reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Wyedytowałam temat zdjęciowy z II na galerię brzuszków.

Citrus wiesz, że też miałam tę myśl z szelkami :-D i psem.

A w kwestii ciasta to myślę, czy by Kai jabłecznika dla leniuchów nie zrobić :-D
To zdecydowanie mniej roboty niż wszystko inne.
Kaja wrzuć przepis do przepisów!

reklama
czesc kobietki;)

Wpadłam zobaczyc, co u was.
Kiepsko sie czuje i dlatego malo siedze na forum. Jak nie mdlosci, to spanie, to bol glowy... Byle do konca 12tyg i licze na to ze bedzie lepiej;)
Wczoraj mnie naszla ochota na karpatke wiec pieklam wieczorem
laugh.gif

Nia - sto lat!!!

A wszystkim laseczkom po wizytach gratuluje;) I trzymam &&&& za nastepne wizyty;)

A propos - kto dopisuje terminy w wizytowym wątku?;);-)

Dawać foty do brzuszkowego wątku;))):-D

Ostatnia edycja:
Wyedytowałam temat zdjęciowy z II na galerię brzuszków.

Citrus wiesz, że też miałam tę myśl z szelkami :-D i psem.

A w kwestii ciasta to myślę, czy by Kai jabłecznika dla leniuchów nie zrobić :-D
To zdecydowanie mniej roboty niż wszystko inne.
Kaja wrzuć przepis do przepisów!

juz wrzucam..;-)

dobra, wrzucam, wrzucam, ale gdzie my mamy watek z przepisami bo nie moge znalezc:szok::-D
wklej lineczka

Ostatnia edycja:
ja tez dzis słabo coś, głowa mnie boli, spac się chce
i mdli albo głodna jestem ;p sama nie wiem
i dzis mój brzuch raczej plaski, może to faktycznie wzdęcia były ;p zobaczy się wieczorem ;p

Zapominajko, jakoś mi się nie chce wierzyć, żeby zrobili juz od tego roku płatny macierzyński roczny... na pewno jakiś haczyk w tym będzie - jeden zresztą już jest - płatne 80 % a nie 100 %... chyba, ze chcą pokazać spadek stopy bezrobocia, bo jak wszyscy będą brali roczny, to już pewnie firma zatrudni na zastępstwo, a na te 5-6 miesiecy jak jest teraz, to jakoś rozdają pracę innym - przynajmniej u mnie

wątek przepisowy to smakowitosci majówek

Nia - wszystkiego najlepszego!

feelfine
- kurczę , to u Was naprawdę wcześnie trzeba o wszystkim myśleć!:szok: A czy ta położna, o której piszesz, to przychodzi jakoś często do Ciebie po porodzie? Bo tutaj to są 2 wizyty tak po 10 minut - a w sumie ja to miałam jedną, bo przed druga zadzwoniła, że jeśli wszystko OK, to ona nie będzie przyjeżdżać niepotrzebnie..

Citrus - Ty z katarem, że tak kichasz? Bo ja i teraz i w poprzedniej ciąży też przez całe 9 m-cy tak kichałam jak najęta - choć nie miało to nic wspólnego z przeziębieniem! Nawet w necie poszperałam, że to jeden z "objawów" ciąży :-D Teraz zdarza mi się kichać min. 2-3 razy dziennie - codziennie :-D

Chmurka84 - mamy dzieciaki w podobnym wieku, i ja też tak jak Ty kombinuję z przedszkolem dla Antka w wieku 2,5roku, a drugie bobo zostawię z Antkową nianią.. Tylko że chciałabym spróbować zapisać Antka do publicznego przedszkola, a tam chyba dopiero od 3 lat przyjmują, nie? to zostawało by tylko prywatne jakieś...

Zapominajka - mnie to sie wydaje, że to dopiero projekt z tym rocznym macierzyńskim.. a jak wiadomo od projektów do realizacji w Polsce to dłuuuuuga droga...

kora30, kasienkadg, nanulika, k.a.j.a. - witajcie

Na szybkiego z tel dzieki za zyczonka
co do poloznej tp w de do mnie przychodzila codzien przez 2tyg a pozniej raz w tygodniu +telefoniczne porady te odwiedziny poloznej przysluguja do pol roczku dziecka jakby noe przyszla to nie dostalaby mojego podpisu ze byla i kasa chorych tez by jej kasy nie wyplacila

reklama
Do góry