reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Emalia leż dziewczyno!!! Dziecię jeden dzień w domu nie ucierpi!
Lena skąd wiesz? Może to tylko zagnieżdżanie. Byłaś u gina? Mam nadzieję, że to nie strata! Mocno przytulam.
Lena skąd wiesz? Może to tylko zagnieżdżanie. Byłaś u gina? Mam nadzieję, że to nie strata! Mocno przytulam.
emalia82
Fanka BB :)
Lena- proszę cie nawet tak nie mów. Leć natychmiast do gina!!!
lena_83
Zaciekawiona BB
Jestem na dupku juz od samej owulacji + oprocz tego zestaw innych lekow(Acard, Clexane, Luteina, Magnez, Selen, B6, Zelazo), dawki nie da sie juz zwiekszyc. To juz moje 4 poronienie, zawsze schemat ten sam. Narazie plamie ale podbrzusze boli nieziemsko + ten bol z krzyza. Dzwonilam juz do szpitala, przedstawilam sytuacje. Tutaj w UK nic wiecej nie zrobia, na scan za szybko dopiero 5 tydz. W przyszlym tyg mam bete zeby upewnic sie czy dobrze spada.
Noelle1986
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Lena kochana trzymaj się. Ja mam nadzieję, że to tylko chwilowe i przejdzie. A beta cię zaskoczy!
Straszne, że nie otrzymasz szpitalnej pomocy :-(
Straszne, że nie otrzymasz szpitalnej pomocy :-(
pam_x_pam
lenko przykro mi. nie wiem co w tym uk jest bo w irlandii zawsze pomoga przy plamieniach, zrobia skan, dadza cos, pomoga...no chyba ze juz za pozno to nic nie zrobia...tutaj owszem jest zasada ze do 12tyg nie ma usg i poronienia sa naturalne bo to znaczy ze zarodek byl "wadliwy" i dziecko byloby chore. tak zwana selekcja naturalna. ale jak moga to pomoga.... a po 2 poronieniach jestes pod stala obserwacja w ciazy do 20tygodnia. wizyty co tydzien usg co 2 chyba ze trzeba czesciej, badania, leki na podtrzymanie czasem hospitalizacja na 3 miesiace jesli trzeba. mojej mamy znajoma przez to przechodzila. wspolczuje ci kochana
reklama
Podziel się: