reklama
Lena, emalia ja tez trzymam kciuki wiem co to za uczucie sama je przeszlam duzo odpoczywac i zero stresu.
A ja dzis od 5 rano na nogach m wyszykowalam do pracy teraz czas na posprzatanie ,pozniej okulista i szkola jak mi sie nie chce .
Co do spania bo widzalam gdzies taki temat ja ciagle spie sciagnelam wczoraj film i patrzalam na niego z 15 min potem usnelam jak dziecko .
Witam nowe przyszle mamy gratulacje kochane .
A ja dzis od 5 rano na nogach m wyszykowalam do pracy teraz czas na posprzatanie ,pozniej okulista i szkola jak mi sie nie chce .
Co do spania bo widzalam gdzies taki temat ja ciagle spie sciagnelam wczoraj film i patrzalam na niego z 15 min potem usnelam jak dziecko .
Witam nowe przyszle mamy gratulacje kochane .
ja_guska
Zaciekawiona BB
Dzięki za miłe przyjęcie Trzymam kciuki za wszystkie niedługo testujące i za te, które mają jakieś dolegliwości
Jutro wizyta u mojej lekarki. Już się nie mogę doczekać, bo oczywiście mam mnóstwo wątpliwości. Mam nadzieję, że wszystko jest ok. Mam bóle podbrzusza, ale z pierwszej ciąży pamiętam, że to normalna dolegliwość.
Niech już będzie 6-7 tydzień, abym mogła pójść spokojnie na usg.
Jutro wizyta u mojej lekarki. Już się nie mogę doczekać, bo oczywiście mam mnóstwo wątpliwości. Mam nadzieję, że wszystko jest ok. Mam bóle podbrzusza, ale z pierwszej ciąży pamiętam, że to normalna dolegliwość.
Niech już będzie 6-7 tydzień, abym mogła pójść spokojnie na usg.
citrus
Fanka BB :)
Cześć Mamuśki i Oczekujące! :-) Znów się pobawię w DJ'a i zarzucę Wam jakąś nutą na dobry poranek (zdążyłam już polecieć na badanie krwi, oddałam honorowo mocz i jeszcze świeże bułeczki kupiłam, więc na śniadanie były z twarożkiem). Mdłości póki co nie mam i sama nie wiem, czy powinnam się cieszyć. Może ze dwie rzygowinki byłyby satysfakcjonujące, takie że wiecie: nooooo limona, jesteś w ciąży, to cierp!
[video=youtube;AeTgx_pj6m8]http://www.youtube.com/watch?v=AeTgx_pj6m8[/video]
Wiecie co? Założyłam "macierzyński blog" i wkurza mnie, że nie mogę jeszcze go uruchomić jako publiczny. Moja mama podczytuje moje blogi i prędzej czy później go znajdzie (a przecież nie może się dowiedzieć jako ostatnia ), zresztą nie bardzo chcę, żeby wszyscy moi czytelnicy już teraz wiedzieli, że jestem w ciąży. Aż mnie rozrywa, bo chciałabym się pochwalić rodzicom, ale wiem, że będzie awantura. Trochę mi ich żal, że nie mają pojęcia, jakie wieści na nich czekają (Jeśli któraś z Was ma konto na bloggerze i obserwuje blogi, mogę podesłać zaproszenie )
Wiecie co? Założyłam "macierzyński blog" i wkurza mnie, że nie mogę jeszcze go uruchomić jako publiczny. Moja mama podczytuje moje blogi i prędzej czy później go znajdzie (a przecież nie może się dowiedzieć jako ostatnia ), zresztą nie bardzo chcę, żeby wszyscy moi czytelnicy już teraz wiedzieli, że jestem w ciąży. Aż mnie rozrywa, bo chciałabym się pochwalić rodzicom, ale wiem, że będzie awantura. Trochę mi ich żal, że nie mają pojęcia, jakie wieści na nich czekają (Jeśli któraś z Was ma konto na bloggerze i obserwuje blogi, mogę podesłać zaproszenie )
Ostatnia edycja:
Witam wszystkich serdecznie,
Wygląda na to, że również dołączę do grona mam majowych
Dowiedzieliśmy się o ciąży w sobotę a potwierdzeniem była wczorajsza wizyta u lekarza.
Jestem w 5 Tygodniu.
Wygląda na to, że również dołączę do grona mam majowych
Dowiedzieliśmy się o ciąży w sobotę a potwierdzeniem była wczorajsza wizyta u lekarza.
Jestem w 5 Tygodniu.
Cytrusek jak zawsze zabawna od rana , mnie cos tez muli ale brak rzyg......ek hihi .A jezeli chodzi o twoich rodzicow moze bedzie odwrotnie beda sie cieszyc chodz ja swoim tez nie mowilam moze po 12 tygodniu .Cześć Mamuśki i Oczekujące! :-) Znów się pobawię w DJ'a i zarzucę Wam jakąś nutą na dobry poranek (zdążyłam już polecieć na badanie krwi, oddałam honorowo mocz i jeszcze świeże bułeczki kupiłam, więc na śniadanie były z twarożkiem). Mdłości póki co nie mam i sama nie wiem, czy powinnam się cieszyć. Może ze dwie rzygowinki byłyby satysfakcjonujące, takie że wiecie: nooooo limona, jesteś w ciąży, to cierp!
Wiecie co? Założyłam "macierzyński blog" i wkurza mnie, że nie mogę jeszcze go uruchomić jako publiczny. Moja mama podczytuje moje blogi i prędzej czy później go znajdzie (a przecież nie może się dowiedzieć jako ostatnia ), zresztą nie bardzo chcę, żeby wszyscy moi czytelnicy już teraz wiedzieli, że jestem w ciąży. Aż mnie rozrywa, bo chciałabym się pochwalić rodzicom, ale wiem, że będzie awantura. Trochę mi ich żal, że nie mają pojęcia, jakie wieści na nich czekają
emalia82
Fanka BB :)
Hej.
Dzięki za wsparcie, aczkolwiek zazdroszcze cytrynce tej radości i optymizmu:--(
Od rana leże, przyjechała do mnie szwagierka ( wczoraj mąż wydzwnaił po rodzinie za pomocą) i zajmuje się Jasiem i mną.
brzuch mnie boli od lekarstw, az mam rozwolnienie i i często się załatwiam . I właśnie po tm mi leci. Ehh ja nie urok to sraczka :-(
Miłego dzionka wszystkim i witam kolejną majówkę .
Dzięki za wsparcie, aczkolwiek zazdroszcze cytrynce tej radości i optymizmu:--(
Od rana leże, przyjechała do mnie szwagierka ( wczoraj mąż wydzwnaił po rodzinie za pomocą) i zajmuje się Jasiem i mną.
brzuch mnie boli od lekarstw, az mam rozwolnienie i i często się załatwiam . I właśnie po tm mi leci. Ehh ja nie urok to sraczka :-(
Miłego dzionka wszystkim i witam kolejną majówkę .
reklama
lena_83
Zaciekawiona BB
Witam sie i ja. U mnie tez z optymizmem kiepsko. Odpoczywam, ale plecy bola... Narazie cisza, nie ma krwawienia, czasami cos delikatnego na papierze, taka kawa z mlekiem.
Witam nowe majoweczki
Witam nowe majoweczki
Podziel się: