reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

a ja szukam szafy narożnej, pomysłu na pokój dziecięcy
póki co tam gdzie śpi młody stał komputer ale właśnie zaopatrzyliśmy się w laptopa i czas na porządki :D a więc chce wyrzucić biurko, zlikwidować komadora i poprzestawiać meble, ale w komadorze trzymam też swoje rzeczy, głównie kurtki i koszule, marynarki, więc wymyśliłam narożną żeby wieszaki były i starczy? ewentualnie komodę czy szafki wiszące żeby upchnąć wszystkie ciuchy, jakieś sugestie? pokój ma koło 10m2,

reklama
dzien dobry...

Ja w nocy też walczyłam...miałam koszmary i tak sie zdenerwowałam, ze sie zbudziłam z nerwobólem... i bee cierpiec kilka tygodni bo leków żadnych nie wolno...

Dołączam do koszmarowych. Obudziłam się z płaczem oczywiście, bo śniło mi się, że W. postanowił sobie wybrać się w podróż dookoła świata i jakaś Chinka ostrzyła sobie na niego pazury. Poorałam jej twarz swoimi i rozpłynęł a się w powietrzu :-) A później śnił mi się nawiedzony szpital, taki obskurny, w podziemiach się mieszczący, żeszcholera... :szok:

Hej,

Niewyspana i ja, jeden z moich gości tak nas uraczył chrapaniem, że spać się niestety nie dało.

Dziś wolne ze względu na wyjazd naszych gości, ale jutro znowu praca...

Miłego dnia Wam życzę.

To widze, ze nie ja jedna mialam noc z horroru rodem.. Snilo mi sie ,ze ktos mi porwal Marysie, na jakims festynie bylysmy i w pewnym momencie odwracam sie a jej nie ma, panika, ryk..nie moge sie ogarnac do teraz:confused:...co za masakra...

CHMURKO, swietne szafy narozne i w ogole fajne meble ma VOX..

I dzien dobry laleczki

A moje cycki oszalały :) Dziś rano przymierzyłam chyba ze 4 staniki i wszystkie są za małe :szok: całe szczęście choć jeden pasował, i dziś muszę coś zakupić, bo bez cyckonosza nie dam rady;-) ja nie wiem, żeby tak bez uprzedzenia wyrosnąć ze wszystkiego, ubrania za małe, bielizna też, normalnie płakać się chce;-)

Hej laski;)

Ja juz sie do swoich dziwnych i koszmarnych snow przyzwyczailam:confused2: Ostatnio np. snilo mi sie, ze maz mnie chcial zostawic bo mu sie jakas inna laska spodobala:szok: Fuck:crazy: Ale dostal ochrzan z rana :-D

Moj dzidz bedzie narazie spal z nami w sypialni, wiec nie planuje wiekszych rewolucji. Tylko lozeczko i komoda. A jak podrosnie to wtedy mu zrobimy wlasny pokoj;)

Czekam na małża bo ma mi przyniesc ze sklepu szczypiorek i bede wcinac buleczki z twarozkiem i szczypiorkiem mniammmm.... Nabial to jest to:-D

Tyłek boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-( Na kiblu wyłam z bólu, straciłam chyba z kilogram za jednym posiedzeniem :szok:

reklama
Aśka teraz marudzisz a poczekaj aż mleka dostaną ;p kolejne 2 rozmiary na +;p

ja pokój bardziej pod kątem młodszego, i na razie młody śpi sam w pokoju w łóżeczku, a plan mam go dać na kanapę a drugie do łóżeczka i będą sobie razem rządzić :D

Do góry