reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapominajka ja też mam problem z kaszlem. Wysłałam właśnie teściową do apteki i przyniosła mi drosetux. Na chwilę pomaga mi ciepła herbata z sokiem malinowym i syrop z cebuli.
Witam wszystkie forumowiczki:)

No mi też herbata z miodem i cytryną pomaga na chwilę. Myślę, że gdybym się wygrzała i wyleżała to było by lepiej. Ale tak się nie da, przy takim kręciołku jak mój synek :sorry:

Zapominajka- generalnie to ja juz zdrowialam ale u nas tak w kolko najpierw maly pozniej ja i pozniej m i znowu maly cos przynosi z przedszkola itd... tez mnie suchy kaszel meczy ale ja tak juz zwykle mam ze jak juz mam kaszel to conajmniej 3-4 tygodnie

citrus- to dla ciezarnych ten syrop? moi rodzice przyjezdzaja na urodziny wnusia za tydzien moze tez mi kupia w pl, tu mi nic nie chca dac na kaszel w aptece jak mowie ze w ciazy jestem

minerva- co robisz z tym syropem jak sie juz "wycisnie" z cebuli? ja ostatnio zrobilam i cala chata smierdziala wytrzymac nie mozna bylo i kazdemu z nas bylo po tym zapachu niedobrze

reklama
Witajcie :)

Ale dziś ponuro. Ble.

brryy...
Pf! Wstałam po praktycznie nie przespanej nocy.No ja Was prosze...jesli nie uda mi sie jakies strategi spania na brzuchuopanowac to nie bede spac przez najblizsze 5 miesiecy!wr...!! No poprostu sie nie.ani tak...ani siak...maz był w pracy na nocce to nawet nie mialam komu marudzic.
Generalnie, to lepiej sobie wypracuj pozycję na boku, bo tak najlepiej krew krąży do łożyska i dzidziora.

Tych też lubię. Ja po prostu nie kapuję dlaczego Martin zamiast pisać o starych fajnych bohaterach wprowadził milion nowych, nieznaczących postaci, które następnie uśmiercił.
Aaa...no to inna sprawa, w tym masz rację. Ale to mi za bardzo nie przeszkadza ;)

Hejka :) Przyjmiecie nową forumkę?:)
Widzę, że jesteście już bardzo zżyte ale mam nadzieje, że uda mi się wbić w Wasze szeregi:)
Kilka słów o sobie :) Mam na imię Kama i jestem w 14 tygodniu ciąży :)
Jestem szczęsliwą posiadaczką rozbrykanej 5-cio latki :)
Witaj, miło Cię poznać :)

Może znacie jakieś metody na kaszel w ciąży? Bo jak gruźlik daję :crazy:

Ja brałam Stodal i Herbapect - lekarka kazała mi pić duszkiem z butelki, czego oczywiście nie robiłam, ale na szczęście po jakimś czasie mi przeszło. Tyle, że ja brałam jeszcze antybiotyk...

Znalazłam fajny gif http://kwejk.pl/obrazek/1529313/not-pregnant.html :-)

Ostatnia edycja:
Do góry