reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Cześć!
Czekam na testowanie 14.09.2012 i podczytuję Was dziewczyny :)
Wczoraj zrobiłam niepotrzebnie przedwczesny test, który wyszedł bardzo negatywny. Ale jako że mam pewne objawy, to nie tracę ostatniej nadziei.
Mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku uda mi się dołaczyć nowy suwaczek do profilu...

reklama
Cześć!
Czekam na testowanie 14.09.2012 i podczytuję Was dziewczyny :)
Wczoraj zrobiłam niepotrzebnie przedwczesny test, który wyszedł bardzo negatywny. Ale jako że mam pewne objawy, to nie tracę ostatniej nadziei.
Mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku uda mi się dołaczyć nowy suwaczek do profilu...

mój pierszy test w piątek też był negatywny, ale już w poniedziałek była druga jasna kreska więc poleciałam na betę i wyszedł 4-5 tydz. więc może poczekaj jeszcze parę dni.

Biedronka dziekuje, za odp. :) Musze wytrzymac, bo wczoraj wyczytalam, ze te testy co kupilam sa bardzo niewiarygodne... a kupilam je tylko dlatego, ze niby 4 dni przed juz mialy wykrywac a ja planowany termin mam na 10-09... Wiec nie chce zobaczyc tej I kreski... Wole poczekac i wtedy zobaczymy czy przyjdzie @ czy II kreski... W sumie czuje, ze bedzie @ nie mam zadnych dolegliwosci, zero bolu piersi nic... Tylko przed wczoraj pobolewalo mnie troche podbrzusze, i ciagle jestem spiaca, ale jak dla mnie to nie sa wystarczajace objawy ciazy, wiec staram sie za bardzo nie nastawiac, mimo ze tak bardzo bym chciala.

Cale szczescie, ze tylko rozcieta warga... Moja Zuzia kiedys tez tak biegla do salony, ze nie wyrobila i lukiem brwiowym w rog stolu ... Fiuu cos strasznego, podbieglam a ten luk na moich oczach zaczal sie rozchodzic i nagle pelno krwi, dziecko to mi na rekach mdlec zaczelo, spiaca sie zrobila a ja troche spanikowalam, zaczelam nia telepac a jeszcze dziadek moj byl u nas i myslalam, ze on zawalu dostanie ... Odrazu recznik zimna woda namoczylam i przylozylam do luku... a jeszcze jak na zlosc do nikogo nie moglam sie dodzwonic, zeby ktos mnie do szpitala zawiozl :/ moj m byl prawie 200km od domu, wiec tez szybko by nie dojechal...uratowala mnie znajoma, bo akurat pilnowalam jej coreczki i tak sie trafilo, ze akurat wrocila wczesniej z pracy i odrazu mnie zawiozla... oczywiscie panie na pierwszej pomocy stwierdzily, ze bardziej spanikowalam, niz to wszystko warte. rozciecie nie bylo tak mocno glebokie i nie nadawalo sie do szycia. tylko skleili i po krzyku. wrocilam do domu a moja Zuzka jak by zapomniala o wszystkim i znowu zaczela biegac :) Nie minely dwa tyg jak poszla z babcia na spacer i zaczela biec i cala brode zdarla. Wygladala naprawde smiesznie, cala obita :-D

Iownka Witamy,
rozgosc sie i moze opowiedz cos o sobie :)

Ostatnia edycja:
mój pierszy test w piątek też był negatywny, ale już w poniedziałek była druga jasna kreska więc poleciałam na betę i wyszedł 4-5 tydz. więc może poczekaj jeszcze parę dni.

Własnie zmusze się do czekania, pochowam testy (najlepiej dam Mężowi) i zajmę czymś innym.
Dziekuję za wsparcie.

mamolinka, no to jeszce cierpliwie poczekasz, a jaka czulosc maja te twoje testy??

NIby 12, ale kupilam juz Clearblu tam jest 25 (ale ten juz potrzymam na poniedzialek). Ale wczoraj znalazlam calkiem przez przypadek bardzo bardzo zle opinie na jego temat, dziewczyny pisaly, ze wychodzil negatywny a okazywalo sie, ze jednak sa w ciazy . na 100 wypowiedzi znalazlam moze z 3 pozytywne... Byla nawet dziewczyna, ktora skarge zlozyla w firmie produkujacej bo te testy pokazywaly jej przez cala ciaze I kreske.

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja też mam nadzieję,że @ nie przyjdzie, jest po 13:00,a jej dalej nie ma.:-D I mam nadzieję,że zrobili tą planowaną blokadę dróg na remont na ok 9 miesięcy,żeby tak szybko małpa jedna nie dotarła.:-D:-D
Jeśli jutro nadal będzie spokój,to zdecydowałam,że jednak testuję w sobotę lub kupię test i z rana w niedzielę od razu psi psi.:-) Ale brzuch mnie nie boli,to dobry znak,bo zawsze na @ bolał.:no:
A jeśli chodzi o Clearblue,to chciałam właśnie sobie kupić ten elektroniczny,którym nasza Kinga zrobiła; wcale nie jest taki drogi,wręcz przeciwnie.;-) No,ale jak mówię,zobaczymy...
Wysłałam mojego P. po zakupy,bo ja zmęczona po kursie :-p i nie mogę się doczekać,co mi dobrego przywiezie,bo głodna jestem jak wilk.:dry:
Cały dzień mi dzisiaj jest tak zimno,że szok...Grzeję się herbatką.:angry: Jak P.kupi mleko,to będę dalej działać z gorącą czekoladką.:-)Poza tym witam wszystkie nowe mamusie,i te "zatestowane" już,i te oczekujące.
I za każdą z nas trzymam kciuki,żeby było ok,żeby żadnych zmartwień nie przybywało i żebyśmy się cieszyły każdym dniem.:-) Ahhh...jakiś mnie sentymentalny nastrój złapał,chyba zaraz położę młodą na drzemkę i pogram w "Theme Hospital" (taaaka fajna gra sprzed ok 14 -15 lat,symulacja szpitala...Może i dziecinne,ale jakie wciągające :-D:-D).

Karotka to trzymam kciuki , aby @ nie przyszla. Ja dzisiaj mam cholernego lenia tak jak chyba juz 4 czy 5 dzien z kolei... Moze nie do konca wczoraj do godziny 15 mialam przyplyw energi :) ale po 15 usypialam na stojaco ... Ja dzisiaj od rana w lozku gnije i sie nie podnosze... Moda moja oglada bajki i sie bawi od rana a ja jej tylko jesc i pic donosze,wieczorem mam szkole niewiem czy dojade na zajecia... Ja tez wlasnie kupilam ten Clearblu digitaal i o dziwo znalazlam za niecale 12e ;) Wiec nie jest drogo... Ja czekam z testowaniem do nastepnego tyg poniedzialek moze wtorek albo nawet i czwartek zobaczymy :) Dluga droga jeszcze przede mna :)

reklama
Widze ze kazda ma humor taki sobie a wiec ja tez do tcyh naleze:(

w nocy spac nie moglam mialam wzdecia brzuch bolal wzielam dwie nospy dzisiaj juz wzielam nospe bo nie chce tego bolu co wczoraj ja juz nie wiem co mam jesc zeby tego nie bylo jakies klucia dzisiaj u dolu mam jakby ktos igla dawal mi w brzuch.Jutro wizyta strasznie sie jej boje moze to stres mi tez to poteguje ech oki czy tam Was

ja_guska jak widzisz tez mam bole podbrzusz ai nie tylko...

karolina_b_k daniela13 witajcie:)

emalia musisz byc dzielna dla maluszka...

Aska nospe mozna brac magnez na skurcze na mnie nospa srednio dziala ale moze forte lepsza musze jutro wypytac...
Co do nospy niektorzy cala ciaze biora bo tak to sa skurcze i chyba lepsze to niz cierpiec

karotka00 musi byc blokada no ale gdzies mnie przyjdzie na 10 miesiecy:D

Do góry