reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Dzien dobry wpadam sie przywitac i przeprosic ze rzadko tu wpadam postaram sie to zmienic ;-).
Jak sie czujecie ?? mnie czasmi muli i zaroty glowy ale malo
Citrus-widzalam tescior gratulacje , kciukasy pomogly
Zapominajka-ja mam te termin za tydzien
:tak:

reklama
Emalia co u Ciebie?Widze test robilas.Fajne krechy. Plamisz?krwawisz?czy sie wszystko uspokoilo??

Ja wrocilam ze spacerku. Buleczke zjadlam;D I sennosc mnie ogarnela. Wyglada na to ze wygra:/

witam i ja. Dziękuję za troskę. Nawet nie wiecie jak wiele dla me znaczy Wasze wsparcie.
Noelle- czuje się w miarę. Trochę mnie pobolewa podbrzusze a plamienią mam jakby jaśniejsze, bardziej rozrzedzone. Od wczoraj krwi nie było ( Boziuniu ploszę bardzo żeby już nie było). Zobaczymy co przyniesie dzień. Spałam z Jankiem do 10,30:biggrin2: Teraz kawusia z Wami.

Citrynko- Bardzo mocno trzymam i czekam z niecierpliwością &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Paulus- bedzie dobrze. Nie nastawiaj się negatywnie.
Kinia- no no, masz tu częściej zaglądać :)
Noelle- ja sie boję wstać do pionu, a co dopiero gdzieś iść. Szkoda mi małego, bo piękna pogoda dzisiaj.

emalia82 no to dobrze ,ze krwawienie sie nie nasililo. Lez,odpoczywaj. Na te pobolewania podbrzusza wez jakas nospe.Ja nie mialam plamienia tylko mnie brzuch wczoraj bolał:/ Dzisiaj jest ok,wiec w ramach relaksu zaliczylam spacer;D

Dziewczyny, chcialabym sie pozegnac.
Od wczoraj okropnie bola mnie plecy, dzisiaj rano obudzilam sie z "miekkimi kaczuszkami", bol piersi ktory towarzyszlym mi juz od owulacji ustal, niedawno zaczelo sie plamienie i silny bol podbrzusza. Niestety nie udalo sie, nie mam nawet sily plakac. Schemat ten sam jak przy kazdej stracie. Dlaczego znowu ja... Trzmam kciuki zeby wam udalo sie szczesliwie dotrwac do konca

reklama
Do góry