reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

A ja nie jestem chora, a ciagle mam katar;] Szczegolnie rano i w nocy:wściekła/y: Czytalam cos o tzw. katarze hormonalnym i nie wiem czy to taki czy nie;]

Tez bym chciala, zeby ten 1 trymestr juz sie skonczyl... I mam nadzieje, ze w II bedzie o niebo lepiej;)

I ciagle jem - szczegolnie popoludniu i wieczorem, bo jak nie jem to jest mi niedobrze;/ Musze cokolwiek - chociazby landrynke grr;/ Od 17 zjadlam juz 2 miski zupy pomidorowej i 4 kanapeczki w jajku;/ I czuje, ze zaraz znowu bede musiala cos zjesc:wściekła/y:
A niestety malo rzeczy mi teraz wchodzi:no:

reklama
U mnie ostatnio z jedzonka to najlepiej wchodzą owoce - jabłka Ligol, pomarańcze, banany, kiwi.. na kolacje zaplanowałam sałatkę owocową... natomiast dziś do południa w ramach śniadanio-obiado-podwieczorku wrąbałam 1kg gotowanego bobu - to jutro murowanie będę mieć największy brzuch z was wszystkich!!! :-D

Aśka widać u Ciebie już brzuszek?

widać, widać... nie da się ukryć:)

kochane,podajcie jakies domowe i dla nas dopuszczalne sposoby na grypsko!

Olga chyba podała wszystkie możliwe domowe sposoby:-):-):-)

Współczuję wszystkim cierpiącym z powodu nudności, ja na szczęście miałam z nimi tylko krótki epizod, chociaż jak za długo nie jem to też mi nie dobrze ale ogólnie prawie wszystko wróciło do normy.

Olga dla mnie inne jabłka niż ligol mogłyby nie istnieć:tak: wręcz je uwielbiam:-p

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewuszki!

Cieszę się, że kolejny dzien udanych wizyt za nami:-D

Kasienkadg ja też się ostatnio budzę z zatkanym nosem i katarem. Podobno w ciąży to częsta przypadłość.

Smażę naleśniki z serem i może trochę z konfiturami, chodzą za mną od kilku dni, a będę jutro miała do pracy na drugie śniadanie:)

Dziewczyny odebrałam dziś wyniki krwi i moczu, troszkę się zaniepokoiłam bo mam wysokie ph, ostatnio miałam 7, a dziś 8. Troszkę się stresuję, mam nadzieję, że to nie żadne bakterię czy też zapalenie. Czytałam w internecie że wysokie ph może być spowodowane dietą, ciekawe co powie Gin w piątek.

Hej kochane,
Ja juz w drodze do pracy,dzien dobry!
Deszcz pada wiec dodatkowo ciezej sie wstawalo (uwielbiam spac przy szumie deszczu za oknem). Dzis polmetek tygodnia,jakos w sumie mija ten tydzien... byle do piatku!:)
Dobrze widze ze dzis nikt nie wizytuje?

Witam z rana mi tez ciezko sie wstawalo wczoraj popoludniu usnelam ,a w nocy z boku na bok sie obracalam i nie moglam usnac jak juz udalo sie to zegar dzwonil .

ja konam dalej.....w nocy spalam na raty,takie spanie to nie spanie:/ Słowa wykrzstusic nie moge.Dysfunkcja gardla na całego:/ Niech mnie ktos dobijeeeeee..........

reklama
Do góry