reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam Was Kochane,

JA dopiero od rana mam chwilke, zeby zagladnac tutaj. Dobrze,ze zdazylam juz zrobic obiad i posprzatac, bo musialam po mloda do zlobka leciec :/ Do zlobka chodzi juz ponad rok a ostatnie 2 miesiace sa straszne, zaczyna histeryzowac jak widzi zlobek, a jak ja zostawiam to caly dzien placze.

Lena tak mi bardzo przykro, ale moze jeszcze nie wszystko stracone, trzymam kciuki Kochana :*

Widze, ze u reszty majoweczek wszystko ok co bardzo mnie ciszy :)

Ja mialam jutro testowac,ale niewiem czy nie bede cierpliwie czekala na @ ... Chcialam, zamowic przez internet jeszcze test ten co kupilam co juz niby 4 dni przed spodziewana @ wykrywa ciaze, a tu sie okazalo, ze to sa najgorsze testy jakie moga byc, ze bardzo bardzo czesto pokazuja brak ciazy,mimo ze ona jest :/ Czytalam na forum hol. same negatywne opini znalazlam moze z 3 pozytywne .... I w ogole czuje, ze to jeszcze nie teraz. Sluzu zero, piersi mnie nie bola, nie mam zadnych objawow, a z Zuzia jak bylam w ciazy to piersi mialam jak balony w odrazu mi chyba z 3 rozmiary urosly i byly takie pelne .... Jutro podejme decyzje, czy bede testowala jednak... A jak nie bede czekala po poniedzialku lub wtorku wtedy kiedy powinnam dostac planowo @

Pam dasze rade to nie jest wcale takie stresujace... Ja milo wspominam pierwsze spotkanie z tesciami, tylko musialam z gory okreslic, ze mam wyszczekana buzie i ze mna sie nie zadziera :D Do tej pory jak cos powiem to tescie ze mna sie zgadzaja :D Nawet ostatnio decydowalam do jakiego gimnazjum maja zapisac moja najmlodsza szwagierke :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) Chciałam się przywitać :) Wczoraj zrobiłam test i wygląda na to, że jestem w ciąży :tak:W piątek idę do lekarza - nie wiem, czy nie za wcześnie, ale akurat był wolny termin :) Moje cykle są krótkie i jestem już tydzień po terminie @ Miałam plaienie w terminie @ i myslałam, że małpa się rozkręca, ale jednak nie. Cieszę się ogromnie, bo długo się staraliśmy i mam nadzieję, że w końcu się udało.
A i najważniejsze... mam już synka - 5cio letniego :happy:

mamolinka poczekaj, testuj nawet po terminie @, ja sie pospieszyłam i żałuję bardzo... Troche sie załamałam jak zobaczyłam jedna kreskę, a teraz się okazuje ze okres mi się spóźnia, nie chce sobie robić nadzieji bo może być wiele przeczyn spóźniającej się @. Ale nie spiesz się naprawdę, szkoda kasy na wczesniej zrobione testy, nerwów itd. Ja mam nauczkę. No i trzymam kciuki zeby Twoje przeczucia się jednak nie sprawdziły ;-)

pam powodzenia! Ja jak pierwszy raz jechałam do rodziców R to tak się stresowalam ze nie pamiętam z tego dnia ani minuty :-D A ten mój głupol mnie jeszcze schizował ze będzie babcia, dziadek, ciocie i wujkowie :-D

lena trzymam kciuki żeby fasolinka z całych sił się mamusi uczepiła i tak już została :***

Witam.Jestem tu nowa , ale dziś dowiedziałam się, że już na pewno będę majową mamą;)))W zeszłym tyg.trafiłam do szpitala z "ciążą pozamaciczną" a okazało się, że może być za wcześnie , żeby było ją widać w macicy i takim sposobem odczekałam tydzień , dziś hcg 680, w macicy pęcherzyk a mój najdłuższy tydzień w życiu się zakończył;)))Wszystkim Mamuśkom gratuluje!!!!

witam nowe mamusie:-)

lena, to co piszesz to jakaś paranoja faktycznie... kurcze, a poza tym, jeżeli to jest "schemat" - jak to piszesz - to nie sąw stanie zdiagnozować o co chodzi?????

moje dziecie przeżyło pierwszy dzień w przedszkolu... bez płaczów, jęków i histerii... oby tak dalej, chociaż nasłuchałam się nieco o "3 dniu" i typie "drugim" dziecka czyli problem po ok. miesiacu... mam nadzieje, ze Zosieńka da radę i typem drugim nie jest... jest niemal najmłodsza w grupie (jedna dziewczynka jest młodsza),a jako jedyna potrafiła sie pzredstawić z imienia i nazwiska... dziwne... moze dzieciaki były zestresowane?

ja dzisiaj mam dzień mulący, ale daję radę... ledwo, ale pomagają zagryzki i woda... i pepsi :zawstydzona/y:

trzymam kciuki za leżące, żeby sie problemy skończyły i wszystko było OK...
miłego popołudnia:tak:

reklama
Witajcie kochane. :-) Tyle tego piszecie,że już nie nadążam.:-D
noelle ty zawsze potrafisz pocieszyć ;-)
pam ehhh takie spotkania są bardzo stresujące, coś o tym wiem...Ale dasz radę.:-)
mamolinka ja mam jutro sądny dzień,xobaczymy czy @ przylezie,jak nie,to czekam do soboty i testuję.:-) Mam bóle podbrzusza dzisiaj,ale nie nakręcam się ani na ciążę,ani na @,zobaczymy.
Poza tym chyba sobie utnę drzemkę. :-)

Do góry