi po oswietlenie do studia, podroz z calym tym majdenem i mala hehehehe niezle:-D. A teraz powoli rozlanowuje moje "pomieszcenie sluzbowe", jeszce duzo przede mna. Dzis nareszcie sloneczko u mnie wiec korzystam i juz bylysmy na spacerze.
No to lece nadrobic

Mdła, może w takim razie więzadła? Warto wybrać się do ortopedy albo chirurga, bo jak zaczniesz być cięższa na dalszym etapie ciąży, może puchnąć mocniej i bardziej boleć :/

Ja mam zerwane więzadlo krzyzowe..snowboard i narty...
Ortopeda mowi ze mam kolano przejechane przez tira.. Bo Kasia kolano popsula , ale ze snpwboardu ani tenisa nie zrezygnowala.. Stabilizator i heja...
W czerwcu mialam ostatni rezonans i w pazdzierniku mialam miec rekonstrukcje.. Ale nic z tego , bo operacja ok, ale leki pooperacyjne i ciąza nie idą w parze.. I odwolano. Poki co specjalnie mocno mi nie doskwiera. Nie mocniej niz przed ciązą..

Z innej beki. Laski...jak my w ogole mamy na imiona:-D? Ja juz wiecie, a Wy?

Ostatnia edycja:
Mysiak ja tak jak czytam od dziewczyn czasami,ze "dzisiaj mnie mdlosci cos mecza" to az mnie zazdrosc zolta zalewa.Nieladnie-wiem :tak: Moj lekarz stwierdzil,ze jak mi przejdzie(bo ja nadal nie trace wiary ;-)) to on by wolal mnie jeszcze tydzien w domu zostawic zebym jakos doszla do siebie.Najgorszy ten swiecowy trupo-zombie kolor na mordzie i te syfy jak u nastolatki :crazy: I jeden ostrzejszy dzien i wlosy tluste jak po tygodniu.Masakra jakas....Dzisiaj chyba mi juz przeszlo.Jakies pol godziny temu.Jest nadzieja,ze do wieczora bedzie dobrze.Wiec za chwile cwiczenia,kapiel i do roboty!

Dziewczyny czy nadal Was tak odrzuca od produktow?Jak ja bym chciala wiedziec na co mi przyjdzie ochota!Jak Kaja pisala chyba-cala lodowke trzeba miec pelna "na wszelki wypadek".Niby chodze glonawa,cos bym zjadla...a na co nie spojrze to bleee... i ide dalej ;-) Boszszszszsz......ja taka az glupia i hormoniasta w pierwszej ciazy chyba nie bylam!Przynajmniej ta pierwsza mimo mdlosci zapamietalam jako dobry czas.A teraz samej ze soba czasem ciezko wytrzymac.I jeszcze ten leb mi peka znowu...:crazy: echhh...sobie dzis ponarzekalam.To teraz do roboty i glowa do gory.Pelen usmiech nr5.Cyc wypiety i do cwiczen :-D Endorfiny mocno porzadane!

A z tymi snami to mnie sie ostatnio przysnilo ze bojke na przerwie w szkole wywolalam.W ciazy oczywiscie.I w ogole nie wiem co to za szkola byla bo w zyciu takiej nie widzialam :-) A jak mi sie przysnilo ze maz jakas laske za wieeelki biust lapal(na bank miala silikony!) to myslalam ze go zadusze po przebudzeniu. :-D Byle do maja-pozniej zupelnie przestaniemy sypiac!hahahaha.....

Kaja ja mam bardzo popularne ostatnimi czasy imie :happy: Hania.

Ja mam zerwane więzadlo krzyzowe..snowboard i narty...
Ortopeda mowi ze mam kolano przejechane przez tira.. Bo Kasia kolano popsula , ale ze snpwboardu ani tenisa nie zrezygnowala.. Stabilizator i heja...
W czerwcu mialam ostatni rezonans i w pazdzierniku mialam miec rekonstrukcje.. Ale nic z tego , bo operacja ok, ale leki pooperacyjne i ciąza nie idą w parze.. I odwolano. Poki co specjalnie mocno mi nie doskwiera. Nie mocniej niz przed ciązą..

Z innej beki. Laski...jak my w ogole mamy na imiona:-D? Ja juz wiecie, a Wy?

Iwona :)

Mdla- mnie juz nie odrzuca, tak zebym patrzec nie mogla ale na niektore produkty nie mam ochoty

ja do pomocy teściów/rodziców to też mam takie podejście że nigdzie nie jest napisane że oni muszą pomagać, wychowali swoje dzieci i też mają prawo do własnego życia,
jak czasem wezmą dzieci do siebie żeby to można iść na zakupy czy randkę z mężem to super, nie mówiąc o codziennej opiece ale jak nie zawsze mają ochotę to niestety też mają takie prawo, to nasze dzieci, nasze problemy i jakoś trzeba sobie umieć radzić....

kaja - kawałek wysyłam wirtualnie :) A labradorkę oddam Ci jak moja się
oszczeni... moze w przyszłym roku, moze za 2 lata? Mamy plan ją chociaż raz
dopuścić - szkoda takich dobrych genów :)

kitka_86 - usmiałam się z Twojego snu hehehehehehehehehezjadal koniki
polne? Ciekawe co sennik by na to powiedział ;)

Mdła, mysiak - jeszcze trwają te Wasze spotkania porcelankowe?
Współczuję! :(
Mi nic nie puchnie ale ja daleko z tyłu za Tobą Mdła - chodzi mi o tydzień
ciąży ;)

reklama
Do góry