Witam Was Kochane,
JA dopiero od rana mam chwilke, zeby zagladnac tutaj. Dobrze,ze zdazylam juz zrobic obiad i posprzatac, bo musialam po mloda do zlobka leciec :/ Do zlobka chodzi juz ponad rok a ostatnie 2 miesiace sa straszne, zaczyna histeryzowac jak widzi zlobek, a jak ja zostawiam to caly dzien placze.
Lena tak mi bardzo przykro, ale moze jeszcze nie wszystko stracone, trzymam kciuki Kochana :*
Widze, ze u reszty majoweczek wszystko ok co bardzo mnie ciszy
Ja mialam jutro testowac,ale niewiem czy nie bede cierpliwie czekala na @ ... Chcialam, zamowic przez internet jeszcze test ten co kupilam co juz niby 4 dni przed spodziewana @ wykrywa ciaze, a tu sie okazalo, ze to sa najgorsze testy jakie moga byc, ze bardzo bardzo czesto pokazuja brak ciazy,mimo ze ona jest :/ Czytalam na forum hol. same negatywne opini znalazlam moze z 3 pozytywne .... I w ogole czuje, ze to jeszcze nie teraz. Sluzu zero, piersi mnie nie bola, nie mam zadnych objawow, a z Zuzia jak bylam w ciazy to piersi mialam jak balony w odrazu mi chyba z 3 rozmiary urosly i byly takie pelne .... Jutro podejme decyzje, czy bede testowala jednak... A jak nie bede czekala po poniedzialku lub wtorku wtedy kiedy powinnam dostac planowo @
Pam dasze rade to nie jest wcale takie stresujace... Ja milo wspominam pierwsze spotkanie z tesciami, tylko musialam z gory okreslic, ze mam wyszczekana buzie i ze mna sie nie zadziera
Do tej pory jak cos powiem to tescie ze mna sie zgadzaja
Nawet ostatnio decydowalam do jakiego gimnazjum maja zapisac moja najmlodsza szwagierke