Ej no babu, wiem, że mówiłaś, ale zupełnie później nie zwracałam na to uwagi, aż nasze posty pojawiły się jeden nad drugim.
I tak, tak, mój chłop ma w ogóle specyficzne poczucie humoru, dla niektórych niezrozumiałe, dla innych nazbyt zuchwałe, ale ja uwielbiam. My sobie z kamiennymi twarzami potrafimy powiedzieć coś śmiesznego i dopiero po chwili wyć jak prosiaki. I czasami mam wrażenie, że to ja jestem starsza od niego, a nie na odwrót, ale kocham. Nie wyobrażam sobie, jak mogłabym żyć z kimś w zbliżonym do mnie wieku, chyba bym "ogupła"
super, super..i fajnie, ze dal Ci szanse bycia mama, to swiadczy cudnie..
bo wiekszosc mysle, facetow tzw " z przeszloscia"( chociaz to takie drobnomieszczanskie, takie "przyworskie"..) , ktorzy maja juz dorosle dzieci, raczej nie chce juz brnac w tym kierunku...przywrocil mi chlop wiare w ludzi:-)
a pisze," takie przyworskie"...bo mam taka kolezanke, jest chirurgiem, pracuje w szwecji..i jej kula u nogi jest to pochodzenie
...nikomu sie nie przyznaje, ze pochodzi z tego swojego przyworska, wszystkim mowi ze jest "z warszawy_"
...
i jest to tak zalosne, takie: co ludzie powiedza, co ludzie pomysla, bleeeeeeeee
i my tak w swoim gronie troche sie z tego smiejemy
lecz coz..sa ludzie i ludziska;-)
troche zakrecilam, w kazdym razie chodzi mi o to, ze faceci sa raczej wygodni, a przyworskie jest to, ze mlodsza partnerka i owszem, duma,profit...ale bez zbytnich poswiecen, bo w koncu wygodnie juz maja , swoje juz przezyli...
wiec szacun dla Twojego W i tak trzymac
a moje dziecko to mnie rozwala normalnie, mowi do jakies babcinki co ja ciastkiem chciala poczestowac: nie widzisz , ze mam rece zajete..
..dzisiaj narysowala sie z czarnymi wlosami i taka zdziwiona:no jak to kto, to ja, bylam u fryzjera...no powala mnie na beton
..
bylismy latem w zamosciu i siedzimy w knajpie na dworze, godz 22 jemy cos ze znajomymi..podchodzi jakis pijaczek i zaczyna prosic " na chleb" a czuc woda od niego na kilometr..no i nikt nie jest glupi, moj S mowi, ze chetnie mu zakupi kolacje, a on swoje...ze na chleb, ale sam go kupi itd..co juz nas dosc zirytowalo..
na co Marian widzac, ze nie odpuszcza mowi tak: a cym ty bedzies jadl ten chleb jak mas tylko dwa zeby
facetowi rece opadly,mi tez i wszystkim ludziom dookola