reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

hej mateczki....
Aneta fajnie ze planujecie wakacje, w koncu sie nalezy. ..i sto lat dla 4 latka

u nas nija dzien za dniem...
caly czas na powietrzu z przerwa na spanie i jedzenie....
wracamy czasem po 21.
w koncu sa wakacje to warto....
Jasiek co dzien to nowy wyraz ale zeby mizna bylo nazwac ze mowi to bym nie ryzykowala
sika ladnie do nocnika i wola wiec powoli zapominamy o pampersach
mimo ze zakladamy na sen to zazwyczaj pielucha pusta
dam mu czas na mocne przyswojenie i przyzwyczajenie pecherza a potem rezygnujemy i podczas snu...

pracy nadal nie ma....koszmar....nuedlugo konczy mi sie zasikek...i bedzie duzy problem.....

reklama
A nam się udało wyskoczyć na 3 dni nad jezioro. Dopiero się po tym wyjeździe ogarnęłam z praniem i sprzątaniem (jeszcze prasowanie zostało). Po ostatnich sensacjach na forum niestety boję się umieszczać zdjęcia dzieci - jak pomyślę, że ktoś mógłby je wykorzystać gdzieś, aż ciarki mnie przechodzą :(

camel A nie próbowałaś z tą robotą popytać znajomych/rodzinę? Naprawdę nikt nic nie słyszał? :(

matko Witch...jakie sensacje.....nic nie slyszalam....
z praca niestety...w okol mnie niestety bardzo duzo znajomych szuka...i to dlufotrwala...jak znalaxlam sie bezrobotna myslalam sobie ze mnie to nie spotka...przeciez wystarczu chciec..na pewno cos sie znajdzie...no i sie mylilam...niestety...szukam szukam...omijajac na eazie spozywke bo tam swiatek piatek czy niedziela trzeba pracoeac od rana do wieczora...a wtedy co z Jaskiem?

Ja mieszkam w Białymstoku - i tu z robotą też kiepsko bywa... No właśnie najgorzej jak się ma małe dziecko/dzieci. A starałaś się dostać kiedyś na stanowisko w jakimś urzędzie?

Tez nie slyszalam o zadnej aferze ze zdjeciami .o co chodzi?
W kazdym urzedzie chyba tak jest ze sami kumple pracują .az sie boje, co bedzie u mnie za rok...
Camel trzymam kciuki za Ciebie.
Fajnie ze odpoczywacie, wyjezdzacie ,my juz niestety mamy to za soba, teraz pozostal ogródek..
Fifcia jak chrzciny?
Ewcia co u Ciebie?
U mnie dzis jakis dziwny dzien - nic mi sie nie chce

wiolon jak tam zdrowie?
my nigdzie nie wyjezdzamy brak kasy.
I tez mam dzis dzien pt. nic sie nie chce.
z Jankiem non stop na dworze...
Jak tam u reszty?
ewcia, filipia, kooska no i reszta ...

Czesc :) my na wakacjach u rodziny V. Pogoda nas jednak nie rozpieszcza. Ciagle pada. Dzis bylo 11 stopni. Mimo urlopu, nie czuje, zebym ladowala akumulatory, bo brakuje mi slonca. Chce mi sie ciagle spac.

Hej!!!
My zaganiani, mam wrażenie, że na nic nie starcza nam czasu, a do tego nasze iskierki dają popalić. Trzeci dzień przymierzamy się do składania nowego łóżka dla Filipa, jutro szczepienie, dentysta jeden, drugi, w pracy remont, do tego rodzina nas zasypuje płodami rolnymi i coś z nimi robić trzeba. Lubię taki pośpiech, ale czasem wysiadam...

Chrzciny ekstra. Było trochę foszków i kręcenia nosem, ale to nie ważne, bo to był udany dzień dla nas, a jak się komuś coś nie podobało, to trudno;) A Zosia zachowywała się, jak na księżniczkę przystało;)

Ja już się nie mogę doczekać tego jeziorka na początku sierpnia. Nawet już zaczęłam gromadzić zapasy;)
No i plan jest, żeby się gdzieś na jesieni wypuścić dalej, ale nie wiem czy nam odwagi starczy. Sam pobyt mnie nie przeraża, ale podróż samolotem z tymi małymi potworkami... Boję się;)

Ewcia!!! Gdzie Ty???

reklama
Fifcia fajnie ze sie udalo. Do Bułgarii czy Grecji dlugo sie nie leci na szczęscie.
Camel co do zdrowia to nie wiem, dostalam wynik napisany w ichniem jezyku, nawet nie szperallam w necie, co znaczy, co jest jak dla mnie niepojęte i zupelnie nie w moim stylu, jedna wizyta u lekarza mi przepadła, musze umówić sie na drugą, ale jakos ciagle nie po drodze z wybraniem numeru, jakos narazie w trybie wakacyjnym ciagle jestem i nie potrafie zaskoczyc.
Kooska 11 stopni, nie ma sie co dziwic ,że nie mozesz naladowac akumulatorow, a jak tam love?

Do góry