reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

a ja właśnie sobie pokroiłam na kolacje ananasa ... po paru kęsach od razu mnie zmuliło więc jestem happy :-)

paulinka - bardzo mi przykro bo już na prawdę myślałam że sie udało, ale to dopiero pierwszy cykl więc uszy do góry i pewnie będziesz czerwcóweczką :-)

reklama
Iownka spokojnie, już w sumie niedużo ci zostało,chociaż wiem jak mnie się dłużyło pod koniec sierpnia jak czekałam na dzisiejszy dzień,czy dostanę @,czy też nie.;-) Nadal małpy nie ma,więc blokadę na drogę chyba założyli,ale jak zrobię test,to dopiero robotnicy mi powiedzą,czy faktycznie byli w pracy,czy tylko pili i udawali,że pracują.:-D:-D

Czesc Dziewczyny :)

Widze, ze humorki dopisuja a w szczegolnosci Karotce :-D

Paulinko przykro mi, zostan z nami. Bedziesz czerwcowa mamuska, ktora w majowkach sie udziela ;)

Iownka ja tez jeszcze czekam .... Co jest najgorsze :( Moja @ powinna byc 10-09 mam nadzieje, ze tak jak u karotki jakies roboty drogowe sa :) Ale chyba bede testowala dopiero za tydzien w czwartek, jakby @ sie nie pojawila... Nie chce sie chyba rozczarowac, ale doczekac sie juz tez nie moge !!!

Citrusku Ty zawsze jakies przygody masz, ale cale szczescie, ze wszystko wporzadku.... Hihi a moze napisz mamie list w imieniu fasolki ;) Ja tak zrobilam z moim eMem w pierwszej ciazy... Poklocilismy sie i on pojechal na grzyby a ja ze zlosci poszlam i zrobilam test i wyszly II kreseczki.... Wiec nie chcialam mu o tym mowic, boo bylam taka zla wiec napisalam mu list.Cos w stylu, kochany tatusiu bla bla bla jestem malutka czastka ciebie bla bla bla i zostawilam mu test razem z listem ppod poduszka... Wyobraz sobie jego mine jak polozyl sie wieczorem do lozka, cala zlosc odrazu przeszla :)

Lorelain, Zapominajka z checia bym zabrala od Was nudnosci i wszystkie dolegliwosci, aby tylko zobaczyc te upragnione II kreseczki

mamolinka ja sama nie wiem dlaczego mam taki dobry humorek,ale mam nadzieję,że się utrzyma :-) A w ogóle,to oczywiście,że u ciebie również są te same roboty drogowe,pewnie zamówiłaś tą samą firmę co ja,:-D:-D

Karotka Tak tak firma budowlana plemnik i jajko :-D No cholery mam nadzieje, ze im praca dobrze idzie :) I nie bedziemy rozczarowane i nie bedziemy musialy innej formy zatrudniac

Karotka cos takiego :D kider-niespodzianka.jpeg

A ja wpadłam w histerię i się upłakałam jak nienormalna. Uświadomiłam sobie, że przy moich kilkunastu ogomnych, wypukłych żylakach grozi mi zakrzepica. Boję się, że coś mi się stanie, boję się, że nie dostanę refundowanej heparyny w brzuch rozrzedzającej krew... Moje własne zdrowie jest dla mnie najważniejsze, do jasnej cholery :crazy:

reklama
mamolinka - ja tam testowałam od 9 dnia po owu aż wreszcie zaczęły wychodzic dwie kreseczki :-D:-D:-D

citrus - nie znam się na tym, ale moze będą kazali Ci tylko dużo leżeć i nie nadwyrężać nóg. Wszystko będzie dobrze ... przytulam :happy2:

Do góry