reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

hej dziewczyny, plecy dalej bolá ale ju nie tak bardzo, stosuje cieple termoforowe okalady. Nie wiem czy to pomaga ale chociaz cieplo mi jest;) komp mi sie schrzanil jestem na starym lapie meza stad brak pl znakow. ja juz mykam w ciazowych spodniach - raz brzuch ladnie trzymaja i nie wyglada tak obwisle, dwa sa mega wygodne. coraz ciezej mi idzie schylanie sie.... a wam? ;)

reklama
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa mieszkam w UK a dokładnie w Luton.
Jestem w 13 tyg ciąży poród planowany na 5 maj :)
Jestem tez mamą 2 latka :)
nie znam płci ale mam nadzieje że tym razem dziewczynka :)

PS. jak wstawić suwaczek pod moimi wypowiedziami?
mam juz zrobione 2 suwaczki tylko nie wiem gdzie je wkleić.

Ahahahahaha 1,5 kg mniej, niż 2 dni temu :-D O Chryste, jak się cieszę. Już byłam tak spuchnięta, że chciałam sobie tasakiem odrąbać wszystkie nadprogramowe puchliny (prócz brzusia pępusia :-D), ale wystarczyły dwa posiedzenia na kibelku i proszę! Gruszki przeczyszczają :cool2:

Zapominajka, mój nie przepada za DP :)

Wkurzam się od rana, bo chyba muszę jechać do dziekanatu (o ile dziś będzie czynny). Zapomniałam o naklejce na legitymację i wygląda na to, że mam ją ważną tylko do dziś

citrus

:rolleyes: no to pieknie:D 2 kg w dol ulalala;D mysle ze do wag i gabarytow nszych brzuszkow mozna zalozyc osobny wątek,lub pisac tam gdzie fotki dajemy:-) Bo mnie osobiscie bardzo ten temat interesuje:D

Ja obecnie-kawa, sniadanko i wypad z domu:baffled:

eklerkaa
witaj!!:D
sembonzakura własnie!!Spodnie ciązowe!!! Dziewczyny !! Pomocy!!:D Co prawda jeszcze latam w przedciazowych,leginsach itd ale jakies portki by mi sie przydaly,bo cos czuje ze niedlugo pewnego pieknego poranka zdziwie sie co mi z przodu wystaje;D Gdzie mozna nabyc jakies fajne jeansowe ciązowe!?
A co do schylania,poki co jest ok,daje rade. Raczej odczuwam pewnegorodzaju dyskomfort jak zabardzo sie poschylam itd

nanulika ja tez sobie bata na jedzenie w ciazy ukrecilam;D Aczkolwiek,miewam chwile slabosci. Ale ale nie damy sie;D max.10kg i ani grama wiecej.

Ostatnia edycja:
hehe zobaczymy w maju co z tych zalozen do 10 kg bedzie :) generalnie 12-14 kg to norma i mysle ze nie ma co panikowac jesli + 14 na wadze jest, po porodzie polowy juz nie ma reszte przy karmieniu i opiece nad dzieckiem sie zrzuci

Noelle- ja w poprzedniej ciazy w h&m lub c&a sie zaopatrywalam w ciazowe rzeczy akurat trafily mi sie przeceny i zakupilam kilka par spodni, bluzek ciazowych nie kupowalam tylko zawsze normalne jakies luzniejsze "rosnace ze mna" :) a w domu w normalnych spodniach dresowych tak mi bylo najwygodniej

wlasnie sie zorientowalam ze juz lipcowki maja swoj watek

eklerkaa- witaj

a ja dzis mam zdrowiec, m zawiozl synka do przedszkola nawet razem spali zebym ich nie zarazila :) ale przed 6 maly zauwazyl ze mnie nie ma i tak zaczal sie nasz dzien :)

citrus, Nia dzięki. To musze tam zajrzec i zobaczyc co oferują:D

Nia -zdrowiej!! Ja juz całkiem dyspozycyjna;D Trzymam sie ostro kwesti 10kg.
Znajac zycie,przyjdzie czas na weryfikacje planow:D normy są rózne,w zalezności od wyjsciowego BMI.Ale mnie one średnio przekonuja wiec trzymam sie mojej 10:D

Witajcie;
ja mam za sobą ciężką nockę. Iggy dał mi do wiwatu.
Coś mi się zdaje, że jutro zamiast cmentarza będę miała tu szpital...

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa mieszkam w UK a dokładnie w Luton.
Jestem w 13 tyg ciąży poród planowany na 5 maj :)
Jestem tez mamą 2 latka :)
nie znam płci ale mam nadzieje że tym razem dziewczynka :)

PS. jak wstawić suwaczek pod moimi wypowiedziami?
mam juz zrobione 2 suwaczki tylko nie wiem gdzie je wkleić.

Witaj;
aby wstawić suwaczek: wejdź w ustawienia - edytuj sygnaturę - wklej adres suwaczka - zapisz. Powinno zadziałać :tak:

Mmm... chciałabym już zobaczyć mojego Bąbelka, a tu jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu do 26 listopada :szok:
Ogupnę chyba.

Zapominajka, to chyba dobrze, że zamiast cmentarza będziesz miała szpital :pPP Tak to zabrzmiało... :-)
A co z Iggym? Chorutki?

reklama
Citrus a ty miałaś robione badania prenatalne????? No ja też będę miała kolejną wizytę po wizycie u genetyka, którą mam 21.11 i też nie mogę się już doczekać... :-)

Do góry