reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Noelle, dobrze że wszystko okazało się być ok :)

Mhm... leżę i oglądam seriale z Tatuśkiem :-D Wzdęcia mi dokuczają jak jasny gwint (pozwolilam sobie usunąć drugą część wypowiedzi, bo była związana z puszczaniem bączków :p :sorry:)

Ostatnia edycja:
Aaaaa wiecie co najdziwniejsze:szok: ze doktorzyna robil mi usg przezbrzuszne!! nie dopochwowe:eek: i serducho bylo widc i wogole wszystko:-) co prawda powiedzial 5/6 tydzien a ja juz prawie 7. ale biore poprawke na to udg wykonany rzez powloki brzuszne! podobno mniej dokladne itd. oby!

Pam- nie ważne dokładnie kiedy byle by było i zdrowe. ALe jak urodzisz 10 czerwca to sie nie pogniewam. Bedziemy mież z tego samego dnia :)
Citrus- ja mam takie burczenie w brzuchu ,że chyba na pół wsi mnie słychać :) Nie wiem czy to od tych tabletek czy co?
Noelle- ale ci fajnie z tym USG. Ja prz dobrych wiatrach zobacze dopiero 17-ego ( chyba że jutro pojade do szpitala).

Rano zadzwonie do ginki , bo wyczytałam że po dupku też mogą być plamienia :sorry:

Dzieki dziewczyny!!
Ja juz na nogach,no moze nie do konca bo leze w łózku z ......kawa:zawstydzona/y: Pewnie za dnia znowu czeka mnie 3 godzinna drzemka:-D
Przez wczorajsze wydarzenia ,w nocy mi sie snily dziwne rzeczy jakies, co dokladnie nie pamietam ale scisle powiazane z ciązą oczywiscie:confused2:

Probuje nadrobic teraz co tu sie dzialo ostatniego dnia

Emalia kochana przykro mi z powodu tego plamienia. Powiedz jak Ci mineła noc? Jak sie dzisiaj sprawy mają? Dobrze,ze masz w planach dzisiaj telefon do gina. Trzymam ciagle kciuki by wszystko było dobrze!!

aga_27 Witaj!! Moj tez pierwszy maluszek i tez wystarany i wyczkany.Ja wizyte mam 13 wrzenia wiec w podobnym terminie bedziemy sie wizytowac:D pozdrawiamEwusia12 ,witaj w Naszym gronie:D

Zapominajka oj wstaje o barbarzyńskich porach ,jak to pieknie ujełas:D Jak widzisz chyba mi juz to w krew weszło,dzień wolny a ja o 5:30 juz wstałam:/

citrus Kochana!!! Wczoraj nie doczytałam . Wybacz więc . Za to dzisiaj Ogromnie Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!! :-) Aahh ja pamietam jak ja szukalam pracy bedac na studiach dziennych:/ To byla jakas masakra. Fakt,ze ja mialam strzenie duzo praktyk na studiach ale pracodawcy sprawy nie ulatwiali i koniec koncow nie pracowalam bedac na dziennych.

agusia8 witaj!! Tu połowa czeka na testowanie:d Wiec regul zadnych nie łamiesz:D to kibicuje Ci bardzo,zeby 17 tesior wyszedl pozytywny:D Przeslylam fluidki ciązowe &&&&&&&&&&& :*

karotka00 Dasz rade,zdolna babeczka z Ciebie:D wszystko da sie ze sobą pogodzic najgorzej sie zdecydowac.

mamolinka90 jak dzisiaj nastroj??:Dgotowa na jutrzejsze testowanie?

paulinka109 jak tam sprawy małpowe sie maja?? licze ze nie ma@.

Widze,ze podjelyscie tez i temat wagi i cwiczen w ciązy:D Jestem tematem tym bardzo zainteresowana. Tez chcialabym w miare dobrej kondycji ciaze przejsc a i potem nie koniecznie straszyc 40 kg nadwagi. Ale co to bedzie to nie wiem:/ znalazla ktoras jakas fajna strone z cwiczeniami dla brzuchatek?? Faktem jest ze ostatnie dwa miesiace sobie odpuscilam:/ Trzeba by sie rozruszac i pouelastyczniac co-nie-co:-)

oki nadrabiam dalej.....
Pam kochana nasza!! Prosze mi sie tu nie zalamywac. Głowa do góry!! Zobaczysz w tm cyklu sie uda:D Całe forum trzyma kciouki wiec nie moze byc inaczej:D

-Lorelain- Widze ze udało Ci sie umowic na wizyte:D No to super!!U mnie tez niestety tyle trzeba czekac,dobr lekarz-dlugi termin. Juz wtedy na pewno wszystko bedzie pieknie widoczne:d Wogole co u Ciebie kochana??

Dzień dobry;
wczoraj po moim ostatnim poście padłam (było mi słabo okropnie). W nocy 2 przesłuchania miałam...

Zapominajka - właściwie to już będzie pierwszy dzień 9 tygodnia :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: ... a ty kiedy masz wizytę bo całkiem zapomniałam ?
12 września, za tydzień.

Hej dziewczyny!! tradycyjnie juz -ja tylko na minutke. Powiem Wam ze najadlam sie dzisiaj w pracy strachu:surprised: Dyzur był cięzki a mnie w polowie zaczął bolec brzych jak na @! :/ Na szczescie pracuje gdzie pracuje wiec 15 minut pozniej lezalam juz w gabinecie na oddziale ginekologii na usg. Wszystko na szczescie dobrze:D Widziałam bąbla:D wymiarowo odpowiada 5/6 tygodniom ciązy i serducho juz bylo widac!!! Dostalam do lykniecia duphaston i recepte. Mam sie oszczedzac i nie przemeczac. W zwiazku z powyzszym ide sie klasc.
Mam nadzieje ze tu u Nas dobrze. Jutro mam wolny dzien to nadrobie.
buziaki!!

Przeżycia ci nie zazdroszczę, ale tego usg bardzo.
Pokażesz nam fotkę?

Emalia co u Ciebie?

Cześć Ciężarówki :-D Mam nadzieję, że macie się dobrze i żadna z Was nie cierpi już od rana na chlustające wymioty itd. :)

Cześć Oczekujące Na Test - liczę na to, że żadna z Was nie zaliczyła przez noc Małpiszona? :-)

Ja się wybudzałam w nocy, gdzieś mnie kłuło obok pępka gdy leżałam na prawym boku. Mam dziś ginekologa (acchhhhżesz, strzeliłam we wszystko jak trza, nawet z tą datą lekarza na dziś, którą rezerwowałam na początku sierpnia), więc dowiem się wszystkiego. To takie stresujące być w ciąży, omg, omg, omg.

Macie na dobry dzień coś, co obudziło mnie o poranku :)

[video=youtube;ejorQVy3m8E]http://www.youtube.com/watch?v=ejorQVy3m8E[/video]

O, te jutjuby dobre będą, możemy sobie didżejować nasze ulubione kawałki, łyhyhyhhyy

Ostatnia edycja:
Zapominajka zdjecia nie dostałam. Ba! nawet nie poprosilam. A tak zestresowana bylam ,ze uslyszawszy ze wszystko dobrze i widzac serducho bijace ,poprostu uskrzydlona i wpelni usatysfakcjonowana udalam sie dalej do pracy:-)

reklama
Do góry