reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witamy Kitke, fajnie ze do nas dołączylas!

Sluchac facetki! Ktora orientuje sie w temacie glanów? Potrzebuje kupic glany, dla chlopca, 17 letniego, chorego na dzieciece porazenie mozgowe, moj kuzyn. Zamarzyl o takim prezencie na swieta. I ja staram sie te jego marzenia spelniac, ze wzgledu na ich sytuacje finansowa m.in. Wiem, ze moge, wiec choc tyle..
Tylko tak, chlopak chodzi o kulach. Ma niedowlad konczyn. I buty musza byc w miare lekkie. A glany wydaja mi sie strasznie ciezkie.. Mozna to jakos pogodzic? Albo sa jakies glany, light:-D?

reklama
cześć laski,
kitka witamy i zapraszamy.
ja dziś mega okropnie się czuje ,jest mi słabo, i wymiotowałam rano (czasem w tej ciązy tak mam)
zostalam w domu . córeczka w przedszkolu.
zapominajka ja wiem ,ze wiele czasu mam jeszcze ,ale jakoś wolałabym mieć to już z głowy;-)
kaja jesteś kochana , też bym chciala ,żeby u mnie przez przypadek to wyszło na jaw.
kaja myślę ,że te "markowe" typu martens spełnią oczekiwania.
pamiętam jak ja chodziłam i miałam różnokolorowe. nawet latem :szok: jak ja dałam radę?

Wlasnie tez myslalam o martensach! Jednak cos tam zostalo z tego mozgu..
Widziaöyscie ze jest juz sierpien 2012:-D?
Ale czad:-D

Zapominjka ja z Igorem poukładam lego a Ty idź za mnie do pracy .... plissssssssss;-)

Nie ma sprawy :tak:
Szkoda, że bliżej do siebie nie mamy :-D

Nia załamałaś mnie, że tak długo cię przeziębienie trzyma :-(

Witamy Kitke, fajnie ze do nas dołączylas!

Sluchac facetki! Ktora orientuje sie w temacie glanów? Potrzebuje kupic glany, dla chlopca, 17 letniego, chorego na dzieciece porazenie mozgowe, moj kuzyn. Zamarzyl o takim prezencie na swieta. I ja staram sie te jego marzenia spelniac, ze wzgledu na ich sytuacje finansowa m.in. Wiem, ze moge, wiec choc tyle..
Tylko tak, chlopak chodzi o kulach. Ma niedowlad konczyn. I buty musza byc w miare lekkie. A glany wydaja mi sie strasznie ciezkie.. Mozna to jakos pogodzic? Albo sa jakies glany, light:-D?

Kaja też obstawiam Martensy ew. HD
Ale glany trzeba przymierzyć... one lubią obetrzeć.

Może znacie jakieś metody na kaszel w ciąży? Bo jak gruźlik daję :crazy:

oesu serio? dla mnie czas zatrzymał się na maju 2013:-D
kaja myslę ,że martensy to będą ok. wiesz wszystkie inne " w typie martensów" mogą być cięższe.
poza tym martensy są dłużę i krótsze ,napewno coś wybierzesz :-)

[h=2][/h]
zapominajka a jaki to kaszel? suchy? gardłowy?
jesli gardłowy to nawilżac
biggrin.gif
jeśli inny skonsultuj się z lekarzem , tak na wszelki wielki

dziewczyny co to mózgu i jego dysfunkcji wczoraj wyrzuciłam do śmieci tarkę ,a mialam do zlewu
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Kiedyś nosiłam glany, przecież to kur**sko ciężkie jest. Podpisuję się pod martensami!

Zapominajka, mnie lekarz przepisał na kaszel Hedelix!

Framama! Ja przedwczoraj do śmieci wrzuciłam łopatkę drewnianą... znalazłam ją tam wczoraj :sorry:

W kwestii glanów niestety nie pomogę :) ale mam pytanko do Citrus :-)
Gdzie kupiłaś tego cudownego bodziaka z goffym?:) Również jestem z Trójmiasta dlatego ciekawość mnie zżera gdzie takie cuda sprzedają za śmieszne pieniądze:-)

Witam sie po weekendzie.
Glany lubia obetrzec i przymierzenie nic nie da.trzeba je niestety "rozchodzic"...Jak chlopak chce glany to rowniez podpisuje sie pod Martensami.Maja najwiekszy wybor wysokosci.I takie 8-ki na przyklad juz sa ponad kostke a nie powinny sprawiac duzych problemow przy zakladaniu...
Ostrzegam,ze klezanka wlasnie chciala miec taki "powrot do mlodosci" i z koncertu wrocila z Martensami pelnymi krwi.Sie obtarlo,biedactwo.Ciekawe kiedy zalozy znowu ;-)

a ja chce dzisiaj zasnac i obudzic sie jutro....weekend mialam swietny.Prawie bez wymiotow.I dzisiaj przyszlo mi za to zaplacic chyba...:crazy:

Wiecie co ten kaszel ani mokry, ani suchy...
Czasem coś tam odksztuszę, ale raczej sucho jest.
A nawilżać czym? Miód sobie nie radzi.

Citrus a ten Hedalix na receptę? W ciązy go brałaś?

reklama
Kitka, na Zielonym Rynku na Przymorzu. Babeczka stoi w soboty i najlepiej być jakoś tak w godzinach porannych, ok. 9-10 ;-) Jeśli będziesz kiedyś chciała, mogę Cię zaprowadzić :tak:

Zapominajka, brałam już w ciąży. Syrop jest bez recepty.

Do góry