reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hej dziewczyny
Kurcze ile stron do nadrobienia, nie bylo mnie 1,5 dnia i normalnie....

JA nabralam troche energii i zabralam sie wczoraj za przegladanie i obrobke jesiennych fotek, jak patrze na te sliczne fotki z tamtego tygodnia, takie piekne slonce i te kolory, to az mi sie humor poprawia, a dzis buro na dworze. Mam dzis tyle do zrobienia w domu ze zastanawiam sie od czego zaczac, nabralam checi by zrobic porzadki w papierach i szafach ile uda sie zrobic zobaczymy heheheehe

karlaczek trzymaj sie i wpadaj do nas odczasu do czasu, wiem ze pewnie Ci ciezko, ale po smutnych dniach napewno zaswieci i dla was slonce

Kochane poniewaz juz coraz bardziej sie znamy zaczynaja sie powoli USG ze wskazaniem plci itp, chcialabym zmienic troche postac naszej listy majowek, w watku bez komentarzy jest propozycja przy dwoch pierwszych dziewczynach z listy, oczywiscie jesli chcecie mozemy dodac do tego dodatkowo nasze imiona itp. Jak sie na to zapatrujecie? No i ewentualnie powoli chcialabym by lista byla aktualna i zawierala wszystkie z nas te aktywne, bo napewno zdazy sie tak ze ktos po napisaniu kilku postow rezygnuje z forum, a jest nas juz sporo.

Jak dla mnie ok. Ja bym chciała uaktualnić grupę zamkniętą.
Jeśli kogoś nie ma, a chciałby proszę o PW, macie tam podgląd na na członków. Jest kilka dziewczyn które się nie udzielają. Proszę o info co z nimi zrobić.

Ja uważam, że to dobry pomysł i może wtedy wyjdzie które dziewczyny korzystają z forum a które nie, te które korzystają napiszą biedroneczce aktualne dane wg przykładu podanego dziś przy liście majówek,
pozdrawiam :)

ps karlaczek strasznie mi przykro :( dla Twojego Aniołeczka
[*]

Ostatnia edycja:
buu szpital w domu syn chory m chory i mnie w gardle drapie... :(

ja tez jestem za uaktualnieniem listy, duzo dziewczyn juz od dawna nie pisze jak by co zawsze moga przeciez dolaczyc i mozna dopisac, a na liscie wyrazisciej i przejrzysciej jest jak sa te osoby ktore sie udzielaja na naszych majowych watkach

karlaczek- sciskam mocno i zycze duzo sily, sama przez to 2 razy przechodzilam,mysle ze taki pogrzeb dziecka jest bardzo waznym etapem na tej smutnej drodze, tez to przy ostatniej stracie przechodzilam, trzymam mocno kciuki by Wasze marzenie o dziecku jak najszybciej sie spelnilo

biedroneczka - już wysłałam dane, jestem za uaktualnieniem :)
zapominajka - do Ciebie tez napisałam PW, bo ni ma mnie jeszcze na zamkniętej, a chciałabym.. :tak:

Nie wiem, jak rozwiązać problem osób, które realnie już się nie udzielają.. chyba dałabym im jeszcze trochę czasu, może wrócą..?

reklama
Ja tez sie uaktualnie tylko z domu:) w tel niewygodnie:)

A scigam wizytujace Zapominajko,bo nie wiem jak wy ale ja napawde 3mam kciuki za wizytujace! I sie martwie jak ktos prosil o kciuki wpisujac sie na liste wizyt a potem znaku nie daje...
Moze przez moje 2 straty...

Uwazam jednak ze jak ktos sie wpisuje na liste wizyt to powinien dac znac...

Do góry