reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam Was Kochane,

JA dopiero od rana mam chwilke, zeby zagladnac tutaj. Dobrze,ze zdazylam juz zrobic obiad i posprzatac, bo musialam po mloda do zlobka leciec :/ Do zlobka chodzi juz ponad rok a ostatnie 2 miesiace sa straszne, zaczyna histeryzowac jak widzi zlobek, a jak ja zostawiam to caly dzien placze.

Lena tak mi bardzo przykro, ale moze jeszcze nie wszystko stracone, trzymam kciuki Kochana :*

Widze, ze u reszty majoweczek wszystko ok co bardzo mnie ciszy :)

Ja mialam jutro testowac,ale niewiem czy nie bede cierpliwie czekala na @ ... Chcialam, zamowic przez internet jeszcze test ten co kupilam co juz niby 4 dni przed spodziewana @ wykrywa ciaze, a tu sie okazalo, ze to sa najgorsze testy jakie moga byc, ze bardzo bardzo czesto pokazuja brak ciazy,mimo ze ona jest :/ Czytalam na forum hol. same negatywne opini znalazlam moze z 3 pozytywne .... I w ogole czuje, ze to jeszcze nie teraz. Sluzu zero, piersi mnie nie bola, nie mam zadnych objawow, a z Zuzia jak bylam w ciazy to piersi mialam jak balony w odrazu mi chyba z 3 rozmiary urosly i byly takie pelne .... Jutro podejme decyzje, czy bede testowala jednak... A jak nie bede czekala po poniedzialku lub wtorku wtedy kiedy powinnam dostac planowo @

Pam dasze rade to nie jest wcale takie stresujace... Ja milo wspominam pierwsze spotkanie z tesciami, tylko musialam z gory okreslic, ze mam wyszczekana buzie i ze mna sie nie zadziera :D Do tej pory jak cos powiem to tescie ze mna sie zgadzaja :D Nawet ostatnio decydowalam do jakiego gimnazjum maja zapisac moja najmlodsza szwagierke :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) Chciałam się przywitać :) Wczoraj zrobiłam test i wygląda na to, że jestem w ciąży :tak:W piątek idę do lekarza - nie wiem, czy nie za wcześnie, ale akurat był wolny termin :) Moje cykle są krótkie i jestem już tydzień po terminie @ Miałam plaienie w terminie @ i myslałam, że małpa się rozkręca, ale jednak nie. Cieszę się ogromnie, bo długo się staraliśmy i mam nadzieję, że w końcu się udało.
A i najważniejsze... mam już synka - 5cio letniego :happy:

mamolinka poczekaj, testuj nawet po terminie @, ja sie pospieszyłam i żałuję bardzo... Troche sie załamałam jak zobaczyłam jedna kreskę, a teraz się okazuje ze okres mi się spóźnia, nie chce sobie robić nadzieji bo może być wiele przeczyn spóźniającej się @. Ale nie spiesz się naprawdę, szkoda kasy na wczesniej zrobione testy, nerwów itd. Ja mam nauczkę. No i trzymam kciuki zeby Twoje przeczucia się jednak nie sprawdziły ;-)

pam powodzenia! Ja jak pierwszy raz jechałam do rodziców R to tak się stresowalam ze nie pamiętam z tego dnia ani minuty :-D A ten mój głupol mnie jeszcze schizował ze będzie babcia, dziadek, ciocie i wujkowie :-D

lena trzymam kciuki żeby fasolinka z całych sił się mamusi uczepiła i tak już została :***

Witam.Jestem tu nowa , ale dziś dowiedziałam się, że już na pewno będę majową mamą;)))W zeszłym tyg.trafiłam do szpitala z "ciążą pozamaciczną" a okazało się, że może być za wcześnie , żeby było ją widać w macicy i takim sposobem odczekałam tydzień , dziś hcg 680, w macicy pęcherzyk a mój najdłuższy tydzień w życiu się zakończył;)))Wszystkim Mamuśkom gratuluje!!!!

witam nowe mamusie:-)

lena, to co piszesz to jakaś paranoja faktycznie... kurcze, a poza tym, jeżeli to jest "schemat" - jak to piszesz - to nie sąw stanie zdiagnozować o co chodzi?????

moje dziecie przeżyło pierwszy dzień w przedszkolu... bez płaczów, jęków i histerii... oby tak dalej, chociaż nasłuchałam się nieco o "3 dniu" i typie "drugim" dziecka czyli problem po ok. miesiacu... mam nadzieje, ze Zosieńka da radę i typem drugim nie jest... jest niemal najmłodsza w grupie (jedna dziewczynka jest młodsza),a jako jedyna potrafiła sie pzredstawić z imienia i nazwiska... dziwne... moze dzieciaki były zestresowane?

ja dzisiaj mam dzień mulący, ale daję radę... ledwo, ale pomagają zagryzki i woda... i pepsi :zawstydzona/y:

trzymam kciuki za leżące, żeby sie problemy skończyły i wszystko było OK...
miłego popołudnia:tak:

reklama
Witajcie kochane. :-) Tyle tego piszecie,że już nie nadążam.:-D
noelle ty zawsze potrafisz pocieszyć ;-)
pam ehhh takie spotkania są bardzo stresujące, coś o tym wiem...Ale dasz radę.:-)
mamolinka ja mam jutro sądny dzień,xobaczymy czy @ przylezie,jak nie,to czekam do soboty i testuję.:-) Mam bóle podbrzusza dzisiaj,ale nie nakręcam się ani na ciążę,ani na @,zobaczymy.
Poza tym chyba sobie utnę drzemkę. :-)

Do góry