reklama
weronika25
Zaciekawiona BB
Wściekła chodziłam
Jutro z rannych sików![]()
nie mam testu ;-) ,troche sie boje ze za wczesnie..w tamtym miesiacu dostalam tego samego dnia 29dc..o tej porze juz mialam okres a dzis cisza..
A wy mialyscie cos takiego ze zanikl PMS badz nie byl tak wyrazny jak zawsze co miesiac? i okazalo sie ze to ciaza?
George81
Fanka BB :)
Cześć wszystkim, ja dalej w procesie umierania. Ledwo oddycham przez zatkany nos, całe rano wymioty. Jakoś nie mogę sie wykurowac bez leków.
Gratuluje slicznych fotek z USG, to możliwe,ze już dwóch chlopaczkow będziemy mieć?Choć to jeszcze tak wcześnie, ze wszystko sie moze zdarzyć:-)
Weronika, co do Twojego pytania, to trudno powiedzieć, bo ja przy każdej ciąży miałam inaczej. Ale przy tej faktycznie nie ciągnęło mnie pod koniec do słodkości i tlustosci, nie było przedokresowego pryszcza i brzucha mi nie wywalilo jak zazwyczaj. Czułam,ze jestem w ciąży, dlatego test zrobiłam nawet przed terminem okresu. Podobnie w poprzedniej ciąży.Rób test i nie pekaj, trzymam kciuki!
Gratuluje slicznych fotek z USG, to możliwe,ze już dwóch chlopaczkow będziemy mieć?Choć to jeszcze tak wcześnie, ze wszystko sie moze zdarzyć:-)
Weronika, co do Twojego pytania, to trudno powiedzieć, bo ja przy każdej ciąży miałam inaczej. Ale przy tej faktycznie nie ciągnęło mnie pod koniec do słodkości i tlustosci, nie było przedokresowego pryszcza i brzucha mi nie wywalilo jak zazwyczaj. Czułam,ze jestem w ciąży, dlatego test zrobiłam nawet przed terminem okresu. Podobnie w poprzedniej ciąży.Rób test i nie pekaj, trzymam kciuki!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
George zdrówka bidulko!!!
kijaneczka
Początkująca w BB
George duzo zdrowka zycze!
mysiak
Fanka BB :)
U mnie mdłosci wrociły.. a co!! przeciez trza sie jeszcze pomeczyc...
weronika ja miałam prawie wszystkie objawy PMS z wyjątkiem jednego... NIE MIAŁAM comiesięcznego WK...RWA!!!
weronika ja miałam prawie wszystkie objawy PMS z wyjątkiem jednego... NIE MIAŁAM comiesięcznego WK...RWA!!!
reklama
Podziel się: