reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Wiesz...planuje , nieplanuje... Powiem tak, nie uwazamy...chcemy miec drugie i raz chcemy juz innym razem moze za rok...
Los zadecyduje...na zajebista prace sie nie zapowiada...wiec w sumie nic do stracenia nie mamy..

reklama
Filipia..u nas tez czopek poszedl e ruch..po gorna 1 nie daje zyc..my juz po jednej pobudce...
Chwal sie natychmiast co za kostium...

Sorry se dwa posty jeden pod drugim ale cos mi apkikacja na kom szwankuje i czasem nie moge edytowac...albo przedtaeia mi moje posty...

Camel, zwykły kostium, pomarańczowo brązowy, ale krój mi odpowiada bo zbiera biust i mimo mojej miseczki H w jednej piersi nie wygląda monstrualnie. Tylko ja w nim taka sflaczała. Chciałam jeszcze jednoczęściowy co by brzuszek okryć, ale jak miska duża to i reszta w rozmiarze XL.

Jeszcze poszukam, ale na razie mam dwuczęściowy na dobry początek, bo już straciłam nadzieję, że w ogóle coś znajdę.

Filip już zaczyna akrobacje. Jedna pobudka już była. A jutro nie wiem czy M. będzie mógł dłużej w domu zostać, żebym dospała. ZUS wzywa. Zawiózł moje zwolnienie ostatnio, potem kazali wypełnić jakieś oświadczenie itp, wypełniłam zawiózł w poniedziałek, a ja dziś w skrzynce, zwykłym listem wezwanie do złożenia takiego samego oświadczenia. A ja w dokumentach mam kopię podbitą, że złożone, a oni, że jak nie złożę, to nie dostanę pieniędzy z ZUS. A jeszcze wczoraj czytałam artykuł, jak ZUS opóźnia wypłatę świadczeń.
Nie mam dla nich dobrej wiadomości, teraz mam zwolnienie do 12 czerwca.

Camel no to do dzieła. Ja też bym chciała więcej dzieci ale na dzień dzisiejszy mam jakas psychiczną blokadę...znaczy ze coś jest nie tak.

Filipia to akcja wakacje aktualna?

Mnie zaraz kregoslup pęknie. Najpierw to sprzatanie z maruda, pozniej cudowanie zabaw dla placzka a teraz jeszcze nie daje sie położyć do łóżeczka bo od razu reaguje na takie "porzucenie".

Ewcia, aktualna, tylko troszkę się przeciąga, ale jak najbardziej. Pan doktor też nie ma nic przeciwko. Tylko jak sam powiedział, nie jeść wynalazków i nie siedzieć w wodzie 40 stopni dłużej niż pół godziny;)
A co z tego będzie to się okaże, bo jeszcze rodzina może zacząć marudzić.

Ewcia z dzieciakami nic na sile, dopoki nie zamarzy ci sie noworodeczek to decyzji nie da sie podjac....

Kurna ale pizdzi u nas, malo okna nie wysadzi...mlody sie przez to budzi...

Kurcze..ja tez marze o wakacjach tylko portfel cos cienki...

Tutaj też wieje i leje, aż przez drzwi balkonowe słyszę zawodzenie.
Ja codziennie z uporem maniaka sprawdzam kamerkę na greckim Zakynthos. Tam też d... nie urywa, dziś było 16 stopni;)
A co do portfela u nas teraz taki czas, że trzeba do oszczędności sięgnąć. Podatki trzeba płacić, a nam płacić nie chcą. Niby są gdzieś pieniądze a ich nie ma. W takich sytuacjach mój M. się śmieje, że ratuje nas mój chomiczy charakter;)

reklama
Do góry