Fiołkowa, zapomniałaś dodać, że w ciąży leżymy na LEWYM boku, żeby nie uciskać żyły głównej Nie jest to może najbardziej komfortowe, tak leżeć kilka miesięcy jak gamoń w jednej pozycji, ale jak trza to trza...
EEEEEEEEEEEEEEEJ! STOP!!! O *****żmać. Wzięłam do ręki ulotkę tego cholernego syropu, napisane jest, że NIE MOŻNA go stosować podczas ciąży i karmienia piersią. JAPIERRR... dlaczego do cholery lekarz mi go przepisał i dlaczego farmaceuta wydał, zwłaszcza gdy zapytałam, czy mogę brać go w ciąży? Wprawdzie wypiłam ze 3 albo 4 łyżki w 5. czy 6. tygodniu ciąży, ale...
ja w pierwszej ciąży się przyzwyczaiłam do lewego boku i tak mi zostało chociaż pod koniec to poduszka między kolana i pod stopy, bo inaczej cała drętwiałam... ale jakoś było
Citrus, tak jak dziewczyny piszą, po prostu na kobietach w ciąży się nie testuje... poza tym kilka łyzek raczej nie zaszkodzi mnie też lekarka zapisała jakiś syrop (nie pamiętam teraz nazwy), a w domu czytam, że nie wolno w ciąży... tu chyba chodzi o to, by "namiętnie" sie nie faszerować...
Zapominajko, długo Iggy kaszle moja bedzie mieć teraz pewnie ze 2 tygodnie przerwy i znów będzie powtórka z aklimatyzacji w przedszkolu