reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

KORA, jestem chyba troche wieksza niz z Marysia na tym etapie..
Poza tym, czuje sie wielka bo ciągle od rana do nocy mam wzdecia. Jakbym balona polknęla..i to jest cholernie uciązliwe..
Wiecie co, u mnie w rodzinie same dziewczyny sie rodza od 4 lat, to jest jakies wariactwo:-D..
Brzuch jak wroce do domu, bo nie mam swojego kompa przy sobie:-D

A rodzi sie, zalezy jak leza, mozna normalnie, ok 40% w szwecji podobno, albo cc...

Ostatnia edycja:
reklama
ja natomiast ide się przebrać bo oficjalnie mój domowy dres jest za ciasny i ciśnie mi malucha gumka okrutnie ... Jestem duuuuuża. Pokazałam się mamie na skype w sobote to się za łeb złapała :p

Zapominajko, a robiłaś nebulizacje? bo powiem, ze Zosia jak na razie tylko raz miała antybiotyk, ale to było już przy zapaleniu płuc... a tak to zwykle się udaje nebulizacjami uratować + ibufen+neosine... tylko, ze ja jako przewrażliwiona matka daję jej poodychać solą fizjologiczną jak tylko zaczyna trochę bardziej chyrlać... ale może dzieki temu, się najczęsciej ratuje przed powaznymi zapaleniami... teraz ją ten chol...rny krakowski smog i mgła załatwił, doszedł wirus z przedszkola - zresztą nie tylko ją, bo w pracy nie ma połowy matek...
Dla nas nebulizator jest zawsze wybawieniem:) i tak samo robię jak mała zaczyna cos łapać to na dzień dobry leci sół fizjologiczna:)

Boszszsze jaki wstyd...totalnie nic dzisiaj nie zrobiłam:crazy: jakiegoś lenia mam w sobie. Siedze i myślę,, no dobra to teraz pora zakasac rękawy i do roboty,, wstaję i ...już mi sie odechciewa:no: Nieee no tak dłużej byc nie mooooże. Proszę mnie jutro w dupkę kopnąc na rozpęd :tak:

Boszszsze jaki wstyd...totalnie nic dzisiaj nie zrobiłam:crazy: jakiegoś lenia mam w sobie. Siedze i myślę,, no dobra to teraz pora zakasac rękawy i do roboty,, wstaję i ...już mi sie odechciewa:no: Nieee no tak dłużej byc nie mooooże. Proszę mnie jutro w dupkę kopnąc na rozpęd :tak:

a ja wlasnie wrocilam z pracy:-D
macie blizniolowe foto tam gdzie trzeba;-)

ooo, jaka jestem padnieta..

Mhmmmm, a ja ambitnie siedzę w pracy, marzę o moim upieczonym do południa cieście bananowo-czekoladowym, piję herbatę i zaraz wciamkam czupaczupsa. Mojej mamie pokazałam brzusio, to powiedziała, że ładnie rośnie, a mnie praktycznie w tydzień tak kosmicznie wywaliło :szok:

Moja koleżanka rodziła w tok temu bliźniaki - parkę sn. To wszystko zależy od tego jak ciąża przebiega. Jej wody odeszły i zaczęły się skurcze w 32 tygodniu i nie mieli podstaw do cesarki, ale jak coś się z dziećmi dzieje, na przykład łożysko niedomaga to tną

Kitka_86 ja mam codziennie takiego lenia, niestety nie jest to pocieszające:angry:

Od około 3 godzin męczę się z młdościami i już wymiękam powoli...

reklama
Do góry