reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Siemanko!
Ale dziś naskrobałyście!

Nia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!

Feelfine bardzo mi się podoba to łóżko, jakbym miała dwójkę dzieci pewnie bym się nad taki zastanawiała. Zszokowałaś mnie z tymi położnymi, że już nie mają terminów, a to niby tyle jeszcze czasu. Ja na poród , jeżeli będzie przewidziany naturalny chce sobie opłacić sprawdzoną położną z którą rodziły moje przyjaciółki, ale mam zamiar do niej zadzwonić w 4-5 miesiącu.
Citrus czasami jak Cię czytam uśmiecham się sama do siebie, mnie też ,,dupa swędzi” ;) jak sobie pomyślę, że zaraz będę sobie smażyła placki ziemniaczane!!!
Idę powoli zrobić zdjęcie swojego brzuchola, którego jako tako nie widać.

Nia - wszystkiego naj naj :)

Ja po wizycie i usg - jak na razie wszystko super! Opisze wieczorkiem w odpowiednim miejscu co i jak bo teraz tak na szybko z telefonu pisze ;)

reklama
26.10 i tym razem nie popuszczę nie wyjdę bez zdjęcia, bo nie mam żadnego! moja Gin mówiła spokojnie spokojnie jeszcze dużo ich będzie i co, Wy co chwile wstawiacie a ja nie mam ani jednego!

Do góry