reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

U nas cala noc zarwana....masakra jakas...ledwie na oczy patrze a prowodyr imprezy odsypia...
O 24 obudzil sie i jeczal do drugiej po czym zesral sie kwasna zabkowa kupa i zasnal ..
Wiec i tak przebierajac go obudzil sie i jechana od poczatku dodam ze temp podwyzszona....zasnal a po 30 min znowu placz..o 4 dostal przeciwgoraczkowy i pospal do 7 z przetwami na placz..przebralam go u nas na lozku a ten zasnal i spi nadal...

reklama
Camel, łączę się w bólu. U nas też noc przemarudzona. Nie wiem o co małej księżniczce chodzi, ale wiecznie jej coś przeszkadza, a ja jeszcze nie doszłam do tego co. Teraz też przysypia, budzi się, przysypia, budzi się. Lulanie be, cycek be, każda pozycja zła, a ja się momentami czuję bezsilna.
Dziewczyny, poradźcie mi bo zgłupiałam. Co myślicie o wszelkiego rodzaju chustach i nosidłach. Jest sens tak non stop mieć przy sobie dziecko. Bo ja bym może i spróbowała, ale boję się właśnie tego, że jak zacznę tak nosić, to już nigdy się nie uwolnię, a dwa, jest przecież Fifi, a on może czuć się zazdrosny. Czasem chyba lepiej odłożyć nawet marudzące dziecko na chwilę niż tak ciągle z sobą.

Camel, to ciezka nocke mieliscie. Trzymaj sie.
Fifcia u Ciebie to w ogole musi byc kosmos z dwojka.
Co do chusty. Mam przepiekna, fioletowa, ale uzylam jej moze z 3 razy. To cale wiazanie mnie zniechecalo. Wiem, ze sa rozne rodzaje i mozna kupic taka juz prawie zawiazana.
Nosidelko za to sprawdzalo sie perfekcyjnie. Uwielbiam je do dzisiaj i nosze O. na plecach, np.na lotnisku. Musialabys sama wyprobowac, bo np.mojej siostrze zadne nosidelko nie pasowalo za to chusta sprawdzila sie od pierwszej chwili. Ja mam nosidelko ergonomiczne i takie polecam :)
Dziewczyny, dzieki za wsparcie w sprawach sercowych :) Elajar pamietam wlasnie, ze poznaliscie sie z P. przez neta :)
Elajar do jakiej szkoly chodzisz??
Wiolonczela posprzatalas?
Filipia ale numer z ta prywatna polozna! Ludzie wszystko zrobia, zeby tylko kase wyciagnac...

Wczoraj cos tam ogarnęłam przed spaniem, niewiele, ale dziś już od rana sajgon, powiem Wam , że przy dwójce dzieci nie opłaca sie nic robić, okna miałam dopiero pomyte, a że mam je nisko, to dzień pózniej sa juz cale oblizane, jakby ktos z nich jadł obiad, lustro tak samo, szafa z lustrami w pokoju dzieci to w ogóle koszmar, co to był za pomysl w ogole miec taka szafę, wiecznie okruszki, bo tu wezma chleba, tu chrupka, tu ciastko, tu rozmaża czekolade na podłodze i dzień w dzień to samo, wykładzina w ich pokoju wygląda jak obraz picasso, muszę ją dac to jakiejs pożadnej myjni, teraz spia , to nie chce sie tłuc , co by z 2 godz pospali, wiec siedze a robota czeka. Pranie zrobiłam , choć jeszcze z 2 pralki powinnam nastawić. no i lampki na choince przestały mi swiecić, te chinole to jednak precyzyjne wyczuły kiedy skończą sie święta.

Fifcia co do noszenia , to mozna troche ponosić, ale wiesz , że Tobie po cesarce nie powinna przyjśc w ogóle taka mysl do głowy, że bedziesz ją ciagle nosic

Witam,

Czy można jeszcze do Was dołączyć?

Jestem nowa na tym forum i jeszcze nie do końca umiem się tu poruszać...

Nazywam się Ania i mam córeczkę Dorotkę z marca 2011 oraz synka Marcinka z maja 2013. Marcin niestety nieco mi się pospieszył i zamiast urodzić się w terminie w czerwcu, postanowił zrobić "psikusa" i przywitać się z rodzicami wcześniej w 35tc. Niestety nie obyło się bez rehabilitacji (wzmożone napięcie mięśniowe), ale obecnie wszystko jest w porządku i nikt nie podejrzewa go o wcześniactwo...

No i właśnie walczymy z ospą - narazie tylko u młodszego...

A teraz lecę Was poczytać, by Was nieco poznać :)

Witch 84. Witamy i zapraszamy. Każda nowa osoba mile widziana, tylko trzeba na wejsciu zobowiązać się do wejścia przynajmniej raz dziennie i napisania czegos :)

Camel to tak zawsze jakby się przydał to go nie ma. Moi ostatnio co mieli po 40 gorączki, w tym samym czasie, (o tej samej godzinie podawałam im środki przeciwgorączkowe), to jakby nie to,że byłam u matki , to bym chyba zdechła, ryczeli jednocześnie, zamienialiśmy sie nimi z moją matką.

A co mu jest angina?

U mnie tez wycie non stop... I ja ani go wziac ani co...dzwignelam go u lekarza i juz wszystko mnie boli...a caly dzien przede mna....ojciec wraca o 21

reklama
A czemu Twój chłop nie jest na opiece na Ciebie???

Teraz tez mu sie nalezy opieka nad małym , bo jest chory, nawet jak Ty jestes w domu, w dodatku po operacji ???

Do góry