Nia
Fanka BB :)
nia dokładnie tak ,będzie co ma być. Być może za wcześnie się poddalam, nie wiem.
byłam kłebkiem nerwów jak urodziła się córeczka. ciągle ryczała, po 15 min spała ,a później ryczała. stranie było nam cięzko. byliśmy kompletnie sami z męzem. nasze "cudowne" mamuśki miały nas gdzieś ,zresztą do tej pory nie przejewiają potrzeby zajęcia się franią ale już do tego się przyzwyczailam i nie robi to na mnie wrażenia. czasem tylko boli :-(
z tym marudzeniem i ciaglym plakanie i niespaniem przechodzilam to samo, moj syn pierwsza noc przespal cala majac poltora roku, normalnie sie budzil co 30- 40 minut, katastrofa byla, przykro ze rodzice i tesciowie nie interesuja sie wnusia, ja z tesciem kontaktu nie mam, z t sie nie kochamy ale tolerujemy natomiast ona bardzo kocha wnusia, moi rodzice gdyby mogli- mieszkaja w pl my w niemczech- to tez non stop by przy malym byli
Zapominajka- pochwal sie ta bombka, moze sama tez zaczne cos kombinowac i sama robic ja juz drugi rok sie biore za takie oto gwiazdki: Herrnhuter Stern - Weihnachtsstern basteln | Sterne-Blog i mam nadzieje ze w tym roku choc jedna zmontuje
Kitka- lo matko co ty za sny miewasz