reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

U mnie mdłosci wrociły.. a co!! przeciez trza sie jeszcze pomeczyc...

weronika ja miałam prawie wszystkie objawy PMS z wyjątkiem jednego... NIE MIAŁAM comiesięcznego
WK...RWA!!!

Dzis mija kolejny dzien jak miesiaczki nie ma..czuje ze nawet sie nie zapowiada..bo nie boli mnie nic,czasem tylko tam w dole cos da znac o sobie..
A powiedzcie dziewczyny, jak mialyscie termin miesiaczki ktora nie nadchodzila to jak sie czulyscie??

reklama
Witajcie kochane;
u mnie za oknem szkaradna pogoda i nawet mi się z łóżka wstawać nie chciało.

Noelle zdrówka bidulko!

Dzis mija kolejny dzien jak miesiaczki nie ma..czuje ze nawet sie nie zapowiada..bo nie boli mnie nic,czasem tylko tam w dole cos da znac o sobie..
A powiedzcie dziewczyny, jak mialyscie termin miesiaczki ktora nie nadchodzila to jak sie czulyscie??

Myślę, że wczoraj już ci dziewczyny odpisały.
Zrób test. Nikt tu nie jest jasnowidzem.

Zapominajka mi też się nie chciało wstawać z łóżka, ale niestety musiałam :( już o 5:20 :( uważam, że dwa dni weekendu na odpoczynek to dla mnie stanowczo za mało;-)

Weronika też uważam, że powinnaś zrobić test, nie wiem po co się nakręcasz, idź do apteki wydasz 10 zł i po kilku minutach będziesz miała pewność.

Ostatnia edycja:
asia ja mieszkam i pracuje w wilanowie :-)
a ursynów uwielbiam , strasznie chciałam tam mieszkać.

weronka zrób test. i wszystko będzie jasne.

ja dziś chyba koło 7 wstałam. nie wiem czy pamiętacie,że cierpiałam na bezsenność? a odkąd dowiedziałam się ,że jest serduszko to śpie w nocy. wprawdzie czasem budzę się o 5 ,ale najważniesze ,że śpie całą noc.:-D

ja w nocy spię jak suseł ;p ale rano to młody robi pobudkę koło 6 (raczej przed) na mleko, potem jak mamy farta zasypia i czasem lula do 8, ale dziś 7.30 :( a ja z tych kochających spać, zanim się młody pojawił to jak mogłam to nie ruszałam się z łóżka przed 10.. ehh

reklama
Do góry