reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Emalia leż dziewczyno!!! Dziecię jeden dzień w domu nie ucierpi!

Lena skąd wiesz? Może to tylko zagnieżdżanie. Byłaś u gina? Mam nadzieję, że to nie strata! Mocno przytulam.

Jestem na dupku juz od samej owulacji + oprocz tego zestaw innych lekow(Acard, Clexane, Luteina, Magnez, Selen, B6, Zelazo), dawki nie da sie juz zwiekszyc. To juz moje 4 poronienie, zawsze schemat ten sam. Narazie plamie ale podbrzusze boli nieziemsko + ten bol z krzyza. Dzwonilam juz do szpitala, przedstawilam sytuacje. Tutaj w UK nic wiecej nie zrobia, na scan za szybko dopiero 5 tydz. W przyszlym tyg mam bete zeby upewnic sie czy dobrze spada.

lena_83 co za chory kraj:crazy: w głowie mi sie nie miesci. Masz sama z cała ta sytuacja w domu zostac??? to jakies chore jest:no: Z oburzenia az mi slow zabraklo...kur....

Lena kochana trzymaj się. Ja mam nadzieję, że to tylko chwilowe i przejdzie. A beta cię zaskoczy!
Straszne, że nie otrzymasz szpitalnej pomocy :-(

No przecież obłęd, zupełnie tak, jakby dziecko poniżej któregoś tygodnia nie zasługiwało na pomoc :crazy: No k**wa paranoja, paranoja!

lenko przykro mi. nie wiem co w tym uk jest bo w irlandii zawsze pomoga przy plamieniach, zrobia skan, dadza cos, pomoga...no chyba ze juz za pozno to nic nie zrobia...tutaj owszem jest zasada ze do 12tyg nie ma usg i poronienia sa naturalne bo to znaczy ze zarodek byl "wadliwy" i dziecko byloby chore. tak zwana selekcja naturalna. ale jak moga to pomoga.... a po 2 poronieniach jestes pod stala obserwacja w ciazy do 20tygodnia. wizyty co tydzien usg co 2 chyba ze trzeba czesciej, badania, leki na podtrzymanie czasem hospitalizacja na 3 miesiace jesli trzeba. mojej mamy znajoma przez to przechodzila. wspolczuje ci kochana

reklama
a tak zapomnialam... mam jutro “meet my parents".. jade do mojego V rodzicow poraz pierwszy... boje sie cholernie :-D

Do góry