reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

a ja właśnie sobie pokroiłam na kolacje ananasa ... po paru kęsach od razu mnie zmuliło więc jestem happy :-)

paulinka - bardzo mi przykro bo już na prawdę myślałam że sie udało, ale to dopiero pierwszy cykl więc uszy do góry i pewnie będziesz czerwcóweczką :-)

reklama
Iownka spokojnie, już w sumie niedużo ci zostało,chociaż wiem jak mnie się dłużyło pod koniec sierpnia jak czekałam na dzisiejszy dzień,czy dostanę @,czy też nie.;-) Nadal małpy nie ma,więc blokadę na drogę chyba założyli,ale jak zrobię test,to dopiero robotnicy mi powiedzą,czy faktycznie byli w pracy,czy tylko pili i udawali,że pracują.:-D:-D

Czesc Dziewczyny :)

Widze, ze humorki dopisuja a w szczegolnosci Karotce :-D

Paulinko przykro mi, zostan z nami. Bedziesz czerwcowa mamuska, ktora w majowkach sie udziela ;)

Iownka ja tez jeszcze czekam .... Co jest najgorsze :( Moja @ powinna byc 10-09 mam nadzieje, ze tak jak u karotki jakies roboty drogowe sa :) Ale chyba bede testowala dopiero za tydzien w czwartek, jakby @ sie nie pojawila... Nie chce sie chyba rozczarowac, ale doczekac sie juz tez nie moge !!!

Citrusku Ty zawsze jakies przygody masz, ale cale szczescie, ze wszystko wporzadku.... Hihi a moze napisz mamie list w imieniu fasolki ;) Ja tak zrobilam z moim eMem w pierwszej ciazy... Poklocilismy sie i on pojechal na grzyby a ja ze zlosci poszlam i zrobilam test i wyszly II kreseczki.... Wiec nie chcialam mu o tym mowic, boo bylam taka zla wiec napisalam mu list.Cos w stylu, kochany tatusiu bla bla bla jestem malutka czastka ciebie bla bla bla i zostawilam mu test razem z listem ppod poduszka... Wyobraz sobie jego mine jak polozyl sie wieczorem do lozka, cala zlosc odrazu przeszla :)

Lorelain, Zapominajka z checia bym zabrala od Was nudnosci i wszystkie dolegliwosci, aby tylko zobaczyc te upragnione II kreseczki

mamolinka ja sama nie wiem dlaczego mam taki dobry humorek,ale mam nadzieję,że się utrzyma :-) A w ogóle,to oczywiście,że u ciebie również są te same roboty drogowe,pewnie zamówiłaś tą samą firmę co ja,:-D:-D

Karotka Tak tak firma budowlana plemnik i jajko :-D No cholery mam nadzieje, ze im praca dobrze idzie :) I nie bedziemy rozczarowane i nie bedziemy musialy innej formy zatrudniac

Karotka cos takiego :D kider-niespodzianka.jpeg

A ja wpadłam w histerię i się upłakałam jak nienormalna. Uświadomiłam sobie, że przy moich kilkunastu ogomnych, wypukłych żylakach grozi mi zakrzepica. Boję się, że coś mi się stanie, boję się, że nie dostanę refundowanej heparyny w brzuch rozrzedzającej krew... Moje własne zdrowie jest dla mnie najważniejsze, do jasnej cholery :crazy:

reklama
mamolinka - ja tam testowałam od 9 dnia po owu aż wreszcie zaczęły wychodzic dwie kreseczki :-D:-D:-D

citrus - nie znam się na tym, ale moze będą kazali Ci tylko dużo leżeć i nie nadwyrężać nóg. Wszystko będzie dobrze ... przytulam :happy2:

Do góry