reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
U mnie nic, bo co zwalczę jeden - w innym niespodziewanym miejscu pojawiają się 2. To jak walka z wiatrakami.
Do tego moje włosy zamieniły się we włosie od miotły. Wszystko jest nie tak :-(

W poprzedniej ciąży nie pamiętam jak było, wiem, że włosy miałam bardzo mocne.

ja z cera problemow nie mam. Natomiast włosy wypadaja mi na maxa:/ Lykam witaminy jak lekoman a efektow zero:/ Moze pora na zmiane?? Jakie wy stosujecie?

Nia a to te syfy to nie urok dla mnie tylko katorga, niech znikają :wściekła/y:
Ogólnie to już mnie tyłek od siedzenia boli, ale muszę zrobić to co nanioosłam do domu bo mnie szefowa udusi, a taaak mi się nie chcę, najchętniej bym leżała i zbijała bąki.
Zero energii, non stop spać mi się chcę :no:

Wtrącę się, bo z Kubą w ciąży miałam wysokie ciśnienie, nawet 150/90 i siedziałam na L4.
Ginka wysłała mnie do kardiologa i brałam Metocard (nie pamiętam dawki).
Maksymalna norma ciśnienia to 140/80.
Aisha_23, u Ciebie to drugie jest zdecydowanie za wysokie. Ale myślę, że do środy na pewno nic złego się nie stanie.

Fiołkowa ja siedze w domu, biore leki i wtedy jest ok. taki wyskok zdazra sie rzadko jak nie wezme leku albo sie jakos zmecze albo za duzo nachodze itd.

Ja z cera mam od czasu do czasu problem berdziej martwi mnie ze wygladam jak bym nie spala w nocy pod oczami szare cienie ,a wlosy to fakt katastrofa m sie smieje bede lysa :wściekła/y:.
Noelle-dzieki za informacje o pulsie bo myslalam ze to nie dobrze normalnie mialam z 80

reklama
Ja pryszczy mialam tez sporo, ale od jakiegos tygodnia zniknely i jest cacy. Cisnienie w miare ok. Przed chwila mierzylam to 121/76 puls 91. Wzielam proszka, ktorego mam brac pod wieczor, jestem dobrej mysli. Tamto cisnienie mnie kwalifikowalo do szpitala, na szczescie szybko spadlo.

Do góry