reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
A dlaczego?
To jest norma, że najpierw czwórki, potem trójki.

Filipia, współczuję, ale tak niestety będzie już. Młody szok przeżył i przeżywa dalej że nie ma mamy na wyłączność. Ale to kiedyś minie, przynajmniej ta dzika zazdrość.

U nas trójek tez nie ma, ale powoli coś tam sie pod dziąsłami wykluwa.
Co do szczepień na ospę to każde dziecko zlobkowe/przedszkolne po okazaniu zaświadczenia powinno mieć szczepienie darmowe.
camel dobrze, ze odpuscilo, ale uważać trzeba,
jak dobrze, ze jutro piątek, bo miałam dziś strasznie nerwowy dzień w pracy i padam na twarz, mała śpi to moze trochę odetchnę

Ewcia no nic... mam czas do 1.marca. Za tydzien jade ogladac jedno mieszkanie, ale drogie i troche daleko, wiec nie wiem czy sie na nie zdecyduje.
Wiolonczela uczulenie na wode...jakas masakra!
Filipia moja tez przy gosciach jak aniolek a ogolnie to zlosnica jest.
Fajnie, ze Zosia przybiera na wadze :)
U nas tez byly najpierw czworki. Teraz czekam na piatki...pewnie bedzie tragicznie. Moglyby juz powychodzic te zebiska.

Kurcze, Zosia mi się w Filipa wdała chyba. Tak samo wierci się przez sen, coś jej się śni, jęczy. Filip aż się wybudzał przez to i mi spać nie dawał. Teraz chyba czeka mnie to samo. Niby śpi, a dźwięki wydaje, jakby ją coś bolało i trzeba ją z boku na bok przekładać.

U nas z tymi zebami to na szarym koncu bylismy po pierwszy wyszedl mu dopiero na roczek...teraz ma 11 sztuk...jedynki, dwojki i trzy czworki ..czwarta chyba w drodze...bo jest niemozliwie marudny..i tyle w kolekcji :-)

Uczulenie na wode? Moze cos dodali do odkazania i tak cie uczulilo?

Kooska z tym mieszkaniem to tez ciezko chyba cos ustrzelic by pasowalo....

Hej kobitki;)
Jak tam dziś u Was?
My siedzimy sami i jeszcze nie zwariowaliśmy więc nie jest źle;) Noc też znośna. Posłuchałam rad położnej i zdecydowanie lepiej nam się karmiło i potem zasypiało.
A teraz próbuję zapanować nad Fifim, bo wspina się do kołyski, koniecznie chce głaskać i dzielić się z Zosią ciastkami;)

U nas jakis koszmar...ewidentnie cos boli mlodego pewnie zevy...podwyzszona temp olropnie placzliwy u marudny. Nic nie chce jesc i odmowil nawet pic...spalismy dzis w kratke....

reklama
Nie wiem, łapy pieczą jak wsadzone w pokrzywy. Dermatolożka powiedziała , że to od wody, skóra za wrażliwa , ale jak tu unikac wody, po sterydzie lepiej. Mój zaczął sie tak dziwnie zachowywac po ostatnim szczepieniu i utrzymuje sie to do dzis

Do góry