reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja a ty kiedy masz teraz jakieś usg? Jestem ciekawa strasznie jak te twoje skarby teraz się układają i dzielą miejscem
Minervaa, no.. Jeszcze nie wiem czy yooohoooo, hurra czy nie, jeszcze paniczna radosc mnie nie ogarnia na mysl o " dwójce".. Jak wchodze na mamy bliznioli i czytam te : trójpaczki, amfibienki, czołgusie..to wole zostac z Wami jednak i byc " normalna" ...
ZAPOMINAJKO, 6 grudnia usg norm, 27 3d
ZAPOMINAJKO, 6 grudnia usg norm, 27 3d
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No jakoś będę musiała wytrzymać do tych mikołajek ;-)
ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam w 21 tygodniu...
Zapominajko, a robiłaś nebulizacje? bo powiem, ze Zosia jak na razie tylko raz miała antybiotyk, ale to było już przy zapaleniu płuc... a tak to zwykle się udaje nebulizacjami uratować + ibufen+neosine... tylko, ze ja jako przewrażliwiona matka daję jej poodychać solą fizjologiczną jak tylko zaczyna trochę bardziej chyrlać... ale może dzieki temu, się najczęsciej ratuje przed powaznymi zapaleniami... teraz ją ten chol...rny krakowski smog i mgła załatwił, doszedł wirus z przedszkola - zresztą nie tylko ją, bo w pracy nie ma połowy matek...
kaja, a brzuchol Ci duzo bardziej rośnie niz w ciazy z Marysią? bo jak spotkałam na USG genetycznym kobitke z dwójeczką w brzuchu, to mówiła, ze jest dużo większa na tym etapie (a to był 13 tydzień) niż w ciaży z pierwszym synem...
Zapominajko, a robiłaś nebulizacje? bo powiem, ze Zosia jak na razie tylko raz miała antybiotyk, ale to było już przy zapaleniu płuc... a tak to zwykle się udaje nebulizacjami uratować + ibufen+neosine... tylko, ze ja jako przewrażliwiona matka daję jej poodychać solą fizjologiczną jak tylko zaczyna trochę bardziej chyrlać... ale może dzieki temu, się najczęsciej ratuje przed powaznymi zapaleniami... teraz ją ten chol...rny krakowski smog i mgła załatwił, doszedł wirus z przedszkola - zresztą nie tylko ją, bo w pracy nie ma połowy matek...
kaja, a brzuchol Ci duzo bardziej rośnie niz w ciazy z Marysią? bo jak spotkałam na USG genetycznym kobitke z dwójeczką w brzuchu, to mówiła, ze jest dużo większa na tym etapie (a to był 13 tydzień) niż w ciaży z pierwszym synem...
No, bedziesz kochana..
Ciekawe czy pokażą kim są, jak dwie baby to kosmos
mąż się załamie
mój wujek, który ma 4 córy, na najmłodszą już Józuś wołał dopóki nie skończyła 3 lat, potem juz przeszedł na Agatę...
reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
właśnie kaja, pokaż tego bliźniaczego brzucha PS jak się rodzi bliźniaki
Podziel się: