reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Pam podziwiam Cie,tyle wycierpialas i potrafisz sie jeszcze usmiechac ... Mam nadzieje, ze nic zlego juz Cie w zyciu nie spotka. Jestes tak mloda, a przeszlas wiecej niz pewnie nie jedna z nas.

Trzymam kciuki za udany cykl i czerwcowe dzieciatko :*

reklama
Emailia - musisz lezec, plackiem, najlepiej na brzuchu. A czy masz przy plamieniu jakies bole? Bole z krzyza nie zapowiadaja nic dobrego, jezeli ich nie masz to glowa do gory. Jaka dawke dupka przyjmujesz, jezeli 2x1, wez jednorazowo wieksza dawke (2 naraz) i zwieksz do 3x1. Oczywiscie najlepiej skonsultowac z lekarzem. W ciazy z corka bralam konskie dawki dupka, wszysko skonczylo sie dobrze.

Dziękuję Wam za przyjęcie :-)
U lekarza już byłam, beta pięknie przyrasta.
Pierwsze USG mam 14.09. i już się nie mogę doczekać :-p
To moje pierwsze dziecko, o które strasznie długo walczyliśmy. Więc szczęście ogromne! :-)

emalia - masz racje, teraz najlepiej wyleżeć i trzeba czekać. LEkarze też nic więcej by nie zrobili, najwyżej by Ci kazali leżeć w szpitalu a tylko przez to miałabyś większy stres bo byś sie zamartwiała co z pozostałymi dzieci

a ja w końcu pojechałam do gabinetu bo sie dodzwonić nie mogłam. Mam wizytę na 19.09 ... ulżyło mi że mam już tą wizytę bo to nie lada wyczyn. Niestety o tej godzinie że muszę wybrać urlop bo inaczej to pod koniec października grrrr ... tyle kasy trzeba dawać a takie terminy, ten świat stanął na głowie

Aguś super, że beta rośnie!

Lori jeśli lekarz dobry, to niestety tak jest. Ja mam u mojego to samo. Zastanawiam się czasem jak oni takie tempo pracy wytrzymują.
Ważne, że masz termin i to wcale nie taki odległy. W 8 tygodniu już sporo będzie widać:tak:

reklama
Zapominajka - właściwie to już będzie pierwszy dzień 9 tygodnia :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: ... a ty kiedy masz wizytę bo całkiem zapomniałam ?

Aga - pochwal się teścikiem w galerii:tak:

Do góry