Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja to szybko możecie imprezkę rozkręcić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie Cytryn.Ja tez mam takie poczucie humoru.Lubie drobne zlosliwosci w zartach A swoja droga ciekawa jestem czy przypadkiem z tym zlym odbiorem niektorych zartow nie jest traz troche tak jak z tymi wzruszeniami.Hormony szaleja a my na wszystko bardziej podatne.
A z ciekawosci:cos Wam sie pozmienialo?Smaki,zapachy,kolory,ktore lubicie? Ja w szoku bo od 15lat pije wlasciwie tylko wode niegazowana(z przerwa na 1 ciaze i coca-cole) z zimnych napojow a teraz tylko z gazem.I zaczelam sobie gazowana wode kupowac!To dziwne bo ona normalnie mi po prostu nie smakuje!
Jesli chodzi o od poczatku planowalam,ze zapisze sie na plywanie dla ciezarnych.Mam 2 razy w tygodniu.I jak pozbieram sie z czasem to na joge chcialam jezdzic.Tez 2 razy w tygodniu.Tylko najpierw musze spelnic warunek konieczny:byc na chodzie.
Kaja albo możecie udawać, że nigdy nic tam nie było