reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej dziewczyny,

rany, ale mam sajgon w robocie...

co do aborcji - mój wybór i moje sumienie i moje z tym życie po...

Zapominajko, a dlaczego mimo dobrych wyników usg z pomiarami genetycznymi chcesz robić Pappa? i czy to nie powinno być robione w tym samym dniu? nie wiem, tak mi powiedzieli, ze mam przyjsć, pobiora krew i zrobia USG w tym samym dniu, wyniki po tygodniu gdzieś? no i ja mam za darmo, wiec nie wiem ile kosztują...

rany, macie jakiś pomysł na zaparcia, bo juz mnie męczą:wściekła/y: a wiecej błonnika i jogurtów nie jestem w stanie przyjąć:no: suszonych owoców nie znoszę, poza tym zaraz mam katar i łzawe oczy na sam zapach "suszek" z ciepłą wodą...

w przyszłą sobotę mam wesele kuzynki i oczywiście zero "kreacji"... skńczy się tym, ze pójdę w spodniach:baffled: ale i tak mi tak brzuchol wywaliło, ze chyba nie zapne się w nic na górze... wiec ide dziś na spacerek po sklepach, moze rozruszam te chol... jelita;-) moze trafię coś ....

Kora pappa tak na wszelki wypadek. W pierwszej ciąży też robiłam i też w innym terminie miałam usg genetyczne i krew. Nie pamiętam dlaczego tak.

Mysiak zdrówka dla córci!

A ja w pracy (kichnięcie), napiszę więc parę słów (znów kichnięcie). Dostałam zielone światło dla zrobienia wszystkich wykładów w tym semestrze. Oznacza to więc, że od stycznia na uczelni będę tylko na dwóch zajęciach w tygodniu. Cudnie, akurat wtedy, gdy będę przypominać słonicę :-D (kichnięcie) Tylko to oznacza, że jutro muszę jechać na ósmą na (kichnięcie) wykład...

reklama
Do góry