reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Wstalam...tzn. Leze jeszcze, kregoslup mnie zawsze z rana boki...jasiek chyba spi...
Ide go obudze bo sie znowu nie zmiesci w czasie z dzemkami...
Wczoraj byla tylko jedna..

reklama
Mnie też zawsze rano bolą gnaty wszystkie. Muszę się rozruszać i wszystko wraca prawie do normy;0
U nas noc wyjątkowo udana, choć się nie zapowiadała. Koło północy, jak mnie Fi obudził po 30 minutach snu się popłakałam, ale potem już było dobrze. Koło 1.30 zabrałam go do nas do łóżka i już było dobrze. Dopiero jak M. się wiercił to przebudziliśmy się na cycka;)

Pogoda śliczna, M. znowu pojechał do Radomia, jak tydzień temu;) Trzeba coś fajnego na weekend wymyślić, bo żal w domu siedzieć;)

Dziendoberek

My dzisiaj wstaliśmy po 6, ale o dziwo wyspana jestem. Wojtek jadł w nocy raz i raz tylko sie przebudzil na przytulasa:D

He he... mnie boli tylek... zrobilam wczoraj jakiś trening z netu...
My dzisiaj pojezdzimy autobusem... nieukrywam że z Wojtkiem bedzie to pierwszy raz. Ciekawe czy mu sie spodoba?

dziękimamuśki za wasze menu troszkę sie załamałam że mój synek je już jak "stary" i narazie nic nie zmienię w jego jadłospisie
unas są dwa spania jedno koło 8:30 i 13:00 każde musi być bo prawie zasypia nasiedząco
fajnieże poruszyłyście temat bucików bo też szukam ale te ceny są szokujące alepierwsze kupie mu porządne
unas pogoda od wczoraj piękna i tak ma być soboty więc całe dnie na dworze

Łoj wymeczylam drzemkę bez cycka. A jak darl mi sie w ucho to o jezzzuu.

Cześć kobiety.
No pogoda piekna az w przypływie entuzjazmu wypralam kombinezony a potem co mi w tvn mówią? Że w przyszlym tygodniu będzie kapryśnie i snieg z deszczem może być. Wrrr. Jak będę tak co tydzien prala to juz calkiem szmaty się z tego zrobią. Poza tym Mlody juz wyrasta. Dajecie juz cienkie kurtki? Bo mnie juz korci.

Malizna ma ten model tylko niebieskie:

Krabbelschuh, Weite M IV - Deichmann

Bardzo mnie sie podobaja. Stylowe i odpowiednie dla maluszka.

Co do zakladania lewego na prawy buta, to chyba dziewczyna problem z bioderkami ma (ale to chyba nie od butow). Ja i moja siostra tez tak musialysmy za dzieciaka chodzic. Mialysmy tez specialne szyny :(.

Ostatnio zaczelam mlodemu dawac nowe produkty. Tzn, chcialam, bo ani serka zoltego ani ogorka, ani mango i awokado nie chce. Zaciska usta, odwraca glowe, odpycha moja reke - nie chce. Zupelnie tego nie rozumiem, bo wczesniej nie bylo z nim problemu pod tytulem cos nowego. Co mu dalam to zjadal, bez mrugniecia okiem, a teraz co nowego daje to, nie chce :(. Ehhhhh

Przeziebienie do nas wrocilo. Ja znowu gardlo, katar, glowa boli (zatoki?), mlody od wieczora katar - kiedy to minie ... juz poltorej miesiaca tak trwa.

My na spacerze..fakt..ladnie ale tak wieje ze leb urywa..wiec pewnie za dlugo niepospacerujemy bo az wozek zatrzymuje..
My w cienkiej kurtce jyz od 2-3 tyg..najwyżej pod spid ciepla bluze zakładam...

Cześć laski.

Wymęczona jestem. Znalazłam gościa przy którym Chodakowska to pryszcz. Inna sprawa że ja kondycji nie mam, ale dzielnie od 9 dni ćwiczę z Mel B. po 20-30 minut. No i teraz ten gościu... Ma program na 60 dni, ale nawet się za to nie zabieram, bo na pewno nie dam rady, ale może na lato?

Ostatnio kilka dni temu rozmawiałam z mężem o tym, że starszak mając około 11 mcy wspinał się na fotele, a młoda jeszcze nic. I wiecie co się stało, kilka chwil później wdrapała się na fotel. Chyba usłyszała naszą rozmowę :tak:
A od kilku dni trenuje chodzenie, tzn. jeden kroczek, rzadziej dwa. A dzisiaj sama siebie przeszła, bo przeszła kilkanaście kroczków sama, jak ja w kuchni zmywałam. Dumna z niej jestem, ale na razie nie chce powtórzyć tego.

No i cwaniara jedna zbojkotowała słoiczki. A miałam tak dobrze, haha.

Buciki... mi się żadne nie podobają. Nie lubię takich dziecięcych wzorków... Za to bardzo mi się podobają melisski... Nie ma to jak chcieć buty dla dziecka za powyżej 200 zł :baffled: Ale są takie piękne...

Aaa widzisz Camel. Wlasnie wyszlam na balkon w koszucle na ramiaczkach i stwierdziłam to co Ty ciepło ale łeb urywa. Ten śpi. Troche mi szkoda bo słońce umyka ale nic to. Popoludniu sie skoczy. Tez weźmiemy cienką. Mlody jest teraz w rozmiarze 80 za male 86 za duże i nie wiem na której półce szukać ;)

Aneta jakie to melisski?

reklama
Do góry