reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mam nadzieje ze i mi troche to zelazao podskoczy wkoncu teraz biore az 2 tabletki kwasu foliowego:-D.
Ale powiem wam ze to norma u kobiet ten niski poziom zelaza, w labolatorium co rusz mialam z tym stycznosc i wlasnie u sporego procenta kobiet byla anemia

Lorelain czy ten Twój teścik z dwiema krechami którego zdj wrzuciłaś to jest ten ACON właśnie? On ma chyba czułosć 10 o ile dobrze pamiętam? ...jutro wybieram się zakupic test.

Okresu nadal brak................................... :-)

Troszkę mnie jajniki bolały, dalej bolą. Mam torbiel na jajniku(okazalo sie w badaniu w szpitalu) i bali się , że skoro nie widaćw macicy to,że się w torbieli zagniezdzilo:) ale na szczescie juz rozwiali moje wątpliwości.;)))

A ja juz byłam w drodze na szpital, ale po ponad 30 min dodzwoniłam sie do ginki. Miałam znowu małe krwawienie, taką bladą krwią, ale że nie było tego dużo, mam leżeć. Jutro szwagierka ma przyjechać do Jasia żebym mogła leżeć :-( juz przstaje wierzyć ,że bedzie dobrze.:-(a

Emalia - nie tracmy nadzieji

Co ja dzisiaj przezylam. Wzielam wolne z pracy, zadzwonilam do mojego lekarza w PL, kazal zwiekszyc dawki i czekac cierpliwie na scan, bo na tym etapie i tak nic nie mozna zrobic. Leze. Caly poranek mialam okropne bole, gdzies w polodnie wstalam do lazienki i... doslownie chlusnela ze mnie krew. Siedzialam jak sparalizowana. Po chwili wszystko ustalo, krew byla jakby brunatna, teraz lekko plamie ale nic mnie nie boli i piersi znowu sie odezwaly. Zrobilam tez test i sa dwie tluste krechy. Leze i czekam na cud, Jak dotrwam do 6 tyg na USG bedzie wiadomo na czym stoje. Powiem wam ze to moja 5 ciaza ale czegos takiego nigdy nie mialam. Dziewczyny prosze trzymajcie za mnie kciuki

Lena oszczedzaj sie, co do testu to (nie chce oczywiscie straszyc) w chwili plamienia czy krwawienia to nie jest miarodajny, beta nie spada odrazu nagle do zera przy ewentualnym poronieniu, a test pokazuje jedynie ze we krwi jeszcze krazy, bierz leki lez i sie oszczedzaj. Trzymam kciuki by bylo dobrze

Emalia lez tak samo i nie mysl za duzo wszystkie tu trzymamy kciuki by bylo dobrze

lena_83 ,emalia lezcie dziewczyny Odpoczywajcie. A my tu bedziemy trzymac kciuki!!

Ja oczywiscie o chorej porze pisze:/ Wstawało mi sie obłednie "fajnie".
mam nadzieje zze w pracy bedzie spokojnie bez takich sensacji bolowych jak ostatnio:/

Humor mam wisielczy więc nie bede Wam tu podtruwac atmosfery od rana.

Dziewczyny spokojnego i milego dnia!!!

reklama
emalia,lena dziewczyny odpoczywajcie i nie traćcie nadziei,musi być dobrze...:*
Ja zaraz na kurs,a poza tym ,to dzisiaj sądny dzień @ :-p Nic mnie ,póki co,nie boli (zawsze na okres mam bóle,a w 1-2 dzień,to w ogóle zdycham..;/)...I oby tak zostało.Piję herbatkę,szybko wysuszę kudły i zmykam.:-p
Odezwę się później.Buziaki.

Do góry