reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie weekendowo!

Mysiak
trzymaj się! Kiedyś to musi przejść.

Alfa1973 kolejną wizytę mamy tego samego dnia i też swojego maluszka widziałam ostatnio ponad 2 tygodnie temu.

Witamy George81!

Na tego lenia to ja już nie mam siły, zasiedział się u mnie na dobre.

Dziś w pracy, popijam kawkę, więc nie jest źle. Robię notatki do obrony pracy mgr, która coraz bliżej, aaa mam stresa.

reklama
Cześć,
ja miałam nockę z przygodami, ale jakoś żyję.

Ja nie spie..... wczoraj miałam mega wieczór z muszlą porcelanową.... przez prawie 3h nie wychodziłam z toalety....miałam apogeum rzmow z niedzwiedziem... az zawroty głowy mnie dorwały i ledwie zasnełam... dzis troszku lepiej, ale dalej mega mdli....

Do tego śniło mi sie ze zeby mi wypadły, jedynka i dwojka .... umnie zawsze jak snia zie zebole to ktoś "odhodzi" no i mam stresa....

Biedactwo. Współczuję tych bliskich spotkań. Przechodziłam niestety...
A sen masakra. Z Iggym w ciąży tez miałam zębaty sen. Pamiętam, że był niesamowicie realny i po przebudzeniu biegłam do lustra ząbki sprawdzić.

Czesc dziewczyny, chciałabym sie przyłączyć.Jestem w 10. Tygodniu a termin na 14 maja. Trafilam na to forum szukając zrozumienia u osób, które tez cieżko przechodzą te pierwsze miesiące. Mnie cały czas mdli i mogłabym spać po kilkanaście godzin. Zazwyczaj zupełnie nie mam siły zajmować sie domem, z wielkim podziwem czytam o tym jak gotujecie, pieczecie, na grzyby jezdzicie. Ja tylko do pracy i padam. Czasem mam wrażenie,ze mąż ma żal o to do mnie, ale po prostu narazie fizycznie nie daje rady.
A, i niech Was nick nie zwiedzie- nie jestem pierwszym mężczyzna w ciąży tylko miałam pustkę w głowie, a ciekawski George to ulubiona bajka moich dzieciaków:-)

Witaj w naszym gronie.
A zmęczenie i senność znam. Mój małż też tego chyba nie rozumie.

To ja mam senny hardcore, bo nie dość, że i bez ciąży w ciągu nocy zapamiętuję o 4-5 snów, tak teraz już zupełnie fruwam pod sufitem. Dzisiaj na przykład śniło mi się, że jakaś flądra próbowała uwieść mojego Chłopa. No k**wa, naprawdę nie wiem, skąd w mojej ręce wzięła się maczeta, ale było grubo :-D Oczywiście rano W. dostał ochrzan, że prawie mnie zdradził we śnie :-)

hheh widze ze zle sny nie tylko mnie meczą...... prawie cała noc się krecilam... snilo mi sie ze urodzilam dziecko( noworodek już mówił!!!) i nie umialam sie nim zajac....... i ciagle sie klocilam z mezem.........masakra

No właśnie nie oglądam.
Ciągle się zastanawiam, czy wybrać się na konferencję blogerów Blog Forum Gdańsk, boooo dostałam zaproszenie, bo ma być prelekcja z Karoliną Korwin-Piotrowską i strrrrraszliwie ją lubię, więc chciałabym posłuchać na żywo, ale nie chce mi się ruszać dupy. :zawstydzona/y:

dzis poszłam do sklepu po pieczywko i kupiłam sobie chalke, skubie ja powoli. pani ekspedientka, która w zastepstwie bylapyta "Pani Magdo co tak pani schudła" hiihhih chciała bym zdradziła jej sekret tak szybkiego odchudzania. hehs... chciałam popełnić "Nietakt" ale słowa na szczęscie uwięzy mi w gardle. wylazłam ze sklepu i sie popłakałam.... hehs....

wogole cały czas rycze... tez tak macie??

Jutro sprobuje podjechac do mojej mamy, zeby mi spodnie ciążowe skróciła. kupiłam w lumpku z H&M. Na wadze mam w 2 tygodnie -3kg prawie.

Zapominajka kiedy Ci przeszły te mdłości?? jak pytałam lekarza skad sie to bierze to coś mowił o wysokim poziomie HCg ze to od tego.....

George ja nawet sasiadki do domu nie wpuszczam, bo sił na sprzatanie brak, kibelek to miejsce w którym spoedzam ostatnio full czasu, juz zmoim R gadałam, ze moze mi tam tv wstawic... przybijam piatke... trzym sie... ja sie staram ale mi nie wychodzi i rycze hahaha

Ja się wczoraj poryczałam, bo W. zrobił na kolację łososia z sosem z białego wina (alkohol wparowuje!!!). Płakałam oczywiście tylko dlatego, że kupił wino, a ja nie mogłam się napić, choć nabrałam straszliwej ochoty.

reklama
Sluchajcie podobno na mdlosci niezastapiona witamina B. Ja biore B6 i B12 i mdlosci nie mam...ale nie wiem, moze wcale nie powinnam miec? i ta witamina nie ma na to wplywu? No nie wiem ale moze warto zebyscie sprobowaly. Ja dzis mialam zle sny, chce juz wizyte bo zaczynam sie martwic. Jutro caly dzien w szkole, nie bede tyle myslec. Wizyta w srode.

Do góry