reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Lori testowanie miałam zaplanowane na dziś/jutro bo tak powinnam dostać @. Ale po ostatniej jednej kresce zraziłam się i poprostu czekam. Jeśli @ przyjdzie to przyjdzie a jak nie to odczekam tydzień i zrobię ponownie test.

reklama
emalia dziewczyny maja racje lez i odpoczywaj, w tak wczesnej ciazy lekarze i tak nic wiecej poza dupkiem nie moga zalecic, przede wszystkim nie mysl za duzo i nie zamartwiaj sie bedzie dobrze
Lorelain dobrze ze termin wizyty juz ustalony, masz szanse ze na usg juz zobaczysz/uslyszysz bicie serduszka fasolinki. Ja tez musze umowic sie na wizyte, ale ja najpierwmusze pilnie skontaktowac sie z przychodnia by przedluzyc pakiet zdrowotny, ktory mi sie konczy, ehh bede musiala wydac jednorazowo tysiac zloty, ale przynajmniej na polroku mam spokoj nie nie place osobno za wizyty czy badania, a to w przeliczeniu na kazda usluge sie oplaci.

Hej dziewczyny!! tradycyjnie juz -ja tylko na minutke. Powiem Wam ze najadlam sie dzisiaj w pracy strachu:surprised: Dyzur był cięzki a mnie w polowie zaczął bolec brzych jak na @! :/ Na szczescie pracuje gdzie pracuje wiec 15 minut pozniej lezalam juz w gabinecie na oddziale ginekologii na usg. Wszystko na szczescie dobrze:D Widziałam bąbla:D wymiarowo odpowiada 5/6 tygodniom ciązy i serducho juz bylo widac!!! Dostalam do lykniecia duphaston i recepte. Mam sie oszczedzac i nie przemeczac. W zwiazku z powyzszym ide sie klasc.
Mam nadzieje ze tu u Nas dobrze. Jutro mam wolny dzien to nadrobie.
buziaki!!

Zapominajka
wspolczuje ale to kazdego moze spotkac bo w kazdej chwili moze przyjsc ja mam poki co odruchy wymiotne np jak wejde kilka razy po schodach w domu albo przejem sie torche...

Lori to super ze udalo ci sie umowic na wizyte:)

biedroneczka fajne takie cos i nie ma limitu??
Dziewczyny pytalam wczesniej jak sie wstawia zdjecia chcialam dac zdjecia testow:)

Pam- trzymam kciuki co byś kochana dołączyła do nas jeszcze w maju :*
Mamolinka- uprzejmie informuje ,że leże w wyrku , Dupke i nos-pe zażyłam :)
Zapominajka- ty się bidna masz z tym kibelkiem :eek:
Lena- troche mnie pobolewa podbrzusze,ale już sama nie wiem czy z plamienia czy z nerwów.
Aga- trzymam kciuki za spokojną ciąze :)
Lorelain- no nareszcie kochana jest termin do odliczania. Szybko zleci :tak: Normalnie jestem w szoku ,że do prywatnego tak długo się czeka.
Paulinka- żadnych złych myśli. Wredna małpa na pewno nie przyjdzie i ujrzysz dwie piękne kresunie :)
Biedronka- dopiera teraz zauważyłam,że a awatakru masz kotka. Ja cały czas myślałam ,że to skóra dzika :-D

Mnie tez kusi zrobić jutro jeszcze jeden test "na pamiątke" ale z drugiej strony się lękam.

Perełko86 po fakcie fajnie. Ale co przezyłam to moje.Oczywiście prawie sie powyłam,cały oddział na nogi postawiłam..... Ważne ze dobrze jest

Perłka- musisz wejść w zaawansowaną edycje a nie szybka odpowiedz i tam masz taki spinacz i to wciśnij i otworzy ci sie nowe okno do załączników i tam już jest prosto :) ALe napisałam po chińsku :-D

reklama
biedroneczka fajne takie cos i nie ma limitu??

Nie limitu co do wizyt nie ma, jedynie na badanie np laboratoryjne musze miec skierowanie od lekarza. Ale plus taki ze nie ma problemu by chodzic na USG czy konsultacje do ginekologa czesto a nie to co na NFZ gdzie czasami USG robia ci z wielka laska

Ale co przezyłam to moje.Oczywiście prawie sie powyłam,cały oddział na nogi postawiłam..... Ważne ze dobrze jest
Najwazniejsze ze wszystko w porzadku, trza sie oszczedzac

Do góry