reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Pam podziwiam Cie,tyle wycierpialas i potrafisz sie jeszcze usmiechac ... Mam nadzieje, ze nic zlego juz Cie w zyciu nie spotka. Jestes tak mloda, a przeszlas wiecej niz pewnie nie jedna z nas.

Trzymam kciuki za udany cykl i czerwcowe dzieciatko :*

reklama
Emailia - musisz lezec, plackiem, najlepiej na brzuchu. A czy masz przy plamieniu jakies bole? Bole z krzyza nie zapowiadaja nic dobrego, jezeli ich nie masz to glowa do gory. Jaka dawke dupka przyjmujesz, jezeli 2x1, wez jednorazowo wieksza dawke (2 naraz) i zwieksz do 3x1. Oczywiscie najlepiej skonsultowac z lekarzem. W ciazy z corka bralam konskie dawki dupka, wszysko skonczylo sie dobrze.

Dziękuję Wam za przyjęcie :-)
U lekarza już byłam, beta pięknie przyrasta.
Pierwsze USG mam 14.09. i już się nie mogę doczekać :-p
To moje pierwsze dziecko, o które strasznie długo walczyliśmy. Więc szczęście ogromne! :-)

emalia - masz racje, teraz najlepiej wyleżeć i trzeba czekać. LEkarze też nic więcej by nie zrobili, najwyżej by Ci kazali leżeć w szpitalu a tylko przez to miałabyś większy stres bo byś sie zamartwiała co z pozostałymi dzieci

a ja w końcu pojechałam do gabinetu bo sie dodzwonić nie mogłam. Mam wizytę na 19.09 ... ulżyło mi że mam już tą wizytę bo to nie lada wyczyn. Niestety o tej godzinie że muszę wybrać urlop bo inaczej to pod koniec października grrrr ... tyle kasy trzeba dawać a takie terminy, ten świat stanął na głowie

Aguś super, że beta rośnie!

Lori jeśli lekarz dobry, to niestety tak jest. Ja mam u mojego to samo. Zastanawiam się czasem jak oni takie tempo pracy wytrzymują.
Ważne, że masz termin i to wcale nie taki odległy. W 8 tygodniu już sporo będzie widać:tak:

reklama
Zapominajka - właściwie to już będzie pierwszy dzień 9 tygodnia :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: ... a ty kiedy masz wizytę bo całkiem zapomniałam ?

Aga - pochwal się teścikiem w galerii:tak:

Do góry