reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Spokojnie Cytryn.Ja tez mam takie poczucie humoru.Lubie drobne zlosliwosci w zartach :tak: A swoja droga ciekawa jestem czy przypadkiem z tym zlym odbiorem niektorych zartow nie jest traz troche tak jak z tymi wzruszeniami.Hormony szaleja a my na wszystko bardziej podatne.
A z ciekawosci:cos Wam sie pozmienialo?Smaki,zapachy,kolory,ktore lubicie? Ja w szoku bo od 15lat pije wlasciwie tylko wode niegazowana(z przerwa na 1 ciaze i coca-cole) z zimnych napojow a teraz tylko z gazem.I zaczelam sobie gazowana wode kupowac!To dziwne bo ona normalnie mi po prostu nie smakuje!

Jesli chodzi o aktywnosci fizyczne-od poczatku planowalam,ze zapisze sie na plywanie dla ciezarnych.Mam 2 razy w tygodniu.I jak pozbieram sie z czasem to na joge chcialam jezdzic.Tez 2 razy w tygodniu.Tylko najpierw musze spelnic warunek konieczny:byc na chodzie.

Spokojnie Cytryn.Ja tez mam takie poczucie humoru.Lubie drobne zlosliwosci w zartach :tak: A swoja droga ciekawa jestem czy przypadkiem z tym zlym odbiorem niektorych zartow nie jest traz troche tak jak z tymi wzruszeniami.Hormony szaleja a my na wszystko bardziej podatne.
A z ciekawosci:cos Wam sie pozmienialo?Smaki,zapachy,kolory,ktore lubicie? Ja w szoku bo od 15lat pije wlasciwie tylko wode niegazowana(z przerwa na 1 ciaze i coca-cole) z zimnych napojow a teraz tylko z gazem.I zaczelam sobie gazowana wode kupowac!To dziwne bo ona normalnie mi po prostu nie smakuje!

Jesli chodzi o od poczatku planowalam,ze zapisze sie na plywanie dla ciezarnych.Mam 2 razy w tygodniu.I jak pozbieram sie z czasem to na joge chcialam jezdzic.Tez 2 razy w tygodniu.Tylko najpierw musze spelnic warunek konieczny:byc na chodzie.

Ja np nie cierpiē coca coli..a teraz mogłabym tylko colę w kolko..:rolleyes:

ZAPOMINAJKO.. A pozniej sie bedziemy tlumaczyc, ze myslelismy , ze w Holandii mieszkamy:D..

Ostatnia edycja:
Mnie nadal odrzuca od ukochanej kawy :dry:
I sporo zapachów, które lubiłam jest teraz nie do zniesienia.

A takie smaczki to mi powoli przechodzą.
Choć za maliny bym zabiła. Teraz układam w głowie taki plan, że na działce budowlanej (której nie mam) zasadzę maliny i będę je jadła prosto z krzaczka.

Witajcie,

Ja dziś nawet znośnie się czuję. W pracy szef przyszedł do mnie z gratulacjami obrony z kwiatami i ciastem! W szoku byłam. Powiedziałam mu od razu o ciąży, to mówi, że gratuluję podwójnie. Myślę, że się troszkę może przestraszyć bo jedna z wcześniejszych pracownic jak zaszła w ciąże niestety źle się zachowała, ale szkoda pisać o tym.

Citrus, Lumo
praca związana jest z zarządzaniem, nie jest to niestety moje zainteresowanie, studia wybrane raczej z rozsądku.

Citrus ja z tym płaczem o obawę o własną figurę mam to samo, strasznie się boje, że się roztyję:(

Sun7 cieszę się i gratuluję!!

Co do smaków to ja jakoś nie mam ochoty ostatnio na mięso, ale zaczęło mi się koło tygodnia. Kawą wreszcie mogę pić:)

Citrus pytałam mojego i podobno na Gwiazdkę ma być premiera płyty Deep Purple, a potem po Nowym Roku ostatnia ich trasa i o Warszawę zahaczą:tak:

reklama
Hej hej :)
Zazdroszczę Wam długiego weekendu. Ja w piątek idę do szkoły...

Widzę, że rozmawiacie o wadze. Bardzo nieprzyjemny dla mnie temat. W sumie, to powinnam być na forum "otyłość w ciąży":baffled: No, ale ważę tyle samo, co przed pierwszą ciążą, co niestety nie oznacza, że mało...
Przytyłam 15 kg, ale już w tydzień po porodzie tego nie miałam, nawet przy karmieniu było na minusie. Tylko brzuch mi okropny został. Dlatego nie liczcie na moje fotki w dziale ze zdjęciami:-p
Z Kubą chodziłam na basen 3x w tygodniu, ale wtedy byłam na zwolnieniu, a teraz nie bardzo mam czas, bo kto z małym zostanie:confused:
Na szczęście na razie nic nie przytyłam i mam nadzieję, że uda mi się zachować umiar jeszcze przez te parę miesięcy...

Do góry