reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Agara to co się nie chwalisz?

Chwale się :) wszystko ok serduszko bije małe rośnie , dostałam fotke z usg a następna wizyta 20 listopada :) ważono mnie i nic nie przytyłam nic a nic
a termin porodu przesunął się o 4 dni czyli 27 maj ale to sie jeszcze pewnie zmieni nie raz :)

Ostatnia edycja:
agara gratuluje.

ja dziewczyny tak cierpie na nudności ,że szok. nie mogę jeść mięsa, wędlin, sałaty, majonezu, ketechupu przypraw. ciągle mnie boli żołądek,
przyswajam wszystko co kwaśne tzn ogórki, pomarańcze,
i jeszcze jogurty

Chwale się :) wszystko ok serduszko bije małe rośnie , dostałam fotke z usg a następna wizyta 20 listopada :) ważono mnie a termin porodu przesunął się o 4 dni czyli 27 maj ale to sie jeszcze pewnie zmieni nie raz :)
Swietne wiadomosci :tak: ,mi tez termin skacze ostatni raz koniec kwietnia 28,30.teraz 22,24 kwietnia oczywiscie gin mi -10 robi bo przy 3 cesarce to normalne :-)

Hej,
witam się i ja.. sorki, że tylko tak podczytuję i nie piszę, ale od kilku dni ledwo żyję.. najchętniej położyłabym się do łóżka i obudziła po skończonym I trymestrze.. z nadzieją, że pewne jego "przywileje" miną.. generalnie non-stop mi niedobrze, nie mam ochoty nic jeść, dodatkowo od 3 dni mam na maxa zawalone zatoki - nie mogę oddychać i z tego pobolewa mnie ciągle głowa... a jeszcze dziś rozwaliłam zderzak w moim autku, bo wjechałam w faceta przede mną.. :wściekła/y:tyle dobrego, że jemu nic się nie pogięło, bo przywaliłam w hak, ale ja mam popękany zderzak, a nie mam autocasco.. :/ eh, życie.
W każdym razie podczytuje Was na bieżąco i kibicuję każdej z osobna :tak: jaki wrócę do świata żywych, to może będę bardziej "rozmowna".. :tak:

Noelle1986 - czosnek, herbata z cytryną, sokiem malinowym, miodem, gorące mleko z masłem i miodem,rosołek tłusty a gorący ;-) syrop z cebuli (siekana cebula zasypana cukrem, aż puści sok) - PS. sorry, ale ja bym się murowanie porzygała!!! :no:, inhalacje olejkami eterycznymi, krople do nosa z soli morskiej np. Pure Sea, syrop *spam*, maść majerankowa pod nos, wygrzewanie w łóżeczku... i czekanie na lepsze czasy!

Ostatnia edycja:
Noelle ja od wczoraj też walczę z choróbskiem i jak byłam u lekarza wczoraj to mi zalecił abym psikała sobie w gardle Tymsalem ( to jest areozol ziołowy całkiem bezpieczny dla kobiet w ciąży) Mam 3,4 psiknięcia do buzi, zamknąć buzię poczekać ok 3 min i następnie przepłukać buzię ciepłą wodą. Do tego zrobiłam syrok z cebuli i wcinam nieograniczone ilości czosnku i powiem Ci, że zaczynam czuć się coraz lepiej.
Zdrówka :)

reklama
Do góry