reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hahahahaha
biedne są te chłopy.
Cały świat przeciwko nim
biedne są te chłopy.
Cały świat przeciwko nim
Maharedt witaj kochana.
Też siedzę na zwolnieniu od samego początku ciąży bo mam bardzo niski progesteron zagrażający wiadomo czemu, więc dzidzia najważniejsza i siedzę w domu. Są dni, że nic nie robię tylko śpię bo tak się źle czuję a są dni, że spokojnie obiad ugotuję i posprzątam co z większa. Musisz pogadać z Twoim M. i uświadomić mu czym się może skończyć jak się przemęczysz i że z krwiakiem to ty nic nie możesz zrobić, mam nadzieję że się niedługo wchłonie bo też o takich przypadkach słyszałam.
Ja nie mogę narzekać na mojego M. pomaga mi jak może,tylko muszę mu powiedzieć co ma zrobić, jak i to zrobi, ale to akurat jest typowe dla facetów. Spróbuj szczerze z Twoim M porozmawiać, myślę że zrozumie jak mu powiesz dobitnie co i jak.
Trzymaj się ciepło i niech Twoje maleństwo mocno trzyma się brzucha mamusi
A co do tego jak mój M. zachowuje się jak ma 37st i lekkie przeziębienie to idealnie obrazują to przedstawione przez Was obrazki, wypisz wymaluj mój M
Też siedzę na zwolnieniu od samego początku ciąży bo mam bardzo niski progesteron zagrażający wiadomo czemu, więc dzidzia najważniejsza i siedzę w domu. Są dni, że nic nie robię tylko śpię bo tak się źle czuję a są dni, że spokojnie obiad ugotuję i posprzątam co z większa. Musisz pogadać z Twoim M. i uświadomić mu czym się może skończyć jak się przemęczysz i że z krwiakiem to ty nic nie możesz zrobić, mam nadzieję że się niedługo wchłonie bo też o takich przypadkach słyszałam.
Ja nie mogę narzekać na mojego M. pomaga mi jak może,tylko muszę mu powiedzieć co ma zrobić, jak i to zrobi, ale to akurat jest typowe dla facetów. Spróbuj szczerze z Twoim M porozmawiać, myślę że zrozumie jak mu powiesz dobitnie co i jak.
Trzymaj się ciepło i niech Twoje maleństwo mocno trzyma się brzucha mamusi
A co do tego jak mój M. zachowuje się jak ma 37st i lekkie przeziębienie to idealnie obrazują to przedstawione przez Was obrazki, wypisz wymaluj mój M
marciosz
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Dawno nie pisałam, ale nie miałam internetu. W niedziele wróciłam do Krakowa na studia, do nowego mieszkanka, mamy malutką, ale wygodną kawalerke Powiadomiłam też moje przyjaciółki ze studiów o tym, że będą ciociami i nie spodziewałam się takiej reakcji. Były po prostu wspaniałe ! Wszystkie chcą mi pomagać, dzwonią co chwilę pytać o samopoczucie i jestem naprawdę szczęśliwa, że poznałam takie kochane dziewczyny
Dzidziuś rośnie, podbrzusze się lekko uwypukliło ( albo mi się wydaje ), w każdym razie powymieniałam bieliznę na większą bo zaczęłam odczuwać pewien dyskomfort
Pozdrawiam was Dziewczyny :*
Dawno nie pisałam, ale nie miałam internetu. W niedziele wróciłam do Krakowa na studia, do nowego mieszkanka, mamy malutką, ale wygodną kawalerke Powiadomiłam też moje przyjaciółki ze studiów o tym, że będą ciociami i nie spodziewałam się takiej reakcji. Były po prostu wspaniałe ! Wszystkie chcą mi pomagać, dzwonią co chwilę pytać o samopoczucie i jestem naprawdę szczęśliwa, że poznałam takie kochane dziewczyny
Dzidziuś rośnie, podbrzusze się lekko uwypukliło ( albo mi się wydaje ), w każdym razie powymieniałam bieliznę na większą bo zaczęłam odczuwać pewien dyskomfort
Pozdrawiam was Dziewczyny :*
Witajcie
mam termin na 15 maja, ale teraz to bardzo się martwie. W sobote plamiłam, w niedziele mąż pojechał do szpitala po tabletki na podtrzymanie ciąży a we wtorek dowiedziałam że mam 5 mm krwiaczka, ciąża zagrożona wiec luteina, duphasteron i... leżenie.
Martwie się o maluszka bo wiem, że teraz może być różnie.
W pracy miałam w planie poinformowac szefa o moim "rozmnożeniu" w grudniu, ale maluch zadecydował za mnie, bo chwilowo przbywam na L4. Mam nadzieje że wszystko będzie ok, dzidziuś okaze się być siłaczem i wytrwa a jego mama bedzie mogła wrócić do pracy i normalnego życa. Dzięki Bogu am możliwość pracowania w domu, inaczej myśli by mnie już zupełnie załamały
Dodatkowo zero wsparcia ze strony męża, który nie rozumie że ciąża zagrożona wiec trzeba leżeć nie znaczy, do pracy nie chodzisz wiec mieszkanie ma byc wysprzatane a goracy obiad ma czekac na pana i wladce.
Jestem juz zupełnie sfrustrowana bo nie da sie wszystkichzadowolić. Męża, szefa a przede wszystkim siebie, bo dla nie najważniejszy jest skarb który ma już 9 tygodni.
Powoli naprawde mam dość :-(
cześć
w którym tygodniu należy zrobić badania? jeśli mój 9 tygodniowy cud okaże się twardzielem i przetrwa krwiaczka i zagrożenie, chcialabymzrobic wszystko by upewnić się że jest zdrowy
Maharedt - dzisiaj byłam u lekarza i mam taką samą sytuację z ciążą jak Ty :-( Dopiero się dowiedziałam i załamałam się szczerze mówiąc. Leżę i dociera to do mnie.
Noelle1986
hej kochane,wpadłam na chwile pomarudzic kiepski dzień mam dzisiaj:/ Jakies przeziebienie mnie bierze:/ w dodatku humor nie ten co zawsze:/ eh...
mam nadzieje ze tu u Was dobrze.
mam nadzieje ze tu u Was dobrze.
aniaczek
Witajcie dziewczyny!
U mnie troszkę lepiej z mdłościami i mam nadzieję, że wczorajsze wymioty były jednorazowe.
Jestem za aborcją oczywiście w tych przypadkach jak piszecie, zagrożenie zdrowia i życia, gwałty...
Ja niestety nie jestem też na tyle silną osobą, aby urodzić bardzo chore dziecko, wiem, że jest to przykre, ale niestety prawdziwe.
Iownka i Maharedt trzymam kciuki za Wasze Fasolki, odpoczywajcie i dbajcie o siebie koniecznie!
Mój mąż choruje dokładnie tak jak większość facetów, chyba nawet gorzej niż dziecko, przy 37 C jest ledwo żywy i nie ma na nic siły.
U mnie troszkę lepiej z mdłościami i mam nadzieję, że wczorajsze wymioty były jednorazowe.
Jestem za aborcją oczywiście w tych przypadkach jak piszecie, zagrożenie zdrowia i życia, gwałty...
Ja niestety nie jestem też na tyle silną osobą, aby urodzić bardzo chore dziecko, wiem, że jest to przykre, ale niestety prawdziwe.
Iownka i Maharedt trzymam kciuki za Wasze Fasolki, odpoczywajcie i dbajcie o siebie koniecznie!
Mój mąż choruje dokładnie tak jak większość facetów, chyba nawet gorzej niż dziecko, przy 37 C jest ledwo żywy i nie ma na nic siły.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kupienie farby bez amoniaku przerosło moje możliwości
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
To jade....
Ja myślalam, że ty zaraz będziesz wracała
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Podziel się: